Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

verysad.gif na iš tikro į temą užsukau suintriguota pavadinimo, ir labai nesmagu patapo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 23, 09:50)
O istorija apie "lyšnas rankas" tai topas  thumbup.gif Jei jau taip stengeisi padėti, tai  reikėjo suteikti laimę iki galo hihihi.gif

Praskaidrinai man visa ryta hihihi.gif Labai logiska tamstos isvada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 01 23, 09:53)
aš pagalvojau, gal jos savo istoriją papasakojo ne tik šiame forume  g.gif
yra ir kitų mamų forumų, gal ten mamos nieko nežino ir dovanoja dovanas  g.gif

drinks_cheers.gif labai geras mintis 4u.gif jei gali kaip nors nuoruoda arba kt.papasakot sia nesamone - but labai super,as apie tai masciau,bet kad tik cia lankausi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 23, 11:13)
Praskaidrinai man visa ryta  hihihi.gif Labai logiska tamstos isvada  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif JAU TIKRAI!
Atsakyti
Matet merginos,buvo skorpiukas,bet dingo nei zodzio neistarusi,na arba uzsiciharinusi sedi... bigsmile.gif
kaip sakant prigauta tai nebeturi nei ka parasyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 23, 10:49)
drinks_cheers.gif  labai geras mintis  4u.gif  jei gali kaip nors nuoruoda arba kt.papasakot sia nesamone - but labai super,as apie tai masciau,bet kad tik cia lankausi... blush2.gif

derėtų patikrinti mama.lt ir tavovaikas.lt forumus, manau galėjo ir ten apsilankyti unsure.gif
jei nespėjo dar apsireikšti, reiktų įspėjimą kokį parašyti mamoms tuose forumuose - kiek gali užkibti geraširdžių doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2006 01 23, 09:53)
aš pagalvojau, gal jos savo istoriją papasakojo ne tik šiame forume  g.gif
yra ir kitų mamų forumų, gal ten mamos nieko nežino ir dovanoja dovanas  g.gif

katik peržiūrėjau mama.lt forumą,ten irgi yra paramos skyrelis tai neradau nieko schmoll.gif
Atsakyti
"Mamos žurnalas" apie ją rašo, bus šį mėnesį doh.gif perspėjau redaktorę, deja, per vėlai...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 23, 12:03)
Matet merginos,buvo skorpiukas,bet dingo nei zodzio neistarusi,na arba uzsiciharinusi sedi...  bigsmile.gif 
kaip sakant prigauta tai nebeturi nei ka parasyti  hihihi.gif

Brangute gal tu ir sėdi kiaura para prisiciharinusi prie kompo,bet aš ne
Atleisk jau bet man mano mazhulis brangiau nei šio forumo blevyzgos

Antra vertus kada viska paimsit
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 23, 11:22)

Ar nemanai, kad tavo leksika šiek tiek nekorektiška? Ar pati nesuvoki kas vyksta, ar bandai apsimetinėti? Ir dar prisidengdama islamu doh.gif Nieko tau nesakysiu, neteisiu, nes juk Allah žino geriausiai, arne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 23, 10:50)
O istorija apie "lyšnas rankas" tai topas  thumbup.gif Jei jau taip stengeisi padėti, tai  reikėjo suteikti laimę iki galo hihihi.gif

lotuliukas.gif teisingai lotuliukas.gif

QUOTE(mamulia @ 2006 01 23, 12:19)
"Mamos žurnalas" apie ją rašo, bus šį mėnesį  doh.gif perspėjau redaktorę, deja, per vėlai...

doh.gif tai gal prirasytu prierasa, kad ji aferiste biggrin.gif

[quote=skorpiukas,2006 01 23, 12:22]

[/quote

O kodel vaika is avataro pasalinai, gal ketini vietoj jo savo veideli mums visoms parodyti?

Ir nuoroda i jusu fotkes interneto saite panaikinai hihihi.gif gerai, kad as dar vakar i tave paziurejau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 23 sausio 2006 - 11:48
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 23, 11:47)
doh.gif  tai gal prirasytu prierasa, kad ji aferiste biggrin.gif

per vėlu, jau spaustuvėj verysad.gif
Atsakyti