Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(Brooke @ 2006 01 22, 22:11)
Galiu nudžiugint, kad iš tų 300 nebuvo paliestas nei vienas litas - visi jie vis dar mano sąskaitoj wink.gif

tai nors tiek gerai....va brooke galejai i rtu pasinaudot ir apgaut kad ju nebera, kaip butu pasielgusios tos dvi, liuks 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(SuperMutteR @ 2006 01 22, 22:37)

doh.gif
daug kartu nukentejau, nes tikejau blush2.gif , ir vis nepasimokau blush2.gif
panashu, kad supermamoje uzhsiveise parazitai blink.gif

jo jo, paraziati kuriuos reikia isniakinti, tiesiog ispurksti ir isnaikinti kaip piktybinius parazitus.feee
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 22, 22:44)
O aš daug kartų nukentėjau, nes netikėjau. Tik ėmiau tikėt, ir bac - pasimoviau rolleyes.gif

4u.gif

blyn, prajuokinai doh.gif biggrin.gif , nepyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 11, 18:59)
Tėvas geria irgi tuo labiau jis gėdijasi savo dukters taip kaip kaime prasidėjo dideli pletkai 4u.gif jam jau dzin kad tai jo dukra blink.gif
Tiesa vaiko tėtis irgi ne iš turtingos šeimos-net galiu teigt kad jie stinga dauk ko blink.gif net kaime name stinga vietos saviem ka jau šia kalbėt apie  nestuke.gif
Bet dabartine versija greišiausiai jie ja ir priglaus tik dabar ju teigimu ruošia jai kampeli

skorpiuk, o ka tu i tai pasakysi g.gif
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 16:30)

INGAKALNI priedo ji savo brangiausiojo jau nematė akyse beveik 2 savaites ir jei jis pasireiškia telefonu tai jo eiliniu pazhadu atsibodo klausyt taip kaip jis nieko iš ankstesniu pazhadu neišpildė

doh.gif o idomu ka jie abu dare kaime nuo vakar - 2sav atmetus? visi juos tem mate,kaip visada, toks net ispudis kad jie nebuvo net susipyke ax.gif
Ancora - atsiprasau,kas sutapatinau tave su skorpiuku mirksiukas.gif
na o apie pasimovimus,tai as sugalvojau atlapaduse padet - ir bac- prikakoko i vidu.. tfu, ir sakykit,kaip dabar tiket zmonem kurie praso g.gif
Atsakyti
Va čia tai istorija doh.gif Nesuprantu iš kur pas žmogų tiek fantazijos ir dabar dar taip atkakliai savo "tiesą" kiša doh.gif
Skorpiuk, tau išvis gėda turėtų būt pasirodyt čia. Bet aišku jei jau sugebėjai tokią istoriją sukurt, tai iš kur tos gėdos pas tave bus
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2006 01 22, 23:48)
Nario skorpiukas ir ancora IP skirtingi.

g.gif kažin ar tai tikrai skirtingi asmenys..
Juk būna kintantis IP arba galima iš kito kompo rašyt, kuriame internetas iš kitur teikiamas...
Vienu žodžiu viskas lieka po klaustuku... Negalima nei kaltinti, nei teisinti schmoll.gif (Čia aš turiu omenyje susidvejinimą, o ne visą istoriją mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 22 sausio 2006 - 23:51
Na merginos po tokiu kriminalu einu as jau miegoti, ryt egzas paskutinis laukia, tai oj, Labanaktis
Atsakyti
Viska perskaiciau nuo pradzios iki galo, truksta zodziu...

Saunuoles mamytes sugavusios melages!
Atsakyti
Nu mamytės pagarba .
Atsakyti
gal kas parashytu, ar vaikas jau yra, ar dar bijo i toki pasauli ishlysti??? Turint tokia mama...
Atsakyti
nu ir pasaulis ritasi kur blink.gif blink.gif , saunuoles mamytes, kad pagavot aferiste. thumbup.gif
Atsakyti
Aš vis įlysdavau pasicekavint į šitą skyrelį, labai jau suintrigavo pavadinimas blush2.gif Kažkaip nuo pirmo posto labai įtartina pasirodė unsure.gif Nu parsivede vargšę sušalusią merginą namo tai suprantu, bet leisti kartu gyventi, tai kažkaip utopiškai skamba g.gif Nesąmonė, kad vln nėra jokių prieglaudos namų, kuriuose negalėtų prisiglausti negandos prispausta nėštukė schmoll.gif Ir dar tas pareiškimas, kad dar tokias pat 8 merginas žino blink.gif Aš pvz nė vienos nežinau... Iš kur visas būrys tokių nelaimėlių vienu metu? Tiek nėštukių net Kauno kartų namuose negyvena schmoll.gif
O istorija apie "lyšnas rankas" tai topas thumbup.gif Jei jau taip stengeisi padėti, tai reikėjo suteikti laimę iki galo hihihi.gif
Atsakyti
aš pagalvojau, gal jos savo istoriją papasakojo ne tik šiame forume g.gif
yra ir kitų mamų forumų, gal ten mamos nieko nežino ir dovanoja dovanas g.gif
Atsakyti