QUOTE(apelsincike @ 2006 01 22, 21:13)
Pramusa kartais?Tas pats stiliukas,analogiskos klaidos.Sutapimai?dristu abejoti...Diletante...
Et,kaip smagu...Geriau ,nei TV pagalba...
P.s.Kodel ancora staiga raso detales,kurias tu po to pakartoji.Zodis zodin?(apie paravozo rukyma).Detales,kurias gali zinoti tik kartu gyvenantis zmogus?
QUOTE(mamulia @ 2006 01 22, 21:42)
Keberiokšt, gal mes kolegiškai, draugiškai pakuždėkim merginom ką spausdinti ketina? Paskambinsiu ryt joms:)
is tikruju prie to jos straipsnio reiktuirasyti sita nuoroda, tegu visi pasiskaito
QUOTE(mamulia @ 2006 01 22, 21:48)
Tiesą sakant pavargau ir skaityti.
geresnio žurnalistinio tyrimo už Ingakalnį ir aš neatlikčiau
PAGARBA
Tuoj patikrinsime dalyvių IP, paaiškės ar skorpiukas ir ancora yra tas pats asmuo.
Dėl situacijos (ne)moralumo nekalbėsiu, viskas aišku. Temos netrinsiu, tegul lieka ateities kartoms, kaip didaktinė medžiaga, kai nepasimauti ant kiekvieno kabliuko.
P.S. Pelene, man labai gaila tavo 300lt, žinau, kad tu tikrai juos kruvinu prakaitu uždirbi ir atidavei tik todėl, kad šio forumo mamytės kažkada tau padėjo...
P. S. 2. Visas istorijas prieš dalijant paramą būtina tikrinti. Pati esu buvus dviprasmiškose situacijose, tiek čia forume, tiek rengdama laidą. Visokių apsišaukėlių esama.
na ir kas girdet del tu IP?
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 22, 21:53)
taip dar aiskumo deliai:
Aukses tetis minejo,kad net pats nezino su kuo ji ten tame vilniuje gyvena, isvaziavo sakydama kad gimdys vln su draugu, tevas sako,kad ji sakiusi kad gyvena susimetus su draugu nuomuojame jo bute...
bet kai paklausem ar tikslai zino,tai jis atsake "na zinot, mes cia o ji vilniuje,saske kad pas drauga,bet as juk negaliu tikslai zinoti,ji suaugus.. na taip,22m .. mano tevai irgi zino kad as su vyru,(bet jei pabegciau ir nesakyciau tikrai nesuzinotu).
Tada del tu K.. tai taip sake Aukse,kad atvaziuos K..ir joms nei zodzio apie ja,jos vaika,teti, kur ir su kuo gyvena.. gerai kad pavyko bent trumpai su teciu persimesti nes sese naglai melavo, (nu taigi nera cia tokios as jos nepazystu.. o kaimynai pirstu rodo - va sitas murinis namas su balta masina jos,aukses.. )
kai paklausem kur ji gyvens- tai atsake,kad nezino,nes ji dar neapsisprende kur nori,gali ir cia bet jai geriau vln..
nu virsuniu virsune, man tai idomuka tas vaikinas aukses lialiaus tevas, ar zino visai tai, ir ka sako