QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:09)
Velnei rautu ji man ne draugė,kad kadaise mačiau prieš 6 metus ja kai buvau pas jos seseri,tai dar nereiškia kad draugė,o toliau nezhinau gal sutapimas ar gyvenimo linkis
Tėvai gal ir nemelavo-neaišku ka Auksė zhinutėm galėjo prirašyt
Ir priedo tik ka buvo pas mane jos vyresnė sesuo-lauktuviu(bulvės kuriu atsisakiau,bet ji man jas paliko)tėčio padėka kad prizhiurėjau jos dukra palaidune ir anuka
Man jau nuo visko skauda galva,atva
zhiuokit pasiimkit viska ir net tai ka ir pati nuo saves buvau pridėjus,tik du maišai su kuo viskas surašyta ji jau paėmė i ligonine tad teks keliaut ten
Ash jau pavargau aiškintis nors puikiai zhinau kad ir pati kalta,bet tai ne mano nervams jie ir tai pakryke
QUOTE(Ancora @ 2006 01 22, 09:27)
dabar taip mamytes jei dar karta kuri nors mane sutapatins su skorpiuku ...ash nesu ji suprantat ash esu visai kita asmenybe...tai kad isikalkit i galva ir beje bet jus ir duodat nera kas joms veikti, sekliu biura isteikit. viskas cia yra
zymei paparsciau nei jus cia kapstot. tai kad ash pas, manes nera ash tik ishsakiau savo nuomone. ir brangioji lituaniste ar kaip tu ten protingai ishsireishkiai, nedaryk skubotu ishvadu, ir tau dar su
gegografija(
) negerai jei ancora yra turkijos sostine. prie
sh rashydama pasitikrink
sekmes jums mamytes...
QUOTE(Ancora @ 2006 01 16, 18:22)
laba s visoms mamytems, labas skorpiuk:***
skorpiuk kaip tu? kaip tu ten gyva tarnaite dar vis esi?*****
ash zinok taves visai nesuprantu, kaip taip leidai sau ant galvos uzsilipti na gerai kaip yra taip yra bet tai kad nors ji kuo nors padetu indus paplauti ar dar kazka o tai sedi visa laika nieko nedarydama ruko kaip paravozas po pakeli, ir kad nors savas pirktu, kodel jusu sheimos naudoja? o dar tie jos ishejimai nieko nepasakius vakare arba visa nakti negryzta ir nieko nepaaishkina lygtais viskas taip ir turi buti, zinai ish dalies ash tave suprantu ash atiduociau labai daug ka uz maziuka ta angeliuka ir del jo gyvenime galima nuversti kalnus, dauguma geru darbu daroma ne mamos labuj o tam angeliukui na kuo jis kaltas.
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 18:56)
Ir tiesa ankora ir aš dabar abi ekrane-tai gal aš turiu du kompus-kas ten ka matė ko
ash dar nezhinau
Pramusa kartais?Tas pats stiliukas,analogiskos klaidos.Sutapimai?dristu abejoti...Diletante...
Et,kaip smagu...Geriau ,nei TV pagalba...
P.s.Kodel ancora staiga raso detales,kurias tu po to pakartoji.Zodis zodin?(apie paravozo rukyma).Detales,kurias gali zinoti tik kartu gyvenantis zmogus?