Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(Juste @ 2006 01 22, 20:29)
nu zinok mintis tavo tai super...ie laida idomi, su tikrais kriminalais, nemanot?

drinks_cheers.gif įdomi laida būtų...
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2006 01 22, 19:51)
drinks_cheers.gif įdomi laida būtų...

As ir sakau, kazi ka kitos apie tai galvojat, a?
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2006 01 22, 21:05)
As ir  sakau, kazi ka kitos apie tai galvojat, a?

Na, jei laida būtų, tai gal daugiau tiesos paiaškėtų, nes man dabar dar vis tiek čia daug painiavos doh.gif

Kita vertus, bala nematė... Svarbu, kad nors forume atsirado detektyvių, kurios labai puikiai pasidarbavo.. Ne ką prasčiau nei žurnalistai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laida , žinoma, būtų įdomi, bet kas čia benorės po tuos purvinus baltinius kuistis... schmoll.gif Nebent kad kitoms, dar tik planuojančioms panašias aferas, noras pasipelnyti praeitų...
Atsakyti
QUOTE(Ancora @ 2006 01 22, 09:27)
dabar taip mamytes jei dar karta kuri nors mane sutapatins su skorpiuku ...ash nesu ji suprantat ash esu visai kita asmenybe...tai kad isikalkit i galva  ir beje bet jus ir duodat nera kas joms veikti, sekliu biura isteikit. viskas cia yra zymei paparsciau  nei jus cia kapstot. tai kad ash pas, manes nera ash tik ishsakiau savo nuomone. ir brangioji lituaniste ar kaip tu ten protingai ishsireishkiai, nedaryk skubotu ishvadu, ir tau dar su  gegografija negerai jei ancora yra turkijos sostine. priesh rashydama pasitikrink
sekmes jums mamytes...

Na nezinau,jei ANKARA-ne Turkijos sotine,tada as irgi fonda isteigsiu.Bus paprasciau pragyvent. lotuliukas.gif
Ir rasiau,kad tavo nikas lenkia link to..Ir vis dar tebemanau...Nes ryte kartu sitoj temoj buvom..Po staigaus skorpiuko dingimo... bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri žinot aferisčių vardus ir pavardes g.gif jei taip parašyk man,mano vyras paplatintų šia istoriją internete,kad jos daugiau nesugalvotų apgaudynėti,nes tikrai nereikia visko taip palikti,reikia pamokyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:09)
Velnei rautu ji man ne draugė,kad kadaise mačiau prieš 6 metus ja kai buvau pas jos seseri,tai dar nereiškia kad draugė,o toliau nezhinau gal sutapimas ar gyvenimo linkis
Tėvai gal ir nemelavo-neaišku ka Auksė zhinutėm galėjo prirašyt
Ir priedo tik ka buvo pas mane jos vyresnė sesuo-lauktuviu(bulvės kuriu atsisakiau,bet ji man jas paliko)tėčio padėka kad prizhiurėjau jos dukra palaidune ir anuka
Man jau nuo visko skauda galva,atvazhiuokit pasiimkit viska ir net tai ka ir pati nuo saves buvau pridėjus,tik du maišai su kuo viskas surašyta ji jau paėmė i ligonine tad teks keliaut ten
Ash jau pavargau aiškintis nors puikiai zhinau kad ir pati kalta,bet tai ne mano nervams jie ir tai pakryke

QUOTE(Ancora @ 2006 01 22, 09:27)
dabar taip mamytes jei dar karta kuri nors mane sutapatins su skorpiuku ...ash nesu ji suprantat ash esu visai kita asmenybe...tai kad isikalkit i galva  ir beje bet jus ir duodat nera kas joms veikti, sekliu biura isteikit. viskas cia yra zymei paparsciau  nei jus cia kapstot. tai kad ash pas, manes nera ash tik ishsakiau savo nuomone. ir brangioji lituaniste ar kaip tu ten protingai ishsireishkiai, nedaryk skubotu ishvadu, ir tau dar su  gegografija( lotuliukas.gif ) negerai jei ancora yra turkijos sostine. priesh rashydama pasitikrink
sekmes jums mamytes...

QUOTE(Ancora @ 2006 01 16, 18:22)
laba s visoms mamytems, labas skorpiuk:***
skorpiuk kaip tu? kaip  tu ten gyva tarnaite dar  vis esi?***** ash zinok taves  visai nesuprantu, kaip taip leidai sau ant galvos uzsilipti  na gerai kaip yra taip yra  bet tai kad nors  ji  kuo nors padetu indus paplauti ar dar kazka o tai  sedi visa laika nieko nedarydama  ruko kaip  paravozas po pakeli, ir kad  nors savas pirktu, kodel  jusu sheimos  naudoja? o dar tie jos  ishejimai nieko nepasakius vakare arba  visa nakti negryzta ir nieko nepaaishkina  lygtais  viskas  taip ir turi  buti, zinai  ish dalies ash tave suprantu ash atiduociau  labai  daug ka uz maziuka ta  angeliuka ir  del jo  gyvenime galima nuversti kalnus, dauguma geru darbu daroma ne  mamos labuj o tam  angeliukui na  kuo jis kaltas. g.gif  g.gif  g.gif

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 18:56)
Ir tiesa ankora ir aš dabar abi ekrane-tai gal aš turiu du kompus-kas ten ka matė ko ash dar nezhinau

Pramusa kartais?Tas pats stiliukas,analogiskos klaidos.Sutapimai?dristu abejoti...Diletante... lotuliukas.gif Et,kaip smagu...Geriau ,nei TV pagalba...
P.s.Kodel ancora staiga raso detales,kurias tu po to pakartoji.Zodis zodin?(apie paravozo rukyma).Detales,kurias gali zinoti tik kartu gyvenantis zmogus? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsincike: 22 sausio 2006 - 21:16
g.gif puse dienos skaichiau (trys vaikai demesio reikalauja doh.gif )
nesirisha visa istorija ir daug ko negaliu suprasti schmoll.gif
dar galejau suprasti nenora ish vilniaus vazhiuoti gyventi uzh jo ribu, tik ish kaimo ishtrukus, bet visa kita doh.gif ...
dar keistesnis man pasirode tevu asocialumo klausimas, nu niekaip neishleischiau gyventi pas drauge savo dukters paskutinemis neshtumo savaitemis schmoll.gif
dar nesuprantu, kaip neshchia moteris gali naudotis taip baisiai savo dar negimusiu vaikeliu unsure.gif
negi verta buvo taip apsimeluoti del keliu poku pampersu ir rubeliu, kurie labdaroj po pora litu kainuoja?
manau, kad ideja su tv pagalba ar tv3 gelbetojais yra tikrai nebloga, jei tikrai chia afera, bus moterims nemazha bausme, bet jeigu tikrai pagalbos reikia, ji bus suteikta unsure.gif
Atsakyti
Mazu reiks rysiais pasinaudot... g.gif Kad viskas butu aisku.Ir tada jau kaime "gedos" neisvengs,ko scorpiukas(ar AUkse.O gal abi kartu)nenorejo...Gal butu gerai,jei dabar parasytu,kad taip,merginos,klydau.Atsiprasau visu ir susitikm taikos kavai,kad galeciau viska grazint.Istorija butu pabaigta ir sita tema butu galima trint...Nes ji neskani darosi.
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2006 01 22, 22:22)
g.gif puse dienos skaichiau (trys vaikai demesio reikalauja doh.gif )
nesirisha visa istorija ir daug ko negaliu suprasti schmoll.gif
dar galejau suprasti nenora ish vilniaus vazhiuoti gyventi uzh jo ribu, tik ish kaimo ishtrukus, bet visa kita doh.gif ...
dar keistesnis man pasirode tevu asocialumo klausimas, nu niekaip neishleischiau gyventi pas drauge savo dukters paskutinemis neshtumo savaitemis schmoll.gif
dar nesuprantu,  kaip neshchia moteris gali naudotis taip baisiai savo dar negimusiu vaikeliu unsure.gif
negi verta buvo taip apsimeluoti del keliu poku pampersu ir rubeliu, kurie labdaroj po pora litu kainuoja?
manau, kad ideja su tv pagalba ar tv3 gelbetojais yra tikrai nebloga, jei tikrai chia afera, bus moterims nemazha bausme, bet jeigu tikrai pagalbos reikia, ji bus suteikta unsure.gif

Nu vat man irgi toje istorijoje daug painiavos.. Žurnalistinis tyrimas gal kiek aiškiau viską pateiktų g.gif , nes dabar postai visi padriki... doh.gif . "Detektyvėms" ta situacija gal ir aiškesnė, o aš dar daug galų nesurišu.. Tik kas aišku, tai kad ta istorija persismelkusi melu tai tikrai.. Tik kam meluoti... unsure.gif . Jei tikrai reikėjo pagalbos, galėjo prašyti, kad reikia to, ano ar kito, norim įsigyti pigaiu arba prašom padovanoti - ir būtų mamos padėję... O čia dabar imti ir kurti graudžią istoriją, kad vieniša nestuke.gif neturi kur gyventi ir t.t. Na nežinau jau peržengtos ribos.. Aišku gal panos tiesiog nepagalvojo, sumastė taip pasipelnyti, nemanė, kad bus parištos.. Tik kai jau viskas išaiškėjo tai gali ir neslėpti.. Pasakytų, kad taip ir anaip, nepagalvojom, sorry.. Na, gal biškį perlenkėm lazdą.. Bet kai taip tyčiojasi iš joms padėjusių mamyčių, meluoja ir slapstosi tai nepateisinama.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 22, 22:30)
Gal butu gerai,jei dabar parasytu,kad taip,merginos,klydau.Atsiprasau visu ir susitikm taikos kavai,kad galeciau viska grazint.Istorija butu pabaigta ir sita tema butu galima trint...Nes ji neskani darosi.

Nu vat aš irgi galvoju, kad čia jau nėra toks baisiai didelis kriminalas, kiek jau tos panikės pasisavino.. Ne tokie jau dideli turtai joms buvo sudovanoti.. Čia daugiau moralinė skriauda aukojusioms mamytėms padaryta.. Tai gražiausia būtų tiesiog prisipažinti ir atsiprašyti... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
perskaiciau istorija nuo A iki Z. Visu pirma noriu Jusu paprasyti: Ingakalni, Brook, Renax - gal galite parasyti i Mamos zurnala koki emailiuka? Ju el.pastas mamos@hostex.lt
Nes gi ten turetu pasirodyti straipsnis apie Skorpiuko seima ir jos planuojama labdaros fonda, duomenys, rekvizitai. Kiek dar patikliu, pagelbeti norinciu mamyciu gali uzkibti ant sio kabliuko? Gal dar nebutu per velu sustabdyti straipsni apie pasiaukojancia moteri, tiek patyrusia siam gyvenime ir norincia daryti gerus darbus g.gif
Atsakyti