QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 17:56)
Ingakalni man tiesiog atsibodo teisintis-tai kaip zhirniai i siena
Pasikarshchiavau.bet ir tu neturėjei teisės lyst butent i ta foruma kur galiausiai kalbama apie mano mazhuli-šiuo atveju tu neteisi,galėjei juk pasirinkt rankdarbiu tema ar dar kita,bet ne ten kur apie angeliuka kalbama
o atip esu blogiete ir kas tik norit,man jau tas pats-aš viska pasakiua iš savos pusės,galiausiai aš apsiraminus ir jau atvėsusiu nervu,tad ramiai ir rašau
kad vėl ko neizheisčiau iš inercijos neteisingumo
Pasikarshchiavau.bet ir tu neturėjei teisės lyst butent i ta foruma kur galiausiai kalbama apie mano mazhuli-šiuo atveju tu neteisi,galėjei juk pasirinkt rankdarbiu tema ar dar kita,bet ne ten kur apie angeliuka kalbama
o atip esu blogiete ir kas tik norit,man jau tas pats-aš viska pasakiua iš savos pusės,galiausiai aš apsiraminus ir jau atvėsusiu nervu,tad ramiai ir rašau
kad vėl ko neizheisčiau iš inercijos neteisingumo
taigi - o kodel TU ISDRISAI su savo Aukses istorija cia I PARAMOS SKYRELI ilysti
ar tau ne sventa? juk cia ateina mamytes SU DIDELIU NORU - padeti kuom gali, o ne buti isdurnintai....
ir dar tavo tema"KAD VAIKAS.... VAIKU NAMUOSE.." na ir kokie dar vaiku namai,kai ir draugo namai yra,ir tevu namai (murinis alytaus namas..), .... be komentaru...
TAVO PASITEISINIMU MUM NEREIK... DUOK VISA TIESA... atsikabinsim, kam tau sukioti savo melu verpeta ir toliau... ?
..ai,sorry,pamirsau kad tu nieko nezinai...
ir dar KAIP DEL TU TAVO MAN - GRASINIMU.... ???