Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 17:56)
Ingakalni man tiesiog atsibodo teisintis-tai kaip zhirniai i siena
Pasikarshchiavau.bet ir tu neturėjei teisės lyst butent i ta foruma kur galiausiai kalbama apie mano mazhuli-šiuo atveju tu neteisi,galėjei juk pasirinkt rankdarbiu tema ar dar kita,bet ne ten kur apie angeliuka kalbama
o atip esu blogiete ir kas tik norit,man jau tas pats-aš viska pasakiua iš savos pusės,galiausiai aš apsiraminus ir jau atvėsusiu nervu,tad ramiai ir rašau
kad vėl ko neizheisčiau iš inercijos neteisingumo

taigi - o kodel TU ISDRISAI su savo Aukses istorija cia I PARAMOS SKYRELI ilysti g.gif
ar tau ne sventa? juk cia ateina mamytes SU DIDELIU NORU - padeti kuom gali, o ne buti isdurnintai....
ir dar tavo tema"KAD VAIKAS.... VAIKU NAMUOSE.." na ir kokie dar vaiku namai,kai ir draugo namai yra,ir tevu namai (murinis alytaus namas..), .... be komentaru...
TAVO PASITEISINIMU MUM NEREIK... DUOK VISA TIESA... atsikabinsim, kam tau sukioti savo melu verpeta ir toliau... ?
..ai,sorry,pamirsau kad tu nieko nezinai...
ir dar KAIP DEL TU TAVO MAN - GRASINIMU.... ???
Atsakyti
O kaip grasino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 01 22, 18:10)
O tai Aukses vaiku pasirupins kas nors? Ar tures jis lovyte ir rubeliu pas senelius? Mergos tai mergos, lai paspringsta, bet vaiku reikia pasirupinti... Gal reiktu palikti tuos rubelius, as tik dabar sita tema radau, galiu ir savo dukters isaugtinius perleisti. Atminimui is SM, teip sakant  biggrin.gif

Aukses tevai gyvena gerai,apsirenge tikrai labai gerai, kaip kaime tai net nustebau,nieks ten nepijokauja, o jei ir isgeria- tai matyt ne taip daznai kaip buvo aprasyta, mama tikrai su kojos itvaru, bet tevas,sese ir brolis, - pasirode tvarkingi zmones.
Skurdu ten toli grazu nekvepia schmoll.gif vyras t.y vaiko tetis dirba vln., sake kad ir cia gyvena, sese dvi vyresnes taip pat pagal viska sprendziant gerai gyvena.
Tai del pagalbos- juk dauguma gyvenam normaliai - cia tokia pat situacija,tik kad noreta uz dyka gauti visa karity - na tikrai o kam leist pinigus jei gali mamos sumest???
taigi - kaip nori,as tai manau,yra seimu kuriom TIKRAI reikia pagalbos, ir bet kokios, o ne taip kaip Aukse ant galo pradejo konkreciai "man reikia pinigu ir pampiu..."
lotuliukas.gif aiskino,kad tureciau atsargiau rinktis zodzius lotuliukas.gif kad (as parasiau kai suzinojom viska "juokiasi tas kas paskutinis.."tai ji man ir i tai atsove.. kad dar paziures kas juoksis paskutinis... zodziu,nieko rimto,bet ... puolimas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 01 22, 18:10)
O tai Aukses vaiku pasirupins kas nors? Ar tures jis lovyte ir rubeliu pas senelius? Mergos tai mergos, lai paspringsta, bet vaiku reikia pasirupinti... Gal reiktu palikti tuos rubelius, as tik dabar sita tema radau, galiu ir savo dukters isaugtinius perleisti. Atminimui is SM, teip sakant  biggrin.gif

Drugeli, Aukses vaiku turi pasirupinti vaiko tevas, kuris kaip suprantu turi gerai apmokama darba, jos seima, kuri visai nera asociali, ir zinoma pati Aukse.

Savo rubelius verciau paaukok kam nors kam ju tikrai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 22, 18:24)
Drugeli, Aukses vaiku turi pasirupinti vaiko tevas, kuris kaip suprantu turi gerai apmokama darba, jos seima, kuri visai nera asociali, ir zinoma pati Aukse.

Kas vaiku pasirupinti TURI, as zinau, bet ar pasirupins? Visgi, mano nuomone, kad ir labai bjauri istorija isejo, ne veltui ji buvo pradeta - kazkokios pagalbos tikrai reikejo.

O rubelius, jei jau imsit atgal, siulau nuvezti i Vilniaus Pediatrijos reanimacijos skyriu - ten ju tikrai truksta, savo kailiu patyrem, po to nuvezem maisa savu isaugtiniu.
Atsakyti
O beje, cia buvo tiek daug pasisakymu ir gal praleidau... ar musu Aukse pagimde? Kaip leliukas? g.gif

Drugeli, ingakalnio reiktu klaust, ar jai Aukses seimas pasirode samoninga. Kaip suprantu jie lyg ir pateisina toki Aukses elgiasi (na isskyrus teva gal), o tai nerodo, kad butu labai padorus zmones.

Viena, aisku kad materialiniu istekliu pasirupintu (kad ir kukliu) vaikelio islaikymu jie tikrai gali. Kitas klausimas, ar to vaikelio ten kas nors nori. Jei paaiskes, kad ne - tada pulsim padet. O jei Aukse nusiteikus vaika augint pati, tik norejo ta auginima pasilengvint sitokios aferos pagalba, tai blush2.gif jai ir nemanau kad jai deretu padet.

Juk puikiai visos zinom, kad Lietuvoj vaiku gimimas neretai "teveliams" yra biznis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 01 22, 18:39)
Kas vaiku pasirupinti TURI, as zinau, bet ar pasirupins? Visgi, mano nuomone, kad ir labai bjauri istorija isejo, ne veltui ji buvo pradeta - kazkokios pagalbos tikrai reikejo.

O aš manau, istorija buvo sukurta pasipelnymo tikslais. Aišku, kam pirkt daiktus, kai galima pagraudint mamkas ir gaut dykai ax.gif Jei yra vaiko tėvas, yra seneliai, proseneliai, dėdės, tetos, daiktus tikrai gali pasirūpint. Daugelis mūsų juos susirinko savo vienų pastangom, tai kuo ji išskirtinė blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 22, 18:49)
O aš manau, istorija buvo sukurta pasipelnymo tikslais. Aišku, kam pirkt daiktus, kai galima pagraudint mamkas ir gaut dykai ax.gif Jei yra vaiko tėvas, yra seneliai, proseneliai, dėdės, tetos, daiktus tikrai gali pasirūpint. Daugelis mūsų juos susirinko savo vienų pastangom, tai kuo ji išskirtinė blink.gif ?

tuo, jog mane, kad yra gudresne uz mus, naivias durneles mirksiukas.gif
Atsakyti
O pasirodo, kad nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 22, 18:47)

Drugeli, ingakalnio reiktu klaust, ar jai Aukses seimas pasirode samoninga. Kaip suprantu jie lyg ir pateisina toki Aukses elgiasi (na isskyrus teva gal), o tai nerodo, kad butu labai padorus zmones.

zinokit aukses seima normali,tikrai normali seima. Tik manau,kad Aukse persejo kad atvaziuos kazkas ir kad nieko nepasakotu (vadinas yra ka slepti..) o kad pateisina jos elgesi,tai ka gali zinot,ka dukrele savo seimai pasake,juk mum net isiziot mama nebutu leidus,dukra pasake - ir sventa.. o dar sako kad ja isvare.. jos ten laukia, ir pati leido dukrytei nuspresti kur ji nores gyvent,a rpas tevus kaime,ar pas daruga vln jis nuomuojas,ar dar kur.. bet kad yra kur eiti tai tikrai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 01 22, 19:39)
Visgi, mano nuomone, kad ir labai bjauri istorija isejo, ne veltui ji buvo pradeta - kazkokios pagalbos tikrai reikejo.

Galbūt ir reikėjo g.gif ir tikrai niekam nebūtų gaila padėti, bet kai visa istorija apipinta melu ir dar bandoma gintis nuo šitų pinklių, tai kažkaip nebelabai gražu gaunasi...

Jei būtų ta pati Auksė paprašiusi, kad jai kas pigiai parduotų ar atiduotų lovelę, vežimą, padovanotų drabužėlių, tai tikrai manau ne vienas pasiūlymas būtų atsiradęs (čia juk daug gerų mamyčių forume lankosi).. Gal niekas ir nebūtų per daug gilinęsis į situaciją.. Padarytų mamytės dovaną ir džiaugtųsi, kad gerą darbą padarė... rolleyes.gif Bet čia matosi, kad tokiam tikslui dirbtinai sukurta istorija, kad viskas persunkta melu ir kai toje istorijoje dar įsipina nestuke.gif greitai tapsianti mama - graudu doh.gif .
Man čia elementraus moralumo ir sąžinės trūksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 22 sausio 2006 - 19:17
QUOTE(Linutemamyte @ 2006 01 22, 17:08)
Reiktu i kokia LNK SOS pagalba parasyt ir duot laidai tema  lotuliukas.gif  Butu ciotka ir gera pamoka  lotuliukas.gif 

nu zinok mintis tavo tai super...ie laida idomi, su tikrais kriminalais, nemanot?

O daugiau, tai tiek dau pasisake, kad jau as nebeturiu ka bepridurti...
Atsakyti