Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

blink.gif Nu as be zodziu... pasakysiu tik viena - CIA TAS PATS KAS APVOGT BAZNYCIA !!! (mano vyro zodziai smile.gif )

Reiktu i kokia LNK SOS pagalba parasyt ir duot laidai tema lotuliukas.gif Butu ciotka ir gera pamoka lotuliukas.gif

Beje as patariu reiktu nuvaziuot pas ta Aukse ir su ja akis i aki pasneket ir priverst paaiskint kaip ji nescia budama taip galejo blink.gif Nu truksta zodziu...

O uz Ingakalnio izeidima tau Skorpiuke gun_rifle.gif gun_smilie.gif triniti.gif

Ji Super moteris, jei ne ji idomu kaip viskas butu pasibaige- prisivoge, pinigus pasidaline- Melage, Aferiste tu, fui kiaule!!!! mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutemamyte: 22 sausio 2006 - 17:09
perskaiciau viska nuo pat pradziu, as apakus blink.gif blink.gif blink.gif

INGAKALNI, tu nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man truksta zodziu... O as taip pergyvenau del Aukses. Tikejau, kad Skrpiukas saziningas zmogus. Nesu turtuole, bet buciau stengusis Aukse remt, kiek galiu, kol vaikiukui butu bent vieneri sueje. Negana to, kad cia tiek daug melo, dar Tu, Skorpiuk, dristi izeidineti Ingakalni. Uz ka blink.gif ? Uz tai, kad ji gerasirde? Uz tai, kad ji mums visoms atvere akis? Zavejausi Tavim, Skorpiuk, bet dabar slyksciuosi... Bet noras padet kitiems man nedingo. Bet pagalbos sulauks tie, kam jos is tiesu reikia, kas pagalbos nepraso ir dziaugiasi tuo, kuo padedi.
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 13:46)
O tau Ingakalni turėtu but gėda
TAVO ZHINIAI TELIKAS PIRKTAS HIPER RIMI 299Lt ir išsimokėtinai per 5mėnčCENTRAS atiduotas brolio nes nusipirko zhymiai geresni,o kompas paskolintas draugu kurie dabar Airijoje,skalbyklės neturiu-rankom mazgoju,o zhieda turiu viena vieninteli-kuri padovanojo vyras(o ne tiek daug zhiedu kaip tu chia teigi)galiausiai tau jau gliukai iš pykčio pražsidėjo,tad atvarai paimi visas manatkes iš mano chatos-ir bris sefka intrigante,man ju nereikėjo sau ir

as tik sakiau siuo KLAUSIMU,kad tu ne taip jau blogai gyveni, yra zmoniu kurie neturi uz ka ir pavalgyti,o ateinantis i pasauli kudykis buna gal ir laukiamas bet su baime kas bus... kaip ji apsrengt,pavalgydint ir pan.. o Jus abi su savo pasakom be galo...

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

doh.gif geriasia GYNYBA- PUOLIMAS mirksiukas.gif o kad parasiau ten kur tu lankaisi,kad uzsuktu i cia paziuret ka darai ir koki bizni suki ...
ar girdejai kad uz tokius zodzius - norint,galima ir uz moraline zala ... mirksiukas.gif
o KODEL TYLI I UZKLAUSIMA APIE TAVO GRASINIMUS MAN g.gif

QUOTE(Linutemamyte @ 2006 01 22, 17:08)
blink.gif  Nu as be zodziu... pasakysiu tik viena - CIA TAS PATS KAS

O uz Ingakalnio izeidima tau Skorpiuke  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif  triniti.gif

Ji Super moteris, jei ne ji idomu kaip viskas butu pasibaige- prisivoge, pinigus pasidaline- Melage, Aferiste tu, fui kiaule!!!!  mad.gif

[COLOR=green]zinok,cia ne as viena visa sita reikala norejau sutvarkyti... cia yra daug mamyciu,kurios ne taip daug sneka kaip as,bet viska tyliai galvoja ir sumasto kartais greiciau nei as biggrin.gif
QUOTE(Masako @ 2006 01 22, 17:17)
INGAKALNI, tu nereali thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ne as, o SUPERMAMYTES (dabar net juokiausi vakar, superkeksytes gal jau - kaip ten skorpiuk,tau geriau zinot.... biggrin.gif )
TAIGI, kai nori padeti is visos sirdies, ir pajauti kad tai sukakota apgaule... ar kuri tyletu??
Atsakyti
Nu čia tai viršūnė blink.gif
kaip perskaičiu pirmąjį Skorpiuko postą tai taip sugraudino.. Atrodo galėčiau bet ką paaukoti, atiduoti, kad tik padėti į bėdą patekusiai nestuke.gif . Džiugu iš tikrųjų, kad atsirado neabejingų mamyčių, kad stengėsi ištiesti pagalbos ranką ir tikros istorijos atveju tai būtų be galo kilnus poelgis, bet kai šituo atveju pagalbos niekam nereikėjo ir mamyčių gražūs ketinimai buvo sutrypti ir taip išniekinti blink.gif doh.gif . . Trūksta žodžių doh.gif
Kaip turėtų jaustis tos mamos, kurios teikė pagalbą doh.gif .

Apskritai kaip žema, kad Skorpiukas net "išrišta" dar drįsta čia teisintis ir akis draskyti teisingumo ieškojusioms blink.gif

Jau geriau ji būtų pasiplovusi, o ne rašytu tokias žinutes.. Čia tai jau išvis žemas lygis... Kaip jai dar drąsos užtenka blink.gif

Geriausia būtų, kad Skorpiukas prisipažintų ir visų atsiprašytų... Tada jau tik Dievas sprestų ar jai atleisti... g.gif
Atsakyti
Ingakalni man tiesiog atsibodo teisintis-tai kaip zhirniai i siena
Pasikarshchiavau.bet ir tu neturėjei teisės lyst butent i ta foruma kur galiausiai kalbama apie mano mazhuli-šiuo atveju tu neteisi,galėjei juk pasirinkt rankdarbiu tema ar dar kita,bet ne ten kur apie angeliuka kalbama
o atip esu blogiete ir kas tik norit,man jau tas pats-aš viska pasakiua iš savos pusės,galiausiai aš apsiraminus ir jau atvėsusiu nervu,tad ramiai ir rašau
kad vėl ko neizheisčiau iš inercijos neteisingumo

Ir tiesa ankora ir aš dabar abi ekrane-tai gal aš turiu du kompus-kas ten ka matė ko ash dar nezhinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiukas: 22 sausio 2006 - 17:59
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

nu viršūnė,tu mieloji geriau į save pasižiūrėk,tu iš vis šiukšlių šiukšlė tongue.gif tongue.gif tai matyt jau nervai nelaiko,kad planas žlugo,ane?
jau kas kas bet Ingakalnis nenusipelnė tokių žodžių schmoll.gif schmoll.gif mes visos jai dėkingos,o tu matyt širsti kad jus išaiškino tongue.gif
Atsakyti
doh.gif Nu Ingakalnis iskart matosi, kad teisininke yra thumbup.gif

o Skorpiukas iskart matosi, kad stupid.gif yra... no comments...
Atsakyti
ir priedo aš ka humana-2 ruošiuos atidaryt
Atsiprašiau uzh ka reikėjo bet uzh visa kita net nesiruošiu atsiprašynėt,taip Die mato
Ne mano melas-o situacija kurion ir aš papuoliau
Atsakyti
Perskaičiau viską nuo pradžios iki galo ir galima pasidžiaugti, kad turime tokių nuoširdžių, o kartu ir veiklių jaunų moteriškių.Ir labai faina, kad ponia Vilma su savo nuodingu skorpiuko nick'u to neįvertino.Su Aukse jos vertos viena kitos.Viena nestuke.gif būdama tokias intrigas rezga, kita tam pačiam katile verda ir dar sugeba religiniais įsitikinimais prisidengti.
O"seklėms morkoms"- respect. notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
doh.gif Truksta zodziu!

Nesinervink, skorpiuk, mamytes tikrai atvaziuos rubeliu.
Atsakyti
O tai Aukses vaiku pasirupins kas nors? Ar tures jis lovyte ir rubeliu pas senelius? Mergos tai mergos, lai paspringsta, bet vaiku reikia pasirupinti... Gal reiktu palikti tuos rubelius, as tik dabar sita tema radau, galiu ir savo dukters isaugtinius perleisti. Atminimui is SM, teip sakant biggrin.gif
Atsakyti