Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Vienintelė šiukšlė (ar kirmelė - kaip tamstai patogiau) čia esi tu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 22, 17:01)
Kur gi nepakriks ax.gif Turbūt bet kam pakriktų, šitiek prisimelavus. Nenuneigsi, melavai nuo pat pirmos žinutės:
Man su matematika visada prastai buvo, bet vistiek nesuprantu, kaip mergina, vyresnė už mane pusantrų metų, gali būt 19os, kaip pati esu 21erių.. g.gif
Juo labiau nesuprantu, kokiu tikslu meluota apie tikrąjį amžių. Pateisinimui, kodėl iki šiol niekur nesimokė ir nedirbo? Labai patogu thumbup.gif
Į akis meluota ir apie Caritą, ir apie polikliniką.. Kaip pasiteiravau, ką daryti su Pelenės siųstais pinigėliais, sakei, susitarusi su gydytoju dėl gimdymo. Vėliau paaiškėjo, kad Vilniuj pas gydytojus judvi net nebuvot, ką jau kalbėt apie kažkokį tarsimąsį doh.gif Dėl Carito vėl giedi, kad jie priima tik po vaiko gimimo.. Aš tau pasakysiu, kaip mano mama sako (nors nežinau, ar suprasi): nepliec pizdunca, atsiprašant. Kokiam tu Carite buvai? Gal mėnuly? Miela mano, jokia Auksė pas juos net užsukus nebuvo, ką jau kalbėt apie stovėjimą eilėj (beje, jos atveju, jei jis būtų realus, mergina būtų buvus priimta skubos tvarka) mirksiukas.gif
O dėl daiktų mėtymo per balkoną, tai tu pirma pasitikrink, ar pas tave išvis balkonas yra, nes kiek aš pamenu, tai ne tongue.gif

brangute nueik i carita ir pradzhiai susizhinoik kad teiktum tokius faktus
o antra vertus tu akla-pas mane net labai didelis balkonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:04)
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ

Kaip sako psichologai, agresija yra gynybinė reakcija ax.gif O kam gintis, jei esi niekuo dėta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 16:08)
brangute nueik i carita ir pradzhiai susizhinoik kad teiktum tokius faktus

Tai gal tu pati nueik, brangute 4u.gif
o antra vertus tu akla-pas mane net labai didelis balkonas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai mėtyk, mėtyk tada wink.gif Gal kaimynai iškvies greitukę rolleyes.gif
Atsakyti
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
PADUGNĖ

nu uz tokius zodziu ....
zodziu man jau truksta. Ingakalnis tik padeti norejo ir nuo tada jau kilo itarimai kaip nieko neturinti mergina galejo atsisakyti pastoges ir beveik 100% islaikymo sau ir vaikui ? ir nereikia jos vienos uzsipulti visos nori tiesos o ne ji viena
Atsakyti

PADUGNĖ

blink.gif piz.. atsiprasant. Virsune. Negalvojau nieko rasyti, bet tamstos zodziai... blink.gif ir po to, kai zmogus nuosirdziai norejo padet blink.gif

fui...zema ir negrazu. Truksta zodziu...
Atsakyti
Man net negera skaityti . doh.gif Mamytės tikrai norėjo gero padėt Auksei . Aš atidaviau savo sunelio ir vienos forumietės drabužiukus tikrai norėjau , kad jai nereiktu pirkt . N Ar galėtumėt kas nors paimt daiktukus tikrai yra žmoniu kurie apsidžiaugtu gavę juos . Ar į ta pati caritą nuvežtumėt ar į vaikų namus . Ir atiduotumėt kam reikia . Ar galėtu kuri mamytė taip padaryt ? tuos daiktelius paimt ? Aš galėčiau po vaikų namus paskambinėt ir sužinot kur yra naujagimiu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 22 sausio 2006 - 16:32
Skorpiukas tu jokios teises neturi zmoniu izeidinet ir ivairiais zodziais vadint .Kas del grasinimu ismest daiktus ,vadinimu siukslem , cia tavo beribis gerumas ir naivumas reiskiasi ?

Atsakyti
[/QUOTE]Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego
PADUGNĖ[QUOTE]
O čia jau kažkoks košmaras mad.gif Matosi tikrasis žmogaus veidas. verysad.gif gal jau geriau baigti šitą širšyną ir pamiršti kaip blogą sapną. O Dievas viską mato...
Atsakyti
Skaiciau skaiciau... blink.gif

o klausykit ar kas su ta Aukse bendravo, pasake i akis kad ji isrista - kad buvot pas jos tevus, kad suzinojot tiesa, kodel vien Skorpiukei verciat visa kalte?
Paskaicius paskutinius puslapius atrodo kad cia ji VIENA prisidirbo, o Aukse nekaltutele vargsele. Pagal mane 100 kartu daugiau apsimelavus Aukse, ir nereikia jos gailet netgi kad gimdo.

Cia mano nuomone. Daba uzmetykit mane akmenim lotuliukas.gif

Ale leksikonas pas Skorpiuke doh.gif Arba jai su nervais jau visai kaput doh.gif
Atsakyti
Ogogo koks anšlagas lotuliukas.gif Tai kas gi gimė? biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif NA JAU, TIKRAS SIAUBIAKAS, BAISU... O JAU ZHODZHIAI KOKIE... BRRRRRR... MAAAAAMOOOS!!! RAMIAU, KA?
Atsakyti