Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Nors vienas geras dalykas šiame purviname reikale- jog forumietės tikros seklės ir "prigavo" aferistes thumbup.gif
Labai tikiuos, jog surinkti daiktai bus perimti iš apgavikės ir atiduoti toms, kam iš tikrųjų reikia pagalbos.
Atsakyti
Kur dingo skorpionė su visu pasiaiškinimu nauju? g.gif Ką tik rašė, aš taip laukiau, o dabar verysad.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2006 01 22, 14:03)
Sveikos merginos!

Nu zinot, as gi sakiau kad cia tikru tikriausi kriminalai, niekas manim nepatikejo, atrodo tiek daug noriu pasakyt, bet net nezinau nuo ko pradet, Na visos viska pasaket, taciau nepaminejot vieno dalyko, man siek tiek isimine, del to vaikino tevu kaimo, kur turejo Aukse vaziuot po gimdymo, gaila nepacitavau, Skorpiukas sake dabar kad labai nenori jos ten priimt, taciau permetus atgal kelias dienas, sake jog ten yra labai laukiama, jai ruosiamas kambarys, visgi sweneliai, ir labai laukia jos, nu sitie du dalykai man kazkaip pjaunasi...zinot merginos kurios buvot nuvaziave ten, gaila kad as ne vilniete, tai ne uzka buciau nepraleidusi tokios keliones i Aukses kaima, tikri ekstremalus pojuciai, nu bet tu man ir sugalvok toki buda pasipelnyti...nieko sau....ir tokio amziaus jau aferistai gaminasi...nieko sau.
dabar situacija tokia kad skorpiukui svyla subine, todel visa kalte bamdo sumest ant Aukses, bet gi realiai viskas aisku, man tik tas neaisku, ta pati pradzia, ejo vakare, nescia sedejo, nu kiba daugiau gi niekas negalejo pastebeti nescios verkiancios merginos, o tik ji, ta isgelbetoja, nu zinai, tokioj situacijoj jei as pakliuciau, pirmiausia gal i ligonine vesciau, ten ir nuspres ka daryt, o cia taip iskart i namus apgyvendino, nu zinot,galir buna gyvenime tokiu atveju, taciau jei padetis, kaipminejo skorpiukas nebuvo lengva,o dar parsivedii namus svetima zmogu, nu nezinau, nu jau taip nesirisa, o jau tas lipimas i lova...tyliu....mergina jau turinti gimdyt, o tuo labiau budama visikai svetima, netikiu kad taip imtu ir listu, duokit ir man, nu ziani, cia jau nesveikai perpildyta fantazija, skorpuk teisinkis nesiteisinus, nu taciau visi galai galu gale sueina, kad ir kaip tu to nenoretum, man tik gaila tu mamyciu kurios taip uzsidegusios norejo padeti, visur lakste, nu be zodziu, o del tu daikteliu, tai manau, reikia kuriai vienai mamytei paimti juos ir sudeti kur, nes tikrai manau yra tokiu moteru kurioms neraliai reikalinga pagalba, tik dar tokiu neradom, bet kad yra tai tikrai

Tiesa merginos, dabar kreipiuosi i jus, i tas kurios buvot nuvaziave, tai kaip supratau buvot pas aukses giminaicius, o tai pas tuos senelius to vaikino tevus buvot?ka dar jos tevaii toki aferizma pasisake?o tas vaikinas ar zino sita situacija?manyciau tikrai reiketu atspausdinti ir jam duoti paskaityti, tai pat manau butu neprosal pamatyti ir skorpuko vyrui, kazi ka jie i tai paskytu, to tikrai negalima taip palikti, reikia pamokyti tasmnerginas, kad daugiau net minciu nekiltu sitaip elgtis...

Zhinot teisintis aš daugiau ir nesiruošiu ir top fantazijos aš neturiu,mano vyras apsoliučiai viska zhino,kad ir esame susibarė bet nakti jis mane guodė kai perskaičiau visa ši košmara,ant Auksės visko ir nevarau-esu kalta tik dėl naivumo ir aklo jos ginimo
Pradzhiai kai Auksė teigė kad vazhiuos i kaima pas tėvo tėvus ir kai pakeitė nuomone daug ko man ir pačiai nepaaiškino,tik tiek kad pas močiute saugiau,tipo visvien savi

O tau Ingakalni turėtu but gėda
TAVO ZHINIAI TELIKAS PIRKTAS HIPER RIMI 299Lt ir išsimokėtinai per 5mėnčCENTRAS atiduotas brolio nes nusipirko zhymiai geresni,o kompas paskolintas draugu kurie dabar Airijoje,skalbyklės neturiu-rankom mazgoju,o zhieda turiu viena vieninteli-kuri padovanojo vyras(o ne tiek daug zhiedu kaip tu chia teigi)galiausiai tau jau gliukai iš pykčio pražsidėjo,tad atvarai paimi visas manatkes iš mano chatos-ir bris sefka intrigante,man ju nereikėjo sau ir nereikia,aš visa tai dariau nesavo labui,o Auksės
BETdabar galiu teig,kad trurbut per tiek nervu man jau nieko nereikia,o jei kas ir sėdės bėdoj tai tikrai jau nebetikėsiu

Otau psiche jei idomu taip ačiu Die turiu savo zhmogiuka ir vyra kuris man ir padėjo išlipt iš gyvenimo spastu
Kadaise mane namo neleisdavo jei ateidavau vėliau22val-baladokis kur papuolė ar laiptinėj nakvok,mokslu irgi neleido baigt o išvarė dirbt,savo pastangom baigiau vidurine-vakarinėj,trumpam išlėkiau i Paryzhiu-gryzhus su visišku pravalu-radau tik patyčias ,pjankias ir nuolatini patėvio smurta bei prikabiavimus
Kai susipazhinau su savuoju jie buvo kategoriškai prieš tad smurto padaugėjo,agresijos ir pjankiu taip pat
Kai pasijutau besilaukianti , motina stalčiui rado testo ats kai gryzhau taip patėvis mane sudorojo kad mėn vaikščiojau su kaklo itvaru nes raumenys nelaike galvos,turiu visus nuimtas apdukcijas buvau pradėjus kelt byla bet sustojau nes nervai nelaikė,grėsė persileidymas-maniškis tuo metu ne kuo ir galėųjo padėt,pats kapstėsi iš ekonominės dėl firmoj nesutapusiu 39Lt
Namie gyvenau kaip ant adatu naktim krupteldavau,o kur nesikreipdavau tik ir siuntinėjo šian ir ten,carite buvo rezervuota vieta-bet ten tik po gimdymo
Galiausiai tėvas perrašė savo dali buto tad 1mėn iki gimdymo ramybė buvo,dabar savaji kambari palikus broliui nes ten gryzht su vaiku ne uzh ka,vyras irgi jau keliasi ant koju tad dabar jau ramu ir gera-neskaitant tai kad man iki šiol prisiminus sava praeiti ašaros byra-niekam jos niekada nepalinkėsiu,net savo priešui-Perzhiauru
O gyvent aš visai neseniai pradėjau ir dzhiaugiuosi nauju gyvenimu ir sava šeima
Pakolkas neapsisprendzhiu pratest bylos jiems-te Dievas jiems teisėjas
Atsakyti
Va čia jau rimčiau verysad.gif Džiaugiuosi, kad viskas susitvarkė. 4u.gif
Atsakyti
doh.gif pritariu, kad reikia artimiesiems parodyti. Profilaktiskai, kad kita karta nekiltu pagunda vel pasipelnyti..
O jei sazine svari, tai nera ko bijoti mirksiukas.gif
Ir paimkite, merginos, tuos daiktus! Jus tikros saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *fėja*: 22 sausio 2006 - 14:35
Baisiausia del tokiu "mamyciu" vaikeliu. jeigu jau vaikelio gimimas pagristas aferomis, tai kokie tie vaikai uzaugs? Siaubas verysad.gif

Rubeliu ir visus kitus suaukotus daiktus atimti, o merginoms atlyginti pagal "nuopelnus".

Tai buvo pirmas mano zingsnis padedant kitems, deja, nelabai sekmingas, bet bandau nenusiteikt itariai visu zmoniu atzvilgiu.

Tikiuosi, kad vis delto aukos nukeliaus tiems, kam to tikrai reikia, o ne vargsams, kuriems nereikia darbo su 1000lt atlyginimu.

4u.gif visoms mamytems!
Atsakyti
g.gif Bet skorpiuk kodel reikejo meluoti?kam? juk tu ja pazisti, ji tavo drauge, tai ka merginom melavo tada taip iseina Aukses tevai?ar kaip suprast ta dalyka
Atsakyti
Velnei rautu ji man ne draugė,kad kadaise mačiau prieš 6 metus ja kai buvau pas jos seseri,tai dar nereiškia kad draugė,o toliau nezhinau gal sutapimas ar gyvenimo linkis
Tėvai gal ir nemelavo-neaišku ka Auksė zhinutėm galėjo prirašyt
Ir priedo tik ka buvo pas mane jos vyresnė sesuo-lauktuviu(bulvės kuriu atsisakiau,bet ji man jas paliko)tėčio padėka kad prizhiurėjau jos dukra palaidune ir anuka
Man jau nuo visko skauda galva,atvazhiuokit pasiimkit viska ir net tai ka ir pati nuo saves buvau pridėjus,tik du maišai su kuo viskas surašyta ji jau paėmė i ligonine tad teks keliaut ten
Ash jau pavargau aiškintis nors puikiai zhinau kad ir pati kalta,bet tai ne mano nervams jie ir tai pakryke
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 15:09)
Velnei rautu ji man ne draugė,kad kadaise mačiau prieš 6 metus ja kai buvau pas jos seseri,tai dar nereiškia kad draugė,o toliau nezhinau gal sutapimas ar gyvenimo linkis
Tėvai gal ir nemelavo-neaišku ka Auksė zhinutėm galėjo prirašyt
Ir priedo tik ka buvo pas mane jos vyresnė sesuo-lauktuviu(bulvės kuriu atsisakiau,bet ji man jas paliko)tėčio padėka kad prizhiurėjau jos dukra palaidune ir anuka
Man jau nuo visko skauda galva,atvazhiuokit pasiimkit viska ir net tai ka ir pati nuo saves buvau pridėjus,tik du maišai su kuo viskas surašyta ji jau paėmė i ligonine tad teks keliaut ten
Ash jau pavargau aiškintis nors puikiai zhinau kad ir pati kalta,bet tai ne mano nervams jie ir tai pakryke

NU ***** gi realiai pasake tevai kada drauges, nu tai zinai jei ten paskutini kart buvom matesi sakykim pries 6 metus, tai akzi ar tevai sakytu kad draueg, ir lbai jau keist akaip tu galejai taad nepazinti, kaip sutikai ja, arba jau gyveno pas tavem, ainuo gana trinti visoms, jau ir taip viskas aisku, tik uz tai turim buti dekingos mamom kurios ta dalyka isaiskino
Atsakyti
Reiškias taip,prieš 6metus ji buvo visiškai mergaičiuke ir manes net nedomino su ja bendraut

Antra daugiau aiškintis nesiruošiu,atvazhiuojat,pasiimat
Jei jus pačios kvailos ir nenorit net trumpam pakliut i mano situacija tai jusu asmeninis reikalas,o aš daugiau i jusu intrigas nesileisiu bereikalingais aiškinimais irgi neuzhsiiminėsiu
O kas ten rašėt ATIMKIT IR TTT tai paskutini karta rashau aš ju ir nesisavinau,ju man ir nereikia-jus turbut kurčios ar kaip lotuliukas.gif galiausiai tuoj kaip susinervinsiu galėsit savas manatkes rinktis po mano balkonu - lauk jas visas grusiu
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 22, 15:09)

Kur gi nepakriks ax.gif Turbūt bet kam pakriktų, šitiek prisimelavus. Nenuneigsi, melavai nuo pat pirmos žinutės:

stotelėje sėdėjo panelė 19m su pilveliu

Man su matematika visada prastai buvo, bet vistiek nesuprantu, kaip mergina, vyresnė už mane pusantrų metų, gali būt 19os, kaip pati esu 21erių.. g.gif
Juo labiau nesuprantu, kokiu tikslu meluota apie tikrąjį amžių. Pateisinimui, kodėl iki šiol niekur nesimokė ir nedirbo? Labai patogu thumbup.gif
Į akis meluota ir apie Caritą, ir apie polikliniką.. Kaip pasiteiravau, ką daryti su Pelenės siųstais pinigėliais, sakei, susitarusi su gydytoju dėl gimdymo. Vėliau paaiškėjo, kad Vilniuj pas gydytojus judvi net nebuvot, ką jau kalbėt apie kažkokį tarsimąsį doh.gif Dėl Carito vėl giedi, kad jie priima tik po vaiko gimimo.. Aš tau pasakysiu, kaip mano mama sako (nors nežinau, ar suprasi): nepliec pizdunca, atsiprašant. Kokiam tu Carite buvai? Gal mėnuly? Miela mano, jokia Auksė pas juos net užsukus nebuvo, ką jau kalbėt apie stovėjimą eilėj (beje, jos atveju, jei jis būtų realus, mergina būtų buvus priimta skubos tvarka) mirksiukas.gif
O dėl daiktų mėtymo per balkoną, tai tu pirma pasitikrink, ar pas tave išvis balkonas yra, nes kiek aš pamenu, tai ne tongue.gif
Atsakyti
Ir priedo koks gi tu ZHEMAS KIRMINAS INGAKALNI tershdamas kitus mano visai nekaltus ir su tuo nesusijusius forumiukus-tu tiesiog šiukšlė kuri buvo išmesta savartynan(nes tada auksei netiko tavo pasiulymas) ir su tuo negalėdama susitaikyt bandai isikasti sau uodego lotuliukas.gif
Anegi tau turbut iprastas raustis mėšle-nepilnavertiškumo kompleksas
PADUGNĖ
Atsakyti