Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

g.gif brrrrrrrr... Ir taip shalta, o dar toki siauba perskaiciau... Na, neturiu ka parashyti... Vel isitikinau- naivi ash, tikiu, kai zhmones sako, kad jiems blogai... Noriu padeti, kai prasho pagalbos.. O baisu del to, kad, kai kitas zhmogus bedoje prashys, taigi ar tikes kas po viso to??? verysad.gif Rasho, kad daiktai sudeti? Manau, galima susitarti ir i imd. namus nugabenti, ten kokiai mamai atiduoti. Ar i kokia redakcija zhurnalo mamom, ten surastu kam tu daiktu TIKRAI reikia... Baisu, graudu...Ash shoke.
Atsakyti
jau ko gaila- tai vaiko to... Ir kokia ten ''normali sheima'', jei ''******'' gali svecius sutikti??? Na, nera man dabar labai linksma, turiu problemu nemazhai, bet pati kapstausi, tevai padeda, draugai... O kai paskaitau cia, tai mastau- svarbiausia- mano sazhine shvari, nakti koshmaru nesapnoju del to, kad ka nors apgavau... Visa kita- smulkmenos!
Atsakyti
tikrai siaubas unsure.gif gaila ypac tokiu mamu kurios padejo Auksei nesitikedamos jokios naudos o apsirodo ji aferiste schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
karsta.gif kol perskaiciau doh.gif

nu ka as galiu pasakyti.. tiesiog be komentaru.. doh.gif Ingakalnis, Brooke ir kitos merginos tikrai nuosirdziai norejo padeti, tai maciau Bendraamziuose, kur nuolatos bendraujam.. Nuolat tardavosi del vaziavimo pas Skorpiuka ir pan.. O cia stai kaip gavosi..

Dievulis viska mato ir nubaus ka reikia, uz tokias galima sakyti sventvagystes..
Atsakyti
trūksta žodžių doh.gif doh.gif Skorpiuk ir Aukse,ar jūs nors kiek sąžinės turit,spėju ja seniai nesinaudojat tongue.gif kaip galima tai naglai apgaudynėti,mes juk norėjome jums padėti,o jus tokiais žodžiai mus išvadinot,labi negražu panos schmoll.gif schmoll.gif nors ką aš čia sakau jums vis vien,turbut laba juokinga,jogmes kaip kokios durnelės pakliuvom į jūsų spąstus,Skorpiuk,nesek pasakų ,kad tu nieko nežinojai........
viena galiu pasakyt,man gaila Auksės vaiko verysad.gif tokią motiną turės,kuri net nesugebėjo sąžiningu būdu vaikui kraitelio paruošt doh.gif doh.gif doh.gif

ačiū Ingakalniui ir kitoms kurios atmerkėt mums akis,nes kitaip nežinia kiek dar laiko butumem buvusios mulkinamos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuxx: 22 sausio 2006 - 10:48
QUOTE(renax @ 2006 01 22, 09:12)
O dabar pasakyt kas nesutampa ?
Pirmas  nesutapimas , kad jau dingsta tevas kuris slaistesi pakampiais kai atvaziavo tavo brolis su ja daigtu pasiimti smile.gif Ir cia jau ne Aukses melas smile.gif
Toliau kur dingo jusu bendri vaiksciojimai i Carita is sitos istorijos ar ju ir nebuvo ?
Trecia juk sakei kad su vyru bendravai :)Tai taip ar ne ?
Ketvirta kas trugde mums duot vyro tel ir sesiu kai jau pas tave i lova ilinde buvo smile.gif nors cia jau visai smile.gif
Penkta kas tau grasina teismais ?
Tai kau ir vaikas nebe zinia ko , ir i lova pas jus lenda ir panasiai .
Skorpiuk na nepyt dar didesnes mistikos neteko girdeti  lotuliukas.gif . O del fondo patikek, gal pati parasysi mano pasiulyma ir kuom jis tau nepatinka , kad butinas fondas ir tik pinigu rinkimas be darbo .Ir gal visos supras tavo fondo tikslus ir ketinimus wink.gif
P.S tai gal jau dabar iskirsi mums vyro tel ( vaiko tevelio ) ir neuzpyksi jei jam visa sita rasliava parodysim smile.gif

Pirmame tavo punkte-kame nesutapimas
Antra i carita ash ėjau ir ne 1-2 kartu vien tik su Aukse 2 kartus,po to buvo tik atmazai Auksės man
Su vyru bendravau trumpai bet akis i aki,jis tada gailėjosi sakė kad jieshkosi darbo,kad viskas bus gerai,kad jis jos nepaliks,kad ras nuomot buta ir bandys bendrai gyvent-bet per ta laika nors Auksės zhodzhiais jis nieko nenuveikė,jis niekšas ir tt
Jusu atzhviogiu ash nemėgstu šmeišt zhmoniu,galiausiai mums su ja negyvent ateity,o kai kurie neapgalvoti jos poelgiai,galėjo sugriaut net mano pastangas forume ir taikybas su vaiko tetuku,tad ir nenorėjau kad lystu pašaliniai gal ne duok Die kuo pamaišys taikybose,antra vertus Auksė gailėjosi ir teigė kad lunatikavo ,o jei jie paskambins viska siugraus-jis su ambicijom
Penkta-Ingakalnis perAZ ir jus savuoju susidorpjimu
Šešta atsiusiu i AZ tr vėliau
Ir galiausiai aš noriu atidaryt paramos fonda-globos tipo namu-nėštrukėm ir mamytėm,suteikt darbo vietras kad gautu dekretines jei ka,butu normaliai maitinamos ir vitaminu gautu
Ir ar bučiau skelbusis kad apie mane bus straipsnis,ir kas ji reedaguoja

Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 01 22, 11:46)
trūksta žodžių doh.gif  doh.gif Skorpiuk ir Aukse,ar jūs nors kiek sąžinės turit,spėju ja seniai nesinaudojat tongue.gif kaip galima tai naglai apgaudynėti,mes juk norėjome jums padėti,o jus tokiais žodžiai mus išvadinot,labi negražu panos schmoll.gif  schmoll.gif nors ką aš čia sakau jums vis vien,turbut laba juokinga,jogmes kaip kokios durnelės pakliuvom į jūsų spąstus,Skorpiuk,nesek pasakų ,kad tu nieko nežinojai........
viena galiu pasakyt,man gaila Auksės vaiko verysad.gif tokią motiną turės,kuri net nesugebėjo sąžiningu būdu vaikui kraitelio paruošt doh.gif  doh.gif  doh.gif

ačiū Ingakalniui ir kitoms kurios atmerkėt mums akis,nes kitaip nežinia kiek dar laiko butumem buvusios mulkinamos

Priedio aš jusu neapvardzhiavau ir man visai nejuokinga ir nesmagu,kad buvot mano rankom(taip kaip ash spausdinau)apgaudinėjama,dar karta įpasikartosiu visi daikčiukai vietoj ir surašyti
Atsakyti
ejei jau jie vietoj tai manau butu sazininga jei juos kazkas pasiimtu ir atiduotu kam tikrai viso to reikia mirksiukas.gif o Aukse lai viska susiperka pati schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 22 sausio 2006 - 11:10
QUOTE(boruzka @ 2006 01 22, 12:08)
ejei jau jie vietoj tai manau butu sazininga jei juos kazkas pasiimtu ir atiduotu kam tikrai viso to reikia  mirksiukas.gif o Aukse lai viska susiperka pati  schmoll.gif

drinks_cheers.gif IR ASH APIE TA PATI JAU RASHIAU- GI YRA ZHMONIU, KAM TIKRAI REIKIA PAGALBOS
Atsakyti
Pasibaisėjau ir dar negaliu atsitokėti. Kažkaip visi kapstomės ir stengiamės padėti vieni kitiems kiek galim, neieškom paramos, kai padėtis nėra tragiška ir neišsprendžiama... O čia... Baisu... po tokių dalykų praeina noras padėti- tegul sukasi kas kaip išmano. Ir pasitikėjimo prašančiais pagalbos lygiai 0. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsincike @ 2006 01 22, 07:34)
Atleiskit,kad tauip uzklydau is "niekur",bet ko naktinejant nenutinka...
Perskaiciau viska nuo pradziu.Ir ka galiu pasakyti?Melas nuo pat pirmu eiluciu:painiojimaisi,uzsiciklinimas,galu slepimai.Taigi cia aferistu pradziamokslis.Tik dar nepatyrusiu. console.gif
Aukses mintys persipina su scorpiukes,o sios-su drauges...(koks ten jos nickas?Ar ne turkijos sostinen nesa? bigsmile.gif )rasymo maniera(raides zh),stilius-analogiskas.Nereikia buti grafomanu ar lituanistu... ax.gif Galbut planas ir nekilo iskart,bet pamacius jusu uzsidegima...
Dabar klausimas lieka,kas po to?AR tas straipsnis apie ju seima jau isspausdintas?Gal butu galima "pridurti" kazka?Ir p.s. apie fonda neskelbciau.,.Bent jau kol kas...
p.s.labai geras zurnalistinis tyrimas gautusi... Kokia LNk nupirktu istorija..rolleyes.gif
p.p.s.menkas pastebejimas:kodel vos prisijungus ancorai,scorpiuke dingo?(nors abi tuo pat metu buvom sioje temoje,atsiradus ancorai-scorpiuke tapo offline bigsmile.gif )
Gal gana merginas mulkinti?Et,einu i TV pasiskeryciosiu-cia as be kompetencijos... lotuliukas.gif

Vis paskaitinėdavau temą, bet iškart matėsi mėtymai iš kampo į kampą. Galimas dalykas, kad vienas žmogus "aria" keliais vardais. Fu, kaip negražiai išeina.O iš pradžių tikėjau jomis doh.gif
Atsakyti
Gaila, nes eilinį kartą dergiamas islamo religijos vardas... Nors esančiais ne savo šalyje ir negalima pasitikėti. Matėsi, kad autorė nervinasi.. vat ir išaiškėjo dėl ko... NEBANDYKIT DABAR TEISINTIS IR VIENOS AUKSĖS VISKUO APKALTINTI...
Atsakyti