Nu zinok kad kazkaip dar ir neaisku niekas...
Ei, kas naujo pas ?
Ryt jau deadline'as
Ryt jau deadline'as
Man taip pat labai idomu kaip Aukse? kada ir kur gimdys
Va prisedau , Aukse ligonineje ir nepries kad mes ja aplankytume pries gimdyma . Jei kurios noretu gal noretumete ryt ten nuvaziuot ( as tai nuvaziuosiu nes ta pacia proga viena skyriu noriu aplankyti ) . Kol dar leliuko nera tai nebaisu ir kelioms nuvaziuot tik kad neslogotuos ir panasiai
as net labai noreciau o kur ji guli
oi idomu, merginos kas ryt pas Aukse vaziuosit perduokit linkejimus ir jai ir besibeldzianciam lialiui, ir duokit zinoti kai grisit, kaip reikaliukai juda i prieki...
QUOTE(renax @ 2006 01 19, 20:56)
Va prisedau , Aukse ligonineje ir nepries kad mes ja aplankytume pries gimdyma . Jei kurios noretu gal noretumete ryt ten nuvaziuot ( as tai nuvaziuosiu nes ta pacia proga viena skyriu noriu aplankyti ) . Kol dar leliuko nera tai nebaisu ir kelioms nuvaziuot tik kad neslogotuos ir panasiai
kelinta mazdaug vaziuosi ? as i vakara laisva busiu mazdaug apie 18.30 galeciau
skorpiuk matau esi ? Kaip Auksei sekasi ? Gal jau ligonineje?
Sevikutes ne ka ir galiu informuot
Tik tiek kad ji ligonineje
Merginos kai tik nuvazhiuosit informuokit kas ten,kaip ji ir lelius laikos,pati negaliu nes mazhiaus pakolkas ner su kuo palikt ir ratu neturiu kad nulekchiau
Labai nervuojus kad tik butu viskas gerai-juk kiekviena vakara buvau su ja ir jutau jos mazhuli,o dabar tik - pati laukiu zhiniu
Kai busit perduokit jai linkejimus,nusiuskit didzhiausia butuka ir mazhiui
Pasakykit kai tik galesiu atleksiu,taip pakolkas gaunas
Perduokit kad ash juos labai myliu ir shirdute esu su jais +
Tik tiek kad ji ligonineje
Merginos kai tik nuvazhiuosit informuokit kas ten,kaip ji ir lelius laikos,pati negaliu nes mazhiaus pakolkas ner su kuo palikt ir ratu neturiu kad nulekchiau
Labai nervuojus kad tik butu viskas gerai-juk kiekviena vakara buvau su ja ir jutau jos mazhuli,o dabar tik - pati laukiu zhiniu
Kai busit perduokit jai linkejimus,nusiuskit didzhiausia butuka ir mazhiui
Pasakykit kai tik galesiu atleksiu,taip pakolkas gaunas
Perduokit kad ash juos labai myliu ir shirdute esu su jais +
o tai ji jau pagimdeeee
tai kodel neparasei, juk zadejai tai bent pasakyk kas gime
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 20, 17:34)
o tai ji jau pagimdeeee
nu kaip as supratau, tai kad dar negime...
Tai va katik šnekėjau su Aukse . Mažiukas kol kas dar nesilukštena . Nuotaika jos pakili guli palatoje dviese .Gerai jaučias .