QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 15:18)
as tai manau jau taip...
ji ateina paskaito, sukuria itikinama tipo ats ir paraso,nes juk buna ji daznai,bet atraso tik tom kas palaiko ...
dzin,lazda turi du galus... o kai prades aisketi, ziuresim kas liks durniaus vietoj
jei as neteisi, jei ten viskas tikrai blogai - nu ka,atsiprasysiu uz itarimus...
Nieko panašaus aš iš ties bunu dazhnai bet šiuo metu buvau išėjus pasivaikščiot su mazhiu-juk negaliu skirt visos dienos kompui-o kompo aš neišjunginėju,tad ir atrodo kad pastoviai esu sait(tik nakčiai
)
QUOTE(Psichė @ 2006 01 17, 15:26)
Palaikau visus ingakalnio įtarinėjimus ir klausimus. Jeigu viskas būtų "švaru", visi atsakymai lengvai būtų atsakinėjami ir niekas nesinervintų už mano "kvailas" pastabas. Ryškiai autorė yra susinervinus ir nerami, kad kažkas gali paaiškėti. Ir jei man, pavyzdžiui, reikia pagalbos, aš ramybės tikrai nenoriu, o kuo daugiau žmonių aplink, kurie padėtų ir palaikytų, nebent čia Auksei nusispjaut ant visko, o skorpiukui čia tik viskas rūpi
Jei taip domina atsakymas aš ir pati esu galiausiai pasimetusi,ir ne į visus atsakymus turiu ats-aš ne Auksė-tad visko teigt negaliu-bet nors ji ir butu kuo neteisi aš jos skriaust neduosiu
Galiausiai painiava prasidėjo nuo per nestabilios situacijos,per Auksės blaškymasi,ir vis kitoki apsisprendima-galiausiai ji dabar dvejoja kas ir kaip,ir visiškai suprantama ji nori išsirinkt geriausia varianta sau ir mazhiui
O su tėvu-fig paimioš-tai jis yra tai jo jau nėra,o kruva pazhadu vėl tik blaško situacija
QUOTE(divaa @ 2006 01 17, 15:55)
Skorpiuk, seku šitą temą nuo pat pradžių - nesijungiau, nes nelabai turiu ką pasiūlyti ir, tiesa sakant, šiek tiek abejojau istorijos tikroviškumu. Labai noriu tiketi, kad taip nera (nors būtų šaunu, jeigu Auksės problemos nebūtų)...Labai linkiu vis dėlto mamytėms viską išsiaiškinti...o Tu,manau, turi padėti tai padaryti (vis dėlto, tikiuosi, Tu nemelavai), kitu atveju - labai gaila, bet pagalbos iš šitų mamyčių nesulauks tikrai jos laukiantis žmogus...
Aš ir dabar teigiu nemelavau-man iš to jokios naudos tik nuostolis materialiai,diskomfortas namie ir galiausiai moraliai
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 17, 16:03)
NA, GAL TU ATSAKYK I TUOS KLAUSIMELIUS VISUS, KA MAMKOS KLAUSIA, IR BUS RAMU...
Aš iš ties nezhinau kas pas jos namie per sukurta ar tikra istorija,bet normalus zhmonės iš namu nebėga tuo labiau kai tuoj tuoj turi gimdyt,mano brolis kai Aukse vezhė teigė kad ten nieko gero-motina su gipsu nes pasirodo tėvas prieš puse metu ja suvazhinėjo ir dabar neatsisakanti išgert nes matė ne viena tuščia alaus (soske)stipraus alaus
QUOTE(Juste @ 2006 01 17, 16:34)
nu kodel tu manai kad kels veja, tik nori isitikinti ar ten viskas tvarkoj, nori paziureti i kokias rankas papuls Aukse, nera cia ko slepti as taip manau
o galbut nera taip blogai kaip mes manom, gal ten net niekas nezino kad ji kreipesi pagalbos cia, ir kad visos mamos viska sudovanos ir t.t, gal ten kokia kita istorija...nu negaliu teigti, taciau galimas toks variantas...
man ir visgi neaisku del ingakalnio pasiulymo, nu blyn, suteikiama puiki vieta, net gi drabas, uz tyikrai gera atlyginima, ne kiekvienas gi dar tiek ir uzdirbt gali, o bet jo visapusiska parama gyvenant, nu tikrai daug kas neaisku, i galva lenda daug variantu, tik kazi kuris is tu teisingas....
Beje SVEIKUTES
Dar karta pasikartosiu aš nezhinau kokia ten istorija bet ten tikrai kazhkas negerai(jos namuose)
Supranti tas jos vaikinas a tai yra bet tuo pačiu ir ne-tik kruva tuščiu pazhadu
Tai nejaugi ji dirbs
Antra vertus vizdėlto aš ja suprantu-svetimi zhmonės,svetimas kaimas ir gailestis jai,tad ir aš turbut jau bučiau pasirinkusi vaiko tėvo namus -kaip ne kaip(kaip Renaks sakė)tai vaikučio seneliai ir ten nors kaip bebutu vis vien ju anukas
DEVYNIS KARTUS ATMATUOK-PO TO KIRPK