Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(Pelene @ 2006 01 17, 16:21)
Mamos, ar Jums neatrodo, kad gana kapstytis po sia istorija? Kam gaisti laika visokioms nesamonems? Geriau ta laika isnaudot tikslingai. Apsidairykit aplink ir surasit, kam kiekviena jusu laiko minute bus reiksmunga. Yra daug zmoniu, kuriems reikia TIKRAI reikia pagalbos. Ne tik materialines, bet tiersiog Jusu zodzio, paraginimo kabintis i gyvenima, padrasinimo.

Tiesos aiškinimasis tikrai nėra laiko gaišimas, prisimenant tą laiką,kuris buvo sugaištas galvojant apie tą istoriją, ieškant kontaktų ir kt.
Atsakyti
O vaikiukas i pasauli dar nesibeldzia? Labai nepunktualus, bus paskui kaip man - visko griebiuosi nieko nespeju, visur veluoju biggrin.gif

Galetum, skorpiuk, kada pacia Aukse prie kompo prileist - ji viska isdestytu, kaip jai atrodo. Dabar kazkaip tik tu mataisi ir uz Aukse kalbi. Gal jei mamytems ji pati viska paaiskintu, aiskiau pasidarytu.

Ir nebukit tokios principingos, nieks cia nieko nepuola, beto puikiai zinau, kad kai TIKRAI neturi maisto ir pastoges, pamirsti visus principus. O jau kai zmones stengiasi padeti, tai isvis esi devintam dangui ir darai viska ko jie praso ir net ko nepraso. Aisku, viskas visai kitaip, jei turi kokia nors alternatyva.

Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 15:18)
ax.gif  as tai manau jau taip...
ji ateina paskaito, sukuria itikinama tipo ats ir paraso,nes juk buna ji daznai,bet atraso tik tom kas palaiko ... g.gif
dzin,lazda turi du galus... o kai prades aisketi, ziuresim kas liks durniaus vietoj  smile.gif jei as neteisi, jei ten viskas tikrai blogai - nu ka,atsiprasysiu uz itarimus...

Nieko panašaus aš iš ties bunu dazhnai bet šiuo metu buvau išėjus pasivaikščiot su mazhiu-juk negaliu skirt visos dienos kompui-o kompo aš neišjunginėju,tad ir atrodo kad pastoviai esu sait(tik nakčiai smile.gif )

QUOTE(Psichė @ 2006 01 17, 15:26)
Palaikau visus ingakalnio įtarinėjimus ir klausimus. Jeigu viskas būtų "švaru", visi atsakymai lengvai būtų atsakinėjami ir niekas nesinervintų už mano "kvailas" pastabas. Ryškiai autorė yra susinervinus ir nerami, kad kažkas gali paaiškėti. Ir jei man, pavyzdžiui, reikia pagalbos, aš ramybės tikrai nenoriu, o kuo daugiau žmonių aplink, kurie padėtų ir palaikytų, nebent čia Auksei nusispjaut ant visko, o skorpiukui čia tik viskas rūpi g.gif

Jei taip domina atsakymas aš ir pati esu galiausiai pasimetusi,ir ne į visus atsakymus turiu ats-aš ne Auksė-tad visko teigt negaliu-bet nors ji ir butu kuo neteisi aš jos skriaust neduosiu
Galiausiai painiava prasidėjo nuo per nestabilios situacijos,per Auksės blaškymasi,ir vis kitoki apsisprendima-galiausiai ji dabar dvejoja kas ir kaip,ir visiškai suprantama ji nori išsirinkt geriausia varianta sau ir mazhiui
O su tėvu-fig paimioš-tai jis yra tai jo jau nėra,o kruva pazhadu vėl tik blaško situacija

QUOTE(divaa @ 2006 01 17, 15:55)
Skorpiuk, seku šitą temą nuo pat pradžių - nesijungiau, nes nelabai turiu ką pasiūlyti ir, tiesa sakant, šiek tiek abejojau istorijos tikroviškumu. Labai noriu tiketi, kad taip nera (nors būtų šaunu, jeigu Auksės problemos nebūtų)...Labai linkiu vis dėlto mamytėms viską išsiaiškinti...o Tu,manau, turi padėti tai padaryti (vis dėlto, tikiuosi, Tu nemelavai), kitu atveju - labai gaila, bet pagalbos iš šitų mamyčių nesulauks tikrai jos laukiantis žmogus... 4u.gif

Aš ir dabar teigiu nemelavau-man iš to jokios naudos tik nuostolis materialiai,diskomfortas namie ir galiausiai moraliai

QUOTE(JelenaT @ 2006 01 17, 16:03)
doh.gif NA, GAL TU ATSAKYK I TUOS KLAUSIMELIUS VISUS, KA MAMKOS KLAUSIA, IR BUS RAMU...

Aš iš ties nezhinau kas pas jos namie per sukurta ar tikra istorija,bet normalus zhmonės iš namu nebėga tuo labiau kai tuoj tuoj turi gimdyt,mano brolis kai Aukse vezhė teigė kad ten nieko gero-motina su gipsu nes pasirodo tėvas prieš puse metu ja suvazhinėjo ir dabar neatsisakanti išgert nes matė ne viena tuščia alaus (soske)stipraus alaus

QUOTE(Juste @ 2006 01 17, 16:34)
nu kodel tu manai kad kels veja, tik nori isitikinti ar ten viskas tvarkoj, nori paziureti i kokias rankas papuls Aukse, nera cia ko slepti as taip manau
o galbut nera taip blogai kaip mes manom, gal ten net niekas nezino kad ji kreipesi pagalbos cia, ir kad visos mamos viska sudovanos ir t.t, gal ten kokia kita istorija...nu negaliu teigti, taciau galimas toks variantas...
man ir visgi neaisku del ingakalnio pasiulymo, nu blyn, suteikiama puiki vieta, net gi drabas, uz tyikrai gera atlyginima, ne kiekvienas gi dar tiek ir uzdirbt gali, o bet jo visapusiska parama gyvenant, nu tikrai daug kas neaisku, i galva lenda daug variantu, tik kazi kuris is tu teisingas....

Beje SVEIKUTES

Dar karta pasikartosiu aš nezhinau kokia ten istorija bet ten tikrai kazhkas negerai(jos namuose)
Supranti tas jos vaikinas a tai yra bet tuo pačiu ir ne-tik kruva tuščiu pazhadu
Tai nejaugi ji dirbs
Antra vertus vizdėlto aš ja suprantu-svetimi zhmonės,svetimas kaimas ir gailestis jai,tad ir aš turbut jau bučiau pasirinkusi vaiko tėvo namus -kaip ne kaip(kaip Renaks sakė)tai vaikučio seneliai ir ten nors kaip bebutu vis vien ju anukas
Atsakyti
O mazhulis iš ties nepunktualus tongue.gif jis tik pasispardo-mes jau manom tuoj-tuoj bet ef biggrin.gif pradzhios kaip nėr taip nėr smile.gif
Mes praktiškai jau viska sudėjusios i tašes ligoninėn -mamai atskirai-mazhiui atskirai o ko dar nesudėjusios padariusios sarašiuka kad kai viskas prasidės nepasimestume
Aukse kai sodinu uzh kompo ji tik pasimeta or pradeda tarškėt kad nemoka,kad gal geriau tu,ir pradeda mėtytis 4u.gif
Atsakyti
Ar Auksė skaičiuoja judesiukus?
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2006 01 17, 17:28)
Ar Auksė skaičiuoja judesiukus?

Kas be ko skaičiuoja smile.gif ir gloso ji ir vakar jau išmokiau nesigėdyt mazhuliui padainuot-jis juk jau puikiai girdi kas vyksta aplink
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 16:15)

Aš iš ties nezhinau kas pas jos namie per sukurta ar tikra istorija,bet normalus zhmonės iš namu nebėga tuo labiau kai tuoj tuoj turi gimdyt,mano brolis kai Aukse vezhė teigė kad ten nieko gero-motina su gipsu nes pasirodo tėvas prieš puse metu ja suvazhinėjo ir dabar neatsisakanti išgert nes matė ne viena tuščia alaus (soske)stipraus alaus
Dar karta pasikartosiu aš nezhinau kokia ten istorija bet ten tikrai kazhkas negerai(jos namuose)
Supranti tas jos vaikinas a tai yra bet tuo pačiu ir ne-tik kruva tuščiu pazhadu
Tai nejaugi ji dirbs
Antra vertus vizdėlto aš ja suprantu-svetimi zhmonės,svetimas kaimas ir gailestis jai,tad ir aš turbut jau bučiau pasirinkusi vaiko tėvo namus -kaip ne kaip(kaip Renaks sakė)tai vaikučio seneliai ir ten nors kaip bebutu vis vien ju anukas

1.kas del darbo, tai niekas nesako kad pagimdei ir varyk dirbti kita diena, cia su laiku, 2. jei ten namie absurdas ir pas to vaikino tevus ne kas, nu taip buvo galima uprasti, tai kodel gi ne pasirinkti erdvu gyvenama plota, 2 kambariai, sociai ir sau ir vaikui, o cia kaip kazkada minejai vietos ir ne per super, tipo kakzoki kampeli ruosia, tai zinai as jau rinkciausi kur vietos daugiau, ir tuo labaiu kai siuloma visapusiska pagalba, tokiem zmonem tik kojas buciuot, ne bet kas merginai is kazkur atsiradusiai gali siulyti tokia pagalba, o su tokaiis savo kaprizais tik irodo savo nepagarba viskam del ko kiti taip nuosirdziai plesosi, ir nedel bet ko, o del jos pacios....
Atsakyti

QUOTE(Juste @ 2006 01 17, 17:52)
1.kas del darbo, tai niekas nesako kad pagimdei ir varyk dirbti kita diena, cia su laiku, 2. jei ten namie absurdas ir pas to vaikino tevus ne kas, nu taip buvo galima uprasti, tai kodel gi ne pasirinkti erdvu gyvenama plota, 2 kambariai, sociai ir sau ir vaikui, o cia kaip kazkada minejai vietos ir ne per super, tipo kakzoki kampeli ruosia, tai zinai as jau rinkciausi kur vietos daugiau, ir tuo labaiu kai siuloma visapusiska pagalba, tokiem zmonem tik kojas buciuot, ne  bet kas merginai is kazkur atsiradusiai gali siulyti tokia pagalba, o su tokaiis savo kaprizais tik irodo savo nepagarba viskam del ko kiti taip nuosirdziai plesosi, ir nedel bet ko, o del jos pacios....

Patikėkit čia tikrai nėra jokiu mano kaprizu,ne kampeli ten ruošia o mazha kambariuka,aš pazhystu jo mama todėl manau kad pas pazhystamus geriau gyvent juolab kad tai mano vaiko močiutė,aš atvirai sakau-iš vaiko tėvo jau nieko nesitikiu-per daug nuvylė ir toliau tai tebedaro,kodėl jus nesuprantat kad po gimdymo mieliau gryzht i pazhystama aplinka,beto šia minti-vazhiuot pas jo mama -davė ir ikalbėjo Renaks kai buvo atvazhiavusi su Laima A ir Brook-jos pasiulė paskambint ir pasikalbėt,o Vilma-ikalbėjo visa tiesa pasakyt,tad taip ir padariau-ji sutiko mane priimti ir laukia anukėlio,o apie savo suneli pati mazhai bekalbėjo,aš ne dėl vyro ten vazhiuoju-man jis dzin-o dėl vaikelio

AUKSE
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 17:23)
Patikėkit čia tikrai nėra jokiu mano kaprizu,ne kampeli ten ruošia o mazha kambariuka,aš pazhystu jo mama todėl manau kad pas pazhystamus geriau gyvent juolab kad tai mano vaiko močiutė,aš atvirai sakau-iš vaiko tėvo jau nieko nesitikiu-per daug nuvylė ir toliau tai tebedaro,kodėl jus nesuprantat kad po gimdymo mieliau gryzht i pazhystama aplinka,beto šia minti-vazhiuot pas jo mama -davė ir ikalbėjo Renaks kai buvo atvazhiavusi su Laima A ir Brook-jos pasiulė paskambint ir pasikalbėt,o Vilma-ikalbėjo visa tiesa pasakyt,tad taip ir padariau-ji sutiko mane priimti ir laukia anukėlio,o apie savo suneli pati mazhai bekalbėjo,aš ne dėl vyro ten vazhiuoju-man jis dzin-o dėl vaikelio
                                         AUKSE

nu kad visai nei vienos nesuprantu, kur kuri, taip taip tureciau suprast kad Aukse rase?nhu bet rasysena tai skorpiuko, o galbut jus vienodu stilium rasot, net nezinau kuo ir tiket.... schmoll.gif

Ir beje, tada nesuprantu, kad jau tokie geri vaikino tevai, tai ko is pradziu nesuteike pagalbos, nu kad ir pries savaite, nu man neaisku, jei seneliai jau tokie geri tai ir finansiskai galetu padet, ir galu gale priimt galejo anksciau, nu nezianu ci akazkoks trikampis, einam einam ratu ir isejimo nerandam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juste: 17 sausio 2006 - 18:49
Amen. Viskas, nebesigilinam. Svarbiausia, kad vaikučiui ir mamytei būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 16:31)
Kas be ko skaičiuoja smile.gif ir gloso ji ir vakar jau išmokiau nesigėdyt mazhuliui padainuot-jis juk jau puikiai girdi kas vyksta aplink

Tai labai šaunu thumbup.gif Taip ir toliau. Beje, jei iki 5ienio mažiukas neateis pats, reiktų Auksę ryte nuvežt į VGN, gal pagal planinį paguldys, nes jau bus savaitė ir reiktų, kad gydytojai pažiūrėtų, gal reiks stebėt guldyt.
Atsakyti
šaunu , kad susitaikėt . Kad užkasėt karo kirvį thumbup.gif Nes nuo to pykčiu ir itarinėjimu tik visiems blogiau . Laukiam leliuko ir lėksim i ligoninę sveikint . Ar jau yra galutinai nuspręsta leliuko ir Auksės gyvenamoji vieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 18 sausio 2006 - 18:09