QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 00:39)
Aukse pati prieš duot kontaktus-teigdama kad nors šiokios tokios ramybės taip turės,pakeltas vėjas jos teigimu prie nieko gero neatves-gal tik pablogins ir taip jau ne kokius santykius su jais,ne gana to ir pletku visvien bus mazhiau
O aš be jos leidimo ju rašyt net nesiruošiu
nu kodel tu manai kad kels veja, tik nori isitikinti ar ten viskas tvarkoj, nori paziureti i kokias rankas papuls Aukse, nera cia ko slepti as taip manau
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 11:57)
o tu ziuriu kaip geroji feja vis globoji ir uzstoji savo kaimyne
netame reikalas noriu padet ar nenoriu.. jeigu butu viskas aisku argi reiktu slepti kazka...vengti rodyti savo kaima ir pan...
jei jau norejo viesai pagalbos - tai tegul ir pasako kam jos reikia, kodel is kaimo pabego ir pan..
jeigu paramos neprasytu - butu kita situacija,o dabar norejo is mamyciu pagalbos,bet i klausimus nenori atsakyti...
o del pagimdymo - tai argi ka nors sakau ... labai myliu vaikus, gerbiu nescias,bet melo- nu uzmusk,bet NEKENCIU todel ir neatstoju vis...
o galbut nera taip blogai kaip mes manom, gal ten net niekas nezino kad ji kreipesi pagalbos cia, ir kad visos mamos viska sudovanos ir t.t, gal ten kokia kita istorija...nu negaliu teigti, taciau galimas toks variantas...
QUOTE(Psichė @ 2006 01 17, 14:26)
Palaikau visus ingakalnio įtarinėjimus ir klausimus. Jeigu viskas būtų "švaru", visi atsakymai lengvai būtų atsakinėjami ir niekas nesinervintų už mano "kvailas" pastabas. Ryškiai autorė yra susinervinus ir nerami, kad kažkas gali paaiškėti. Ir jei man, pavyzdžiui, reikia pagalbos, aš ramybės tikrai nenoriu, o kuo daugiau žmonių aplink, kurie padėtų ir palaikytų, nebent čia Auksei nusispjaut ant visko, o skorpiukui čia tik viskas rūpi
man ir visgi neaisku del ingakalnio pasiulymo, nu blyn, suteikiama puiki vieta, net gi drabas, uz tyikrai gera atlyginima, ne kiekvienas gi dar tiek ir uzdirbt gali, o bet jo visapusiska parama gyvenant, nu tikrai daug kas neaisku, i galva lenda daug variantu, tik kazi kuris is tu teisingas....
Beje SVEIKUTES