Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 21:17)
Ankora mano draugė-mes su ja tuo metu per mesendzhery bendravom-aš jai perteikinėjau kad ne į malonia padėti atsiradau,jei pasidarė įdomu ir prisijungė pasizhiurėt kas vyksta pačiam forume-ji tiesiog neišlaikė ir pasisakė pati_tad čia tikrai ne aš
O apie daiktukus pasisiulė pati Auksė-taip pranešt
Jei jau jums taip idomu - jokios trešios ar dar ko tikrai nėra ir galiausiai man atsibodo aiškintis-aš privalau aiškintis tik savo vyrui-jums išdėsčiau visa situacija-jusu reikalas tikėt ar ne
Galiausiai man pradeda visa tai atsibost,jums jei idomu visokios intrigos kurkites jas pačios sau,o aš pas
Kai gims mazhius tada jums ir pranešiu-galėsit jei norėsit lankyt

NESINERVINK... Lauksim rezultatu, lengvo kelio i pasauli mazhiukui, mamai sveikatos ir jegu.
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 20:17)
Kai gims mazhius tada jums ir pranešiu-galėsit jei norėsit lankyt

Neabejoju, kad aplankysim smile.gif jau visai ant dienu!

ai, maniske jau tokia didele pasidare, o kai kroviau drabuzelius Aukses leliui i maisa, radau naujagiminiu drabuzeliu ir pajutau kaip jie pienu kvepia. Ach tie leliukai - nuostabus!

Skorpiuk, neverta pykti, mamytes tik nori buti tikros.
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2006 01 16, 21:47)
radau naujagiminiu drabuzeliu ir pajutau kaip jie pienu kvepia. Ach tie leliukai - nuostabus!

wub.gif
Atsakyti
skorpiuk, tikrai niekas cia ant taves nevaziuoja schmoll.gif bet zinai,kai tokia situacija tai taip ir gaunasi..trukumas info savo daro, juk mes tik padet norim mirksiukas.gif tai vat, o jei duosi kontaktus anytos ir vyrelio - bus viskas aisku ir tau maziau klauimu i kuriuos gal tikrai tik Aukse ir turi ats...
tiesiog reikia nuvaziuot i ta kaima ir pasneketi, o kad sakei kaip Auksei gyvent reiks, tai kaimas yra kaimu..pradziai bus sunku vien todel kad ji gris su vaiku ir pan..o kaime apkalbos eina greit, bet ir taip pat greit pasimirsta mirksiukas.gif
LAUKIAM kontaktu ax.gif
Atsakyti
Aukse pati prieš duot kontaktus-teigdama kad nors šiokios tokios ramybės taip turės,pakeltas vėjas jos teigimu prie nieko gero neatves-gal tik pablogins ir taip jau ne kokius santykius su jais,ne gana to ir pletku visvien bus mazhiau
O aš be jos leidimo ju rašyt net nesiruošiu

Renax jei manai kad ji neruko vien nuo to kad neuzhuodei,tai klysti-ir ji ruko ir aš nors nieko gero tame nėra blink.gif tiesiog tai jau jos asmeninis reikalas rukyti jai ar ne,o kad ji nieko nedaro tai taip buvo anksčiau-dabar ji man padeda ir aš manau kad taip buvo dėl to kad tiesiog jai buvo morališkai ne iki padėjimo,tuo labiau jai reikėjo apsiprasti su nauja gyvenamaja vieta-tad tuo aš jums nesiskundzhiau
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 00:39)
Aukse pati prieš duot kontaktus-teigdama kad nors šiokios tokios ramybės taip turės,pakeltas vėjas jos teigimu prie nieko gero neatves-gal tik pablogins ir taip jau ne kokius santykius su jais,ne gana to ir pletku visvien bus mazhiau
O aš be jos leidimo ju rašyt net nesiruošiu

Tai reikia suprast kad Auksei pagalbos daugiau nebereiks? Taip reikejo, o staiga reikia tik ramybes nuo forumo mamyciu. ax.gif
Atsakyti
Skorpiuk, jeigu ji neduos ... ar esi garantuota kad mes pagal jos pavarde pacios nerasim? hihihi.gif
o pavarde tai zinom, juk kortele mate Brooke...
ir siaip, mes ten nuvaziavusios ne veja kelsim (nebent nebus kitos iseities) o pakalbesim tik... ir siaip,jeigu priimet pagalba- manau turim teise zinoti ir savo akim pamatyti kokia yra namie situacija pas Aukse...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 12:03)
Skorpiuk, jeigu ji neduos ... ar esi garantuota kad mes pagal jos pavarde pacios nerasim?  hihihi.gif
o pavarde tai zinom, juk kortele mate Brooke...
ir siaip, mes ten nuvaziavusios ne veja kelsim (nebent nebus kitos iseities) o  pakalbesim tik... ir siaip,jeigu priimet pagalba- manau turim teise zinoti ir savo akim pamatyti kokia yra namie situacija pas Aukse...

tu tikra Ksena, karingoji princese... Na, nenori- nepadek, o jei zhmogus nenori bendrauti, tai ir nereikia . Ash tai manau, kad panele ta susipainiojo pati, nebezhino- ko nori . Gal tegul pagimdo, gal viskas apsisuks kitaip, ji pati nores jus pamatyti, padekoti g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o tu ziuriu kaip geroji feja vis globoji ir uzstoji savo kaimyne tongue.gif
netame reikalas noriu padet ar nenoriu.. jeigu butu viskas aisku argi reiktu slepti kazka...vengti rodyti savo kaima ir pan...
jei jau norejo viesai pagalbos - tai tegul ir pasako kam jos reikia, kodel is kaimo pabego ir pan..
jeigu paramos neprasytu - butu kita situacija,o dabar norejo is mamyciu pagalbos,bet i klausimus nenori atsakyti...
o del pagimdymo - tai argi ka nors sakau ... labai myliu vaikus, gerbiu nescias,bet melo- nu uzmusk,bet NEKENCIU todel ir neatstoju vis...
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 12:57)
lotuliukas.gif  o tu ziuriu kaip geroji feja vis globoji ir uzstoji  savo kaimyne  tongue.gif
netame reikalas noriu padet ar nenoriu.. jeigu butu viskas aisku argi reiktu slepti kazka...vengti rodyti savo kaima ir pan...
jei jau norejo viesai pagalbos - tai tegul ir pasako kam jos reikia, kodel is kaimo pabego ir pan..
jeigu paramos neprasytu - butu kita situacija,o dabar norejo is mamyciu pagalbos,bet i klausimus nenori atsakyti...
o del pagimdymo - tai argi ka nors sakau ... labai myliu vaikus, gerbiu nescias,bet melo- nu uzmusk,bet NEKENCIU todel ir neatstoju vis...

melo ir ash nekenciu schmoll.gif
bet ... melas visada atsisuka priesh melagi.Tad, jei sugalvos kas apgaule- tai pats ir nukentes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 17, 12:57)
lotuliukas.gif  o tu ziuriu kaip geroji feja vis globoji ir uzstoji  savo kaimyne  tongue.gif

Zhinai Ingakalni aš turbut pradedu suprast,tave tiesiog subėsino kad jos netenkino tavo KAIMAS jei manai kad davusi jai daiktuku-kuriuos gali ir pasiimt-gali kontroliuot zhmogaus gyvenima-tai patikėk tu tikrai esi ne Dievas
Antra vertus ten vazhiuot galit bet visvien nors uzhmušk mane nesuprantu ka jus tuo pasieksit-galit pagalbėt-galit įkalbėt kad ja sugrazhint namo:bet patikėk iš to nieko gero nesigaus taip kaip tiap kaip kadaise bandė kalbėt ir su manaja mama-mane atgal priėmė bet po poros dienu -tada laukiausi 8 savaites-mane sumušė jos sugyventinis jei netiki galėsiu parodyt nuimta ekspertize kuria iki šiol turiu
Tad ja priimt atgal ir galės bet ar nemanot kad poto jai bus priekaištu eiliniai barniai ir ar busim įsitikine kad po poros dienu ar savaitės jos iš ten neišvarys
Ir ar nesukomplikuosim situacijos dar labiau
Jusu reikalas vazhiuot galit
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 17, 12:58)
Zhinai Ingakalni aš turbut pradedu suprast,tave tiesiog subėsino kad jos netenkino tavo KAIMAS jei manai kad davusi jai daiktuku-kuriuos gali ir pasiimt-gali kontroliuot zhmogaus gyvenima-tai patikėk tu tikrai esi ne Dievas
Antra vertus ten vazhiuot galit bet visvien nors uzhmušk mane nesuprantu ka jus tuo pasieksit-galit pagalbėt-galit įkalbėt kad ja sugrazhint namo:bet patikėk iš to nieko gero nesigaus taip kaip tiap kaip kadaise bandė kalbėt ir su manaja mama-mane atgal priėmė bet po poros dienu -tada laukiausi 8 savaites-mane sumušė jos sugyventinis jei netiki galėsiu parodyt nuimta ekspertize kuria iki šiol turiu
Tad ja priimt atgal ir galės bet ar nemanot kad poto jai bus priekaištu eiliniai barniai ir ar busim įsitikine kad po poros dienu ar savaitės jos iš ten neišvarys
Ir ar nesukomplikuosim situacijos dar labiau
Jusu reikalas vazhiuot galit

leiska paklausti, o kodel tureciau besintis g.gif kokia man is to nauda, as nesupratau, kodel jei zmogui taip blogai kaip man jus pasakojot netinka mano pasiulimas - o kur cia gali izvelgti nauda? as jai norejau tikrai padet kuo galiu,bet kai atmetet tai ir kilo itarimas:
1.kaip zmogus kuris neturi kur eiti - atsisako pagalbos...
2. dar itarimas del to karito...juk neatsakiai su kuo ten kalbejai ir ar atsistojot i eile?
3.as nieko tokio nenusiau ir man visai negaila ar pan,jei galeciau ir reiktu padeciau, bet tik tiek kad noriu AISKUMO
4.o del namu - tai jeigu tu taip bijai kad ja po poros dienu ismes- kaip gali leisti ja ten vaziuoti? tai kur ji eis kai gims mazutis?juk sakei pas tave negalima...
jei nuvaziuosim,bent gal tures omeny kad ji ne viena,kad jei taip blogai yra kas ja uzgins...
Atsakyti