Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 18:44)
Zinot jei jau taip kas ka atnešėt galit ateit ir pasiimt
Man kaltinimu ir intrigu tikrai nereikia-aš tik stengiausi kaip geriau o gavosi šnipštas

uuuf.... Zhmones netiki tavim? Na ir ash susiduriau, tik kitoj temoj... Na, jei visa tai tiesa, tai auksciau nosi... Bent jau tavim tai ash tikiu. Kas del Aukses, tai nezhinau...Na, gal ji ir tau ne viska pasako... Jauciu, kad nelengva tau. Mastau, kaip galeciau padeti... O kas del fondo, ar daromi kokie zhingsniukai?? Kokie planai...
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2006 01 16, 19:04)
uuuf.... Zhmones netiki tavim? Na ir ash susiduriau, tik kitoj temoj... Na, jei visa tai tiesa, tai auksciau nosi... Bent jau tavim tai ash tikiu. Kas del Aukses, tai nezhinau...Na, gal ji ir tau ne viska pasako... Jauciu, kad nelengva tau. Mastau, kaip galeciau padeti... O kas del fondo, ar daromi kokie zhingsniukai?? Kokie planai...

Ačiu uzh palaikyma wub.gif
Kita mėnesi Mamos zhurnale išeina straipsnis apie mano internacionale šeimynėle ten bus paminėti ir mano planai,taip pat ir duotos tam tikros mano koordinatės ir paieška rėmėju smile.gif kaip gausis bus aišku vėliau bet redaktorė Neila man pazhadėjo smile.gif
Merginos zhadėjo parodyt tam tikrus istatus kad galėčiau orientuodamasi i ji ,arba ir ji panaudojant,sukurt-bet dabar jaučiu kad po tokio šuru muru niekas man nieko nerodys tad teks ieškot ir kurt juos pačiai
Atsakyti
QUOTE(skorpiukas @ 2006 01 16, 19:23)
Ačiu uzh palaikyma wub.gif
Kita mėnesi Mamos zhurnale išeina straipsnis apie mano internacionale šeimynėle ten bus paminėti ir mano planai,taip pat ir duotos tam tikros mano koordinatės ir paieška rėmėju smile.gif kaip gausis bus aišku vėliau bet redaktorė Neila man pazhadėjo smile.gif
Merginos zhadėjo parodyt tam tikrus istatus kad galėčiau orientuodamasi i ji ,arba ir ji panaudojant,sukurt-bet dabar jaučiu kad po tokio šuru muru niekas man nieko nerodys tad teks ieškot ir kurt juos pačiai

MANAU, KAD SU TAVIM GREIT SUSITIKSIM ZHIRMUNU MAMU SUSITIKIME gossip.gif , TEN IR PAKALBESIM. MANAU, KAD DEL TEISINES PAGALBOS ASH ZHINAU KUR KREIPSIMES, TURIU KAI KA SUGALVOJUSI mirksiukas.gif SEKMES!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaT: 16 sausio 2006 - 18:47
Hm...
O Ancora - tai gal tu,skorpiuk, is neturejimo ka veikt.... g.gif labai panasus stilius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 16, 19:05)
Hm...
O Ancora - tai gal tu,skorpiuk, is neturejimo ka veikt....  g.gif  labai panasus stilius...  ax.gif

ingakalnis pasidarė labai įtari pastaruoju metu, kai siautėja visokie apgavikai aplink biggrin.gif
Aš suprantu, kad kaip varna visur kišuosi ir vis ne į temą, bet turkai ir savus apvagia, svarbu kad tik žmogus naivus būtų biggrin.gif
Atsakyti
Tai dabar jau nieko nesuprantu ir diskusijas skaityt visai nesaldu.

Skorpiuk, ka tu ten norejai blogo apie Aukse pasakyt? Ar tai ka pasake Ancora? Ar yra dar kas? kodel niekad anksciau nesakei, jei kas buvo negerai?

Kaip matau dabar atsirado dvi stovyklos: vieni sako, kad bloga Aukse, o skorpiukas gera, kitiems atvirksciai. g.gif

doh.gif
Atsakyti
Yra dar viena stovykla - tų, kurie nieko nesako, o tiesiog džiaugiasi galėdami padėti.
Atsakyti
na as manau cia nera diskusijos kas gera o kas bloga... tik idomu kiek tiesos visame sitame reikale yra...
man tiesa sakant ir Aukse ir skorpiukas pasirode visai paprastos merginos,bet kad galai nesueina tai todel ir klausiu kur cia ta teisybe..bet kad kas pasakys tai netikiu irnesakyk.gif
tiesa, skorpiuk,kaip tu gakli sakyt kad pasiimkit ka atneset - juk ten Aukses vaikui buvo...
na o ar ta trecia stovykla neisnaudojama - tai jau kitas klausimas...
Atsakyti
Sveikos merginos!

Nu zinot pas jus cia tikra ta zodzio prasme kriminalai vyksta, idomiai pasiskaiciau, tik dar nuomones nepareiskiu, kazkaip nesudeliojau minciu apie viska ka perskaiciau... g.gif doh.gif
Atsakyti
Nemanau kad cia yra stovyklos ar kriminalai , nemanau kad nors viena mama gaili savu daiktu ar panasiai , paprasciausiai truko aiskumo kurio nera . nepykit bet jei aukse rukytu kaip paravozas argi nuo jos netrenktu tabako dumais smile.gif To neuzuodziau .
Nebuna blogu zmoniu , buna blogos aplinkybes . Kiekvienas elgiames pagal sazine ir tiek ,tik sazines skirtingos .Nemanau kad draugiskas nuvaziavimas pridaro daug zalos ( juk ne bartis ar koliotis mamos nori nuvaziuot ) , bet jei norima to isvengt automatiskai kyla laabai daug klausimu . Nepalaikau nei stovyklu nei nieko turiu savo nuomuone , kuri gana idomi siuo atveju . ir pasakysiu kodel ji tokia nes truksta informacijos . O del fondo nezinau del manes as savo pasiulyma pateikiau kaip efektyviai mamoms padet ir mielai padeciau igyvendint kokios peripetijos bebutu , bet tik rinkimui ir nieko neveikimui deja pritart negaliu .
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Ankora mano draugė-mes su ja tuo metu per mesendzhery bendravom-aš jai perteikinėjau kad ne į malonia padėti atsiradau,jei pasidarė įdomu ir prisijungė pasizhiurėt kas vyksta pačiam forume-ji tiesiog neišlaikė ir pasisakė pati_tad čia tikrai ne aš
O apie daiktukus pasisiulė pati Auksė-taip pranešt
Jei jau jums taip idomu - jokios trešios ar dar ko tikrai nėra ir galiausiai man atsibodo aiškintis-aš privalau aiškintis tik savo vyrui-jums išdėsčiau visa situacija-jusu reikalas tikėt ar ne
Galiausiai man pradeda visa tai atsibost,jums jei idomu visokios intrigos kurkites jas pačios sau,o aš pas
Kai gims mazhius tada jums ir pranešiu-galėsit jei norėsit lankyt
Atsakyti