Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Auksei

Dėmesio - šioje žinutėje melagingas pagalbos prašymas.
Mamulia

Sveikos mamytės ir ne tik smile.gif
Jei ne kai kurios aplinkybės prieš pat gimdyma čiut neatsiradau lauke be kasnio duonos ir net be jokio moralinio palaikymo verysad.gif tiesiog išvijo mama iš namu kad jos manymu neatlikau valymo verysad.gif
Dabar blogai gerai nuomoju buteį auginu puiku suneli ir puikiai suėjau su vaikučio tėveliu,taip truksta nemazai ko bet...susitvarkysiu
Aš ne dėl to rašau
Dabar dar priglaudziau panašaus likimo panelia,ji niekur iki to nedirbo,sausio13d turi gimdyt,o įvyko taip kaip visada išėjau vakare pasivaukščiot su suneliu,stotelėje sėdėjo panelė 19m su pilveliu ir verkė verysad.gif pasirodo motina ja išvarė iš namu ir ji neturėjo kur eit,kišenėj nė cento,alkana verysad.gif prisiminus save net pradėjau iš skausmo verkt,tad dabar ji gyvena pas mane
Nezinom dar kas gims bet savo sunelio drabuzelius,čiulptukus,kai kurius zaisliukus duosiu jai ir kuo galėsiu pasistenksiu padėt juk vaikas tai visiškai nieko kaltas,kai gims vaikutis ja priglaus karitas
Dabar kilusi idėja po nauju metų pabandyt atidaryt labdaros fonda merginom ir moterim,praktiškai informcija jau surinkus tiesiog įdomu suzinot jusų nuomone ir dar jei turit panašių likimo pazeistu moteru gal galit duot ju adresus tel nr trumoiau tariant kontakta kaip su jom susisiekt,vilniečiu su laiku gal ir ne tik
Aš šiuo metu pazystu tokias 8,jei kils noras gal ir padėt kuo galit
Aš jus myliu kad radau tokio pobudzio foruma wub.gif
Atsakyti
Šaunuole, skorpiuk, fantastiška tavo idėja ir misija. Prisidėčiau, bet esu kitam Lietuvos gale... Sėkmės tau darant gerus darbus.
Atsakyti
Žinau vieną mergaitę. Jai dabar 18 ar 17, sausį turi gimdyti. Tiesa, būsimas tėvelis ryšių nenutraukė, bet motina jos nepalaiko, nes pati depresuoja. verysad.gif Būtinai sužinosiu, kaip su ja susisiekti, tada parašysiu. Nuostabu, kai patyrimas, tegul ir skausmingas, padeda įgauti jėgų ir dar padėti kitiems... Tu šaunuolė thumbup.gif . Kreipkis, kai prireiks pagalbos, padėsiu, kuo galėdama.
Atsakyti
[quote=dara,2005 12 26, 11:46]
Žinau vieną mergaitę. Jai dabar 18 ar 17, sausį turi gimdyti. Tiesa, būsimas tėvelis ryšių nenutraukė, bet motina jos nepalaiko, nes pati depresuoja. verysad.gif Būtinai sužinosiu, kaip su ja susisiekti, tada parašysiu. Nuostabu, kai patyrimas, tegul ir skausmingas, padeda įgauti jėgų ir dar padėti kitiems... Tu šaunuolė thumbup.gif . Kreipkis, kai prireiks pagalbos, padėsiu, kuo galėdama.

Ačiu
Taip pat suzinok kuo jai galima padėt smile.gif
Atsakyti
Dar karta sveikutės visoms kas aplankė ši foruma smile.gif
Gal zhinot dar sunkiai besiverčiančiu šeimu Vilniuje,siuskit ju adresiukus-kontaktus kaip su jomis galima butu susisiekti ir jei zhinot kuom galima butu joms padėt-nors apytiksliai
Jei turit kokiu nereikalingu padėvėtu drabuzhėliu ar kokiu daikčiuku galit siust man,ash detalei gaėsiu duot ataskaita kam jas duosiu smile.gif jei norėsit galėsit perduotys ir patys
Nelikit abejingi juk nuo to priklauso mazho pipiriuko gerovė ir dzhiaugsmas wub.gif
Atsakyti
Lukas!Pazadu ateityje bendrausim 4u.gif Mano sunaus isaugtais daiktukais naudojasi viena maza mergyte.Bet vasara,kai grisim i Lietuva,tai mazutei jau bus vieneri ir daiktelius gales perleist kokiam mazuiukui smile.gif Butu grazu, jei daikciukai keliautu is vieno vaikucio pas kita kol susideves. Ir siaip man rasyk i asmenine kokiais klausimais - gal pavyks kada pagelbet smile.gif Juk mes visos esam mamos ir rupescius viena kitos suprantam.
Atsakyti
aš mielai padėčiau,galiu atiduot savo dukrytės išaugtus rubelius,gal nors kiek pagelbėčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuxx: 30 gruodžio 2005 - 16:46
Sveikutes,

dovanoju stai tokia vonele bei drabuzeliu iki 6 menesiu mazyliams:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2005 12 30, 17:45)
aš mielai padėčiau,galiu atiduot savo dukrytės išaugtus rubelius,gal nors kiek pagelbėčiau

QUOTE(Ingridele @ 2005 12 30, 17:54)
Sveikutes,

dovanoju stai tokia vonele bei drabuzeliu iki 6 menesiu mazyliams:

user posted image

Mergaitės sveikutės su artėjančiais wub.gif kad naujieji atneštu šiek tiek daugiau negu jus svajojat thumbup.gif
Dabar laukiam mazhulio gimimo kas gims dar nezhinom smile.gif tad renku viska kas reikalinga pačiai pradzhiai-vezhimuka jau turiu šiek tiek mano pyplio drabuzhiuku bet nedaug g.gif zhaisliuku blush2.gif Priimsiu viska vėliau atiduoiu jums gerbiamos ataskaita
Tik kaip dabar susisieksim,ar aš pas jus ar jus pas mane g.gif wub.gif
Rašykit jei ka i az
Atsakyti
Mano pažįstama mergaitė jau pagimdė berniuką. Kol kas glaudžiasi pas vaiko tėvą, bet ten situacija klaiki- geria kasdien. Pas saviškius nėra kur sugrįžti- vienam kambarėly motina(tėvas prieš kelis mėn. paliko šeimą), sesuo, brolis schmoll.gif Su ja pačia negaliu susisiekti. Paprašiau jos draugės, kad , kai aplankys, duotų mano tel., bet labai abejoju, ar paskambins. g.gif Jei nieko prieš, Skorpiuk, parašysiu tau asmeninę.
Atsakyti
O ar reiktų tikvaikiukams drabužėlių ar ir mamytėms? Nes va dabar darau spintoj tvarką ir radau tokių drabužių kurių nei karto per metus neužsivilkau ir jau neužsivilksiu nors jie ir beveik nauji. Ir sūnelio išaugtų drabužėlių visas maišas didžiausias. Kaip galėčiau tau ką nors perduoti? Parašyk į až, nes man ne visada pavyksta surast laiko prisijungti.
Atsakyti
Savaites eigoje Tau, Skorpiuk, turetu ateit apie 300lt. Noreciau, kad jie butu skirti tai merginai, kuri gyvena kartu su Tavimi. Parasyk, kaip ji. Lauksiu smile.gif
Atsakyti