QUOTE(daiva26 @ 2006 09 05, 09:57)
Labukas. Mano dukrytė buvo apsiplykius su mano karšta kava. Daugelis galvoja labai teisingai: pirmiausiai reikia nuplėšti kuo greičiau rūbus ir tada kyšti po šaltu vandeniu. O šiaip turiu gera patarima: nusipirkit vaistinėj vaistus PAN the NOL, jis yra purškiamas aerazolis, skausma nuima per 15min. Kaina apie 20Lt. Duok dieve kad neatsitiktu kuriam nors iš jūsų vaikų, bet jeigu atsitiks taip, drasiai naudokit šita vaista ir purškit ant nuplykitos vietos. Gal ir pačiom gyvenime prireiks kai kepsit blynus ir apsitaškysit taukais. Labai dėkinga Vilniaus greitajai pagalbai, kurie labai padėjo ir jų dėka turime tik 10cm dydžio randa, o ne visa krutine.
Paprieštarausiu dėl PAN the Nol, jis netinka naudoti iš karto nusiplikius, jį galima naudoti tik vėliau, jau gydant nudegimą. Nes mes per PAN thr Nol turim nemažą randą ant pilvo. Mano dukrytė būdama 9 mėn. apsiplikė su mano kava pilvą ir mums vaistinėj davė šį vaistą, o gydytojai mus išbarė. Sakė, kad PAN the NOL "užrakina" karštį ir jis eina gilyn ir tada nudegimas gaunasi stipresnis. Mums išaiškino, kad jei būtume nenaudoję PAn the NOL, tai mūsų randas būtų mažesnis, nes nudegimas nebūtų buvęs toks gilus. O gijimui geriausiai mums tiko specialus pleistras, kuris neleidžia susidaryti šašams, pavadinimo nepamenu. o gyjimas buvo tikrai ilgas, gydėmės kelis mėnesius.