Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegimai

QUOTE(ana_bela @ 2012 03 12, 14:45)
Kaip gerai, kad pries pora savaicių įlindau į šitą temą. Mano mergytė prieš pora mėnesių nusiplikino petuką ir dalį rankytės. Klinikose sake, kad gyja viskas labai gerai, tai ir paleido sakydami, kad reikia patepti tik riebiu kremu. Tai taip ramiai namie ir gydėmės, bet po mėnesio pamaciau, kad visos žaisdelės gražiai sugijo, o vienas randelis taip ir liko labai negražus. Tai gerai, kad iš šitos temos sužinojau, kad yra tokia gyd. Brazienė. Ji pasake, kad šitas randelis kils....Dabar gydysimės Dermatix ir pleistrais, o jei nepavyks darysimės rankove.

Sėkmės gydantis, ana_bela, parašyk kaip sekasi.
Atsakyti
Kur pigiau gaunate Dermatix tepalo? Ale po 140 Lt moketi brangoka, o kai jo dar tiek mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtta @ 2012 03 19, 19:59)
Kur pigiau gaunate Dermatix tepalo? Ale po 140 Lt moketi brangoka, o kai jo dar tiek mazai  doh.gif

Amazon per tarpininkes apie 40 dol. 30 ml
Atsakyti
Sveikos mamytes. Pritariu mozylei - randukai tikrai isryskeja po keliu menesiu ar net dar veliau ir gydymo procesas uztrunka labai ilgai. Mums po nelaimes tuoj bus metai ir mes vis dar gydomes, tepliojames dermatixu. Ilgas ir sudetingas procesas - reikia daug kantrybes ir stiprybes. Sekmes visoms maytems!
Atsakyti
GAL KAM TEKO SUSIDURTI SU TOKIU HEMEOPATINIU VAISTUKU CAUSTICUM 200 MUMS SKYRE HEMEOPATE PO NUDEGIMO IR DAR EMU TAUKAIS TEPTI. TIK VA NIEKAIP NERANDU APRASYMO TO CAUSTICUM C200 . GAL KAS APIE JI DAUGIAU KA ZINOTE? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2012 03 19, 21:13)
Amazon per tarpininkes apie 40 dol. 30 ml

Taip ir padariau - kaina gavosi apie 120 Lt uz 30ml. thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Mums ivyko nelaime ... maziuke uzsipyle kavos karstos.. apsiplike rankyte ir krutine.. buvom santariskese, nudegimas 1-2a laipsnio. ar lieka randai po tokiu nudegimu? esu baisiai pasimetus ir tikrai nevilty... vargsas vaikiukas....atrodo taip ziuri ir saugai o tik sekundei nusisuki ir stai tau... verysad.gif
Atsakyti
Užjaučiu dėl nelaimės, bet nesijaudinkite taip: I laipsnio nudegimai nepalieka randų,nes pažeistas tik pats paviršiausias odos sluoksnis, 2a irgi negilus ir dažniausiai randų nepalieka arba minimalūs ir neilgalaikiai.Kuo greičiau sugyja žaizdos , tuo mažesnė tikimybė formuotis randams (pvz. jei sugyja per 2 sav. tai retai formuojasi randai, o jei per 4 sav labai dažnai).Yra žmonių grupė turinčių polinkį hipertrofinių randų formavimuisi, tai jiems gilesni nudegimai (nuo II laipsnio) dažnai sukelia randų formavimasį.Randų formavimasį skatina infekcija.
Mano smulkus patarimas (žinoma būtinai pasitarkite su savo gydytoju)- nešalinkite pūslių, nes jos veikia kaip biologinis tvarstis.
Sėkmės gyjant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drrrr @ 2012 04 15, 09:42)
Užjaučiu dėl nelaimės, bet nesijaudinkite taip: I laipsnio nudegimai nepalieka randų,nes pažeistas tik pats paviršiausias odos sluoksnis, 2a irgi negilus ir dažniausiai randų nepalieka arba minimalūs ir neilgalaikiai.Kuo greičiau sugyja žaizdos , tuo mažesnė tikimybė formuotis randams (pvz. jei sugyja per 2 sav. tai retai formuojasi randai, o jei per 4 sav labai dažnai).Yra žmonių grupė turinčių polinkį hipertrofinių randų formavimuisi, tai jiems gilesni nudegimai (nuo II laipsnio) dažnai sukelia randų formavimasį.Randų formavimasį skatina infekcija.
Mano smulkus patarimas (žinoma būtinai pasitarkite su savo gydytoju)- nešalinkite pūslių, nes jos veikia kaip biologinis tvarstis.
Sėkmės gyjant smile.gif

Aciu Jums uz toki issamu atsakyma, taip pergyvenu del savo brangenybes... Mes is karto vaziavome i santariskes, ten apziurejo, sutvarste ir paleido namo. siandien buvome perisime, tai gydytojas sake jog neblogai gija ir tikrai atrodo daug geriau nei vakar. verysad.gif labai tikiuosi kad mano pupa greit sugis ir pavyks isvengti randu. Dekoju Dievui kad ne veiduka apsiplikem...
Atsakyti
QUOTE(snapp @ 2012 04 14, 22:12)
Labas mamytes. Mums ivyko nelaime ... maziuke uzsipyle kavos karstos.. apsiplike rankyte ir krutine.. buvom santariskese, nudegimas 1-2a laipsnio. ar lieka randai po tokiu nudegimu? esu baisiai pasimetus ir tikrai nevilty...  vargsas vaikiukas....atrodo taip ziuri ir saugai o tik sekundei nusisuki ir stai tau... verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erita: 19 balandžio 2012 - 20:27
QUOTE(snapp @ 2012 04 14, 22:12)
Labas mamytes. Mums ivyko nelaime ... maziuke uzsipyle kavos karstos.. apsiplike rankyte ir krutine.. buvom santariskese, nudegimas 1-2a laipsnio. ar lieka randai po tokiu nudegimu? esu baisiai pasimetus ir tikrai nevilty...  vargsas vaikiukas....atrodo taip ziuri ir saugai o tik sekundei nusisuki ir stai tau... verysad.gif

Mano vaikas buvo kava apsideginęs veidą ir kaklą prieš 6 metus. Randai liko ant kaklo (buvo 2 laipsnio nudegimai) ir labai nežymūs, tik odos pigmentacija truputį sutrikus - vasarą kai pasidegina truputį šviesesnė oda būna. Veidas švarutėlis, niekada net nepagalvotum, kad tokia nelaimė įvyko. Gydėm odą apie metus, bet dermatixo tik vieno tubiko reikėjo (kaklo randams). Vasarą saugojom nuo saulės, žiemą irgi kremais tepiau. Viskas bus gerai, tik turėkit kantrybės. Puikiai suprantu kai jaučiatės, stenkitės nesinervinti, nerodykit savo pergyvenimų dukrytei, galvokit tik kad viskas bus gerai. Mažei ir taip blogai, o jei dar mama nervinasi, tai dar blogiau. Laikui bėgant pasimirš bėda. SĖKMĖS JUMS...
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2012 04 19, 21:57)
Mano vaikas buvo kava apsideginęs veidą ir kaklą prieš 6 metus. Randai liko ant kaklo (buvo 2 laipsnio nudegimai) ir labai nežymūs, tik odos pigmentacija truputį sutrikus - vasarą kai pasidegina truputį šviesesnė oda būna. Veidas švarutėlis, niekada net nepagalvotum, kad tokia nelaimė įvyko. Gydėm odą apie metus, bet dermatixo tik vieno tubiko reikėjo (kaklo randams). Vasarą saugojom nuo saulės, žiemą irgi kremais tepiau. Viskas bus gerai, tik turėkit kantrybės. Puikiai suprantu kai jaučiatės, stenkitės nesinervinti, nerodykit savo pergyvenimų dukrytei, galvokit tik kad viskas bus gerai. Mažei ir taip blogai, o jei dar mama nervinasi, tai dar blogiau. Laikui bėgant pasimirš bėda. SĖKMĖS JUMS...

Aciu labai uz atsakyma. Mazyte jauciasi lyg ir gerai, o ir gija viskas lyg ir neblogai. Daktaru prognozes geros. Norisi tiket kad viskas bus gerai, bet kol kas tai yra labai sunku. ivykis sviezias ir negaliu sau atleist uz ta akimirka. o jums 2a ar 2b buvo nudegimas?
Atsakyti