Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegimai

QUOTE(Mistake @ 2011 09 06, 10:13)
Čia jie ortopedai-traumatologai taip? žiūrėjau sergu.lt, tai pas Gružauską Mindaugą tik lapkričio galui yra talonų,  pas Klebanovą Jurijų KMU irgi tas pats, Dainavos poliklinikoj nuo spalio 18 d. yra. greičiau turbūt ir nepapulsi. ar jie dirba nudegimų skyriuj?

Jie dirba chirurginiam, o ten papuola visi su nudegimais.
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 05, 23:34)
na pas maniski jau iskiles randai... tai kazin ar gelbetu jau ta plokste (iskilo randai mazdaug po menesio po nelaimes). tai va ir nezinau kaip cia gelbeti ta biciuli mano.. diena tai priziuriu papuciu, tai kaip ir nesikaso, parodo kad niesti... o va nakti sunkesnis variantas...

Tai ta plokštė yra dedama ant iškilusių randų, jei nepakanka kompresinio rūbo spaudimo.

Mistake, pasiskambink į chirurginį ir paklausk. Ar tave priims apžiūrai, ar reikia gultis į ligoninę (bent jau oficialiai). Tik įspeju gyd. Klebanovas labai nekalbus, nežinau Gružausko.
O kaip atrodo dabar jūsų nudegimas? Paraudę, žaizdos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo break: 06 rugsėjo 2011 - 12:19
QUOTE(break @ 2011 09 06, 13:14)
Mistake, pasiskambink į chirurginį ir paklausk. Ar tave priims apžiūrai, ar reikia gultis į ligoninę (bent jau oficialiai). Tik įspeju gyd. Klebanovas labai nekalbus, nežinau Gružausko.

Gužauskas manau dar labiau hihihi.gif Bet jau geriau pasiskambint ir pasikonsuluoti
Atsakyti
o as apie gruzauska gera nuomone turiu ax.gif man klebanovas toks isdidus pasirode, ko klausi, to negausi biggrin.gif o va gruzauskas, man viska pasakojo, kas po ko seka, kaip kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(break @ 2011 09 06, 13:14)
Tai ta plokštė yra dedama ant iškilusių randų, jei nepakanka kompresinio rūbo spaudimo.

Skambinau dabar i chirurginiį tel. 326158 sesučių kaip supratau, tai sakė jis dažniausiai būna nuo 8-iki 14 val. tai rytoj ryte bandysiu jį pagauti, gal išeis ką susitarti. man patogiau būtų per budėjimą jį pasigauti, tai vyras po darbo nuvežtų. na bus matyti.
nudegimas negražus, šiandien buvom perrišti, tai pirštukai jau nieko (pūslės trūko, nenusilupo, prigludę dar), bet pati rankytė tai nekaip, ryškūs raudoni takai, kur vanduo tekėjo ir trūkusios pūslės man kažkaip kraupiai atrodė. sakė, po 2 dienų tvarsčius nuimt ir neberišti daugiau ir galiu daugiau pas juos nebeit. purkšti Panthenol ar tepti drėkinančiu kremuku. raudonumas sakė gali ilgai laikytis. bendardarbė kitą savaitę parveš iš Paryžiaus tepalą Cicaderma, radau homeopatės straipsnį, kad jos vyrui nuo veido liepsnos nudegimus jis išgydė, bet gal iki to laiko dar su Klebanovu išeis susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 09 08, 16:31)
Skambinau dabar i chirurginiį tel. 326158 sesučių kaip supratau, tai sakė jis dažniausiai būna nuo 8-iki 14 val. tai rytoj ryte bandysiu jį pagauti, gal išeis ką susitarti. man patogiau būtų per budėjimą jį pasigauti, tai vyras po darbo nuvežtų. na bus matyti.
nudegimas negražus, šiandien buvom perrišti, tai pirštukai jau nieko (pūslės trūko, nenusilupo, prigludę dar), bet pati rankytė tai nekaip, ryškūs raudoni takai, kur vanduo tekėjo ir trūkusios pūslės man kažkaip kraupiai atrodė. sakė, po 2 dienų tvarsčius nuimt ir neberišti daugiau ir galiu daugiau pas juos nebeit. purkšti Panthenol ar tepti drėkinančiu kremuku. raudonumas sakė gali ilgai laikytis. bendardarbė kitą savaitę parveš iš Paryžiaus tepalą Cicaderma, radau homeopatės straipsnį, kad jos vyrui nuo veido liepsnos nudegimus jis išgydė, bet gal iki to laiko dar su Klebanovu išeis susisiekti.

Tai jei žaizdos neužsitraukusios, šlapiuoja jokiais būdais jokiu kremu netepkite! ir jūsų vietoj kuo skubiau važiuočiau, nes panašu, kad tikrai vaizdas ne koks. Gal ir nieko, bet geriau jau atsargiai būt, nei paskui pasekmes gydyt
Atsakyti
mano nuomone gydimas pradedamas tuoj atvykys pas medikus... bet kad taip paliktu namie persineti man dar neteko... siaip mums jau praeje beveik 7 menesiai po nelaimes ir mes vis dar gydom pasekmes... deja manau jos liks visam gyvenimui...
Atsakyti
Sveikos. buvom vakar klinikose, Klebanovo deja jau neradome, tai apžiūrėjo Vitkevičius. Šiaip viskas gyja neblogai, tik ant dilbio dar dvi žaisdelės, tai jas reikės dar kasdien perrišinėti, išrašė spec. tepalą, tai šiandien ir ryt perrišim patys, o nuo pirmadienio eisiu pas šeimos. Randų neturėtų likti, kur sakiau, kad matosi ryškūs raudoni takai, dabar jie jau parudavę, sakė nusilups. Ir net tepti nereikia niekuo, nebent kokiu kremuku neriebaliniu paviršiumi, tik aišku jokio nerekomendavo. Žūrinėjuos dabar, Excipial U Lipolotio, vanduo aliejuje tipo, tai netinka, ane? o kitas kur yra Excipial U Hydrolotio, aliejaus vandenyje tipo, tai gal šitas tinka? ar galit gal kokį patarti?
Atsakyti
Smagu girdėti, kad viskas bus gerai.
Tada tai tikrai nebuvo IIB nudegimas.

Mums liepė tepti U Lipolotio.

Mozyle, yra naujų technologijų randams gydyti, o kol vaikai suaugs, tai dar bus daugiau pažengus medicina. O gal tų randelių ir neliks, juk viską darome, kad neliktų. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Nepaskaiciau temos, tiesiog pamaciusi uzrasa ilindau. Mano ziogas tik ginmes buvo nudegintas chemine medziaga, buvo atviros zaizdos ir mus gyde KMKU "BASALIS" kremu. Jis gaminamas, bet maciau, isternete yra pirkti. http://www.tikraibe.lt/node/610
Jis stebuklings... bent jau mums tai padare stebukla laaaabai greitai, per kokias 10 dienu sugijo zaizdeles tepant du kartus dienoje, paskaitykite, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
tai taip as jau senai darau viska kad tik jie sumazetu ir palyginus foto tikrai matosi pagerejimas... tik neaisku kiek dar viskas keisis, tam reikia laiko! break, as zadu poros savaiciu begyje pasirodyti gruzauskui ziuresim ka mums sakys, pasiklausinesiu dar del visko. o apie kokias naujas technologijas sneki? blush2.gif
taip klinikose gydo bazaliu sanatorijose exiapial, o paskui jau gydymas del randu susiformavimo ir ju mazinimo...
Atsakyti
Labai geras medaus tvarsis .Algivon® yra nelimpantis alginatinis tvarstis, impregnuotas Activon medumi. Efektyviai veikia daugelį bakterijų, palaiko drėgną aplinką, reikalingą žaizdai gyti, ir efektyviai valo žaizdą, šalina nekrozę. Tvarstis šalina blogą kvapą žaizdoje, absorbuoja eksudatą ir išlaiko Activon medų žaizdoje.
Papildyta:
Naujai atsirades silikono tinklelis , nudegimams , dedamas tiesiai ant zaizdos
o ant jo galima vynioti marle. Silflex® yra su žaizda kontaktuojantis poliesterio tinklelis, padengtas minkštu Silfix® silikono sluoksniu. Silflex® tvarstis švelniai fiksuojasi prie sausos aplinkinės odos, bet nelimpa prie drėgno žaizdos guolio.Tai atraumatinis tvarstis, kuris apsaugo žaizdą nuo traumavimo ir skausmo tvarsčio keitimo metu. Tvarstis leidžia eksudatui tekėti į antrinį absorbuojantį tvarstį.
Atsakyti