[quote=*mozyle*,2011 07 07, 10:54]
na nezinau kaip reikia is tikruju nes kiek gydytoju, tiek nuomoniu... musiskis sake kad reikia dermatixu tepti, tai ir tepu.. neminejo visai saltalankiu, nors pati pasiskaitau apie tokius dalykus.. mano nuomone nereikia blaskytis ir daryti visko.. pasirinkti viena metodo (nors as pasirinkus du: kompresiniai rubai, bei dermatix tepalas) tik va kazkaip neaisku man darosi del to rando.. teks jauciu anksciau varyt konsultuotis...
[/quote]
[/quote]
Mozyle, Jei naramu nelauk, važiuok. Ir taip daug nervų kainavo. Kai nuvažiuosi konsultuotis, parašyk, įdomu ką pasakys.
Žinoma blaškytis nereikia. Reikia susidaryti gydymo planą ir gydyti. Kiekvienam savo planas ir savas gydymas. Aš tik parašau savo patirtį, gal kam prireiks, nes apie nudegimus labai mažai internete rašo.
Dėl šaltalankio, tai aš pati gyd. Brazienės paklausiau. Ji sako žinoma, yra daugiau prasmės po kompresiniais rūbais tepti šaltalankį, nes kompresiniai rūbai atlieka tą pačią funkciją kaip ir Dermatix. Rūbai dar ir šlifuoja randus, tai ir Dermatixą nuvalo. Bet kol pati neišsiaiškinau, tai ir napasakė. Žodžiu, dar daug ir pačiam reikia domėtis.