Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegimai

QUOTE(*mozyle* @ 2011 06 19, 08:59)
na  ir as puikiai suprantu, kad maziukai gal ir to nesuvokia... bet jau nieko nepakeisi reikia eiti toliau... mes va jau antra para nesiojam rubelius... pirma para buvo kosmaras, verke zyze, o va daabr jau lyg ir geriau, bet man baime, del visu issutimu ir t.t. teplioju ir dermatixu, pasnausti randukai atrodo tokie melyni... matyt taip turi buti... liepos 18 eisim pas gydytoja pasirodyti, kaip atrodo, ir prognozes tuo paciu isklausyti, kiek laiko nesioti ir t.t. siaip turiu dar vienos gydytojos nr, labai noreciau nuvesti pasikonsultuoti, bet siuo metu ji atostogauja, na toks metas...  ax.gif

*mozyle*, o apie kokius rubelius kalbat? Jauciuosi kaip is medzio iskritus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes irgi po baisios nelaimės. Praėjo jau mėnuo. Vaikas jaučiasi gerai, teplioti kremais leidžiasi. Tiesa, mes dar tik drėkinamąjį tepam, nuo randų vėliau. Mūsų gydytoja atostogauja, kai grįš iš atostogų duos nurodymus kaip gydytis toliau.

Laputa, kompresiniai rūbai, tai iš tokios tinklelinės medžiagos, jie apspaudžia ranką, koją (kurioje vietoje yra randai) ir neleidžia jiems kilti, spaudžia juos. Jie yra gaminami pagal individualų užsakymą. Kiek žinau Kaune, ortopedijos klinikoje.
Mazyle, kaip sekasi nešioti rūbelius? Ant kurios vietos nešiojate?

Mūsų gydytoja sakė, kad šie rūbeliai yra pagrindinis randų gydymo būdas, kiti - papildomi (ji turėjo galvoje tepaliukus). Ji gydytoja - realibilitologė.

O ką dėl randų kalba plastikos chirurgai, negi nėra jokio būdo pašalinti rando g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo break: 20 birželio 2011 - 22:07
pradejome rubelius nesioti nuo birzelio 16 dienos, tai kai uzdejau jautesi pusdieni, kaip nesavas, dabar jau jau lyg ir viskas gerai, tik tiek, kad atsiranda patrintos vieteles, o ir randai kazkokie bordavos spalvos, matyt taip turi buti, nuo spaudimo ax.gif labiausiai gaila vaiko, kad turi kankintis, pabandykiti isivaziduoti, jei jus kas isipaustu 24 val i korseta doh.gif siaip dar teko girdeti apie pleistrus randams, tik va neteko isbandyti ax.gif
Atsakyti
možyle, o kiek jūsų vaikiukui laiko?
Atsakyti
QUOTE(break @ 2011 06 21, 15:30)
možyle, o kiek jūsų vaikiukui laiko?

pirmiausia nereikia man sakyti jus! mirksiukas.gif maniskiui metai ir 9 menesiai mirksiukas.gif
Atsakyti
lendu atgal i tema su info:

va, kokie mano pastebejimai: po nudegimo praejo 6 men. Sutepem LT pirkta dermatex 15g. Pagerejimo nepastebejau, bet tept Klebanovas liepe ir toliau dar pusmeti (jo nuomone del tu marskiniu mano aprasyta anksciau. Mes tu rubeliu nenesiojam, nors kita rehabilotoge rekomendavo).

Tai va: uzsisakiau Amerikoj 30 g Dermatex uz 97 lt ir tepam juo jau menesi laiko. RANDELIAI ZENKLIAI BALA ir LYGINASI. Toks ispudis susidaro, kad ir Dermatex kaip ir kita produkcija LT gaminama kaip treciom salim (dantu pasta, skalbimo milteliai tu paciu firmu pirkti LT ir kokioj Vokietijoj kaip diena ir naktis) Tad jei turit galimybe- rekomenduoju amerikietiska produkcija bigsmile.gif
Atsakyti
Turim ir mes kompresinę rankovę. Viskas būtų gerai, bet spaudžia per siūles. Nežinau ką daryti, gal nukirpti siūles g.gif Pirmadienį važiuosim į Ortopedijos kliniką, žiūrėsiu ką sakys. Bet ten tik aiškina "kaip aš kitaip padarysiu" unsure.gif
Sakot Klebanovas nepropoguoja rūbelių g.gif Gal tepaliukų užtektų... Nors reabilitologė Brazienė tik už kompresinius rūbus pasisako, o tepalai kaip pagalbinis priedas.
Atsakyti
QUOTE(break @ 2011 06 24, 12:59)
Turim ir mes kompresinę rankovę. Viskas būtų gerai, bet spaudžia per siūles. Nežinau ką daryti, gal nukirpti siūles  g.gif  Pirmadienį važiuosim į Ortopedijos kliniką, žiūrėsiu ką sakys. Bet ten tik aiškina "kaip aš kitaip padarysiu"  unsure.gif
Sakot Klebanovas nepropoguoja rūbelių  g.gif  Gal tepaliukų užtektų... Nors reabilitologė Brazienė tik už kompresinius rūbus pasisako, o tepalai kaip pagalbinis priedas.

na, taip Braziene..Man kazkaip ispudis susidare, kad ji bizniuka suka su tais kostiumais...Gal ir klystu
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 06 24, 16:27)
na, taip Braziene..Man kazkaip ispudis susidare, kad ji bizniuka suka su tais kostiumais...Gal ir klystu

Taip, jų kaina didelė. Gal individualus užsakymas ar pan.
Bet internete skaičiau, kad kompresija vienas iš pagrindinių būdų gydyti randukus. Dar pastebėjau, kai nuimu kompresinę rankovę randukai susiploję labiau būna. Man ji patiktų, kad tik ne siūlės.
Atsakyti
del kompresiniu rubu siuliu, tai as isiuvus medziagos, o siaip reikia spausti tik ta vieta kur yra randas, tai musu rubelis bus iskarpytas biggrin.gif man taip pat rekomendavo Braziene, bet as kazko laukiu, tik nzn ko 4u.gif kazkaip as pasitikiu savo gydytoju, o ir prie nudegimu nera jau daug gydymo metodu, man va apie pleistra idomu buti suzinoti
Atsakyti
smile.gif
Gal kam teko domėtis dėl kainų ir kokybės tepaliukų Anglijoje, Švedijoje, Vokietijoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo break: 29 birželio 2011 - 14:19
Sveikos mamos,

Tokia tyla forume, labai įdomu kaip kam sekasi gyti. Kokie pasiekimai? Jei turite laiko pasidalinkite patirtimi. Gal ką naujo sužinojote?
Pvz aš ieškau kas dar siuva kompresinius rūbus (išskyrus ortopedijos kliniką Kaune) Nieko nerandu. Yra Vokietijoje viena firma, kuri siūdavo tokius su sidabru rūbelius, bet kol kas nežinau ar ji siuva, padaviau užklausą.
Dar sužinojau iš kompetetingas gydytojos, kad šaltalankių aliejumi tepti galima ir visai jis neskatina randėjimo (kaip kažkuri forume minėjo) jis maitina odą, nuima uždegimą, ko ir reikia po nudegimo. Beje ir medicininėje literatūroje niekur nemačiau, kad būtų blogai apie šaltalinkį parašyta. Tik žinoma, jį vartoti galima, kai sugyjusios žaizdos.

Kaip 2 maziu mamai sekasi?

Beje, možyle, man gydytoja po kompresiniais rūbais rekomendavo geriau tepti šaltalankį, ar kažką drėkinančio, nes rūbai ir taip spaudžia randelius, o silikono paskirtis irgi yra spausti.
Atsakyti