QUOTE(Laputa @ 2011 05 26, 00:08)
Manoji pupa ilga laika pati net ziuret i ta randeli negaledavo, tik pamato, kad tepsim iskart dengtis pradedavo. Ir bendrai is jos elgesio itariu, kad jai jis labai negrazus atrodo
Suprantama, randai negrazu, bet apmaudu, kad net toks mazas zmogelis taip reaguoja..
Ir gal jau kas didesnisu vaikelius turit papasakokit, kaip vaikiukai apie juos samprotauja. Man toks sunkumas dusioj del jo.. Nesuziurejau, deja..
Labutis,
mes tik trecia diena po kosmaro gulime ligonineje. Mano sunui astuoneri, paande buti fakiru ir apsidegino veida ir krutine. Nudegimai IIA ir IIB laipsnio. Dziaugiuosi, kad jau nuo vakar jam nebeskauda ir siaip atrodo, kad viskas gan sparciai gyja, traukiasi. Dabar jau niezuliukas pradeda kankinti. Smagu, kad fizine sveikata lyg gereja, o ir prognozes, kad greiciausiai operacijos neprireiks. Didesnes bedos su psichologine busena... Siryt visai be nuotaikos nubudo, istisai save pabaisa vadina, praejusia nakti prabudo is kosmaro susapneves ta situacija, kai uzsidege, vis kaltina save, kaip galejo, taip kvailai pasielgti... Nuolat kalba apie mokykla, kaip reiks eiti, sako, kad niekada nebebusiu toks koks buvau. Nesileidzia, kad kas mus lankytu, iskyrus teti. Dar nesileidzia net seses... Manau, kad neprosali butu psichologo konsultacijos, bet sunsu apie tai net i kalbas nesileidzia. Labai sunku, kai jis taip jauciaisi. O kalte ir mano nuolatinis palydovas, jei buciau 10 min. anksciau grizusi, tai viso sio kosmaro galejo ir nebuti...
Turbut ir mziukai, kurie dar nelabai supranta kas cia ivyko, ir vyresni, kaip mano sunus, sunkiai isgyvena siuos ivykius. Ir dar turbut laai daug priklauso nuo individualiu vaiko savybiu.
Stiprybes visiems tai patyrusiems - ir maziesiems, ir ju seimu nariams.