Sveikutės
kaip fainai kad radau šią temą ir kiek naudingų dalykų radau
prieš kelias dienas mergytė nusiplikė karšta kavyte pusę rankytės ir ant krūtinės dar lopinėlis užtiško ir kas svarbiausia ir vienam papuliui kliuvo ir labai pergyvenu kad tik viskas užgytų ,ištikrųjų tai tą vakarą liejau ašaras visą naktį nes dar ir vyras vis kaltina mane už tokį nesaugojimą, nu bet ką dabar padarysi, visko gyvenime nutinka, nuo to neįmanoma išsigelbėti, o tuo labiau sugrąžinti viską iš pradžių
tai kai apsipylė iškart kišau po tekančiu vandeniu o jos klyksmas tai buvo baisus, tai greit iškviečiau greitają nes ir vaistukų namie neturėjau jokių, atvažiavusi greitosios med. sesutė davė paracetamolio žvakutę, vaikutis šiek tiek aprimo ir išlėkėm į ligoninę,ten kažką uždėjo,tik nebepamenu pavadinimo bet toks kaip geltonas kompresas buvo ir išleido namo. Kitą dieną nuvykom pas chirurgą tai ten uždėjo pleistrą tokį kokį minėjo
jurgitte jis yra iškarto su vaistukais, bet kol uždėjo tai buvo klyksmų mergytės,nes ji dar buvo išsigandusi, bet už tai nereiks kankinti visokiais naujais tvarsčiais nes tas pleistras pas mano mergytę iš bus savaitę laiko nejudinamas o po to vėl vyksim pas chirurgą kad apžiūrėtų ją ir po pleistriuko žadėjo išraštyti tepaliuką
pleistriuką davė pati gydytoja, bet po to reikėjo atpirkti,už jį mokėjau apie 40lt, jų yra įvairių rūšių tai aš pirkau nuo nudegimų,pats pleistras šviesiai rudas tik jo pakuotė sidabrinė
šiaip tai pamoką gavau tikrai didelę, nors ir visada saugojau ją nuo visokių pavojingų dalykų, bet visgi neišsaugojau, nepagalvojaqu kad ji pasistieps ir paims tą puoduką