Įkraunama...
Įkraunama...

Nudegimai

[quote=Night,2009 04 01, 12:58]
Jungiamės ir mes į 'klubą' sad.gif

Nelaimė įvyko prieš 3 savaitėles, tai dar mažiukė nėra visai sugijusi. Nudegė 10proc odelės sad.gif Ačiū Dievui jau perrišimus pati darysiu, nebereiks klykinti vaiko. Sugijusias vietas, tuos raudonus plėmus tepam excipial lipolotio. Po mėnesio važiuosim pas savo gyd. į Santariškes konsultacijai dėl randų.

Norėjau paklaust - ar duodat vaikam konors nuo niežėjimo? Ligoninėj duodavo tavegilio po 1/4 tabletės 2k paroj. Aš dar duodu priš naktį, bet jie stiprūs vaistai, nesinori įprasti.
[/quot

Uzjauciu jus, tikrai baisi beda, mes tai biski maziau buvom nudege 7 proc. Bet mums, kai jau tris savaites atgulejom klinikose, paskyre sanatorija, gal ir jums skirs. O nuo niezejimo mes duodavom Zyrtec arba dar galima Clemastinum, as taip pat duodavau tik nakciai, ir turbut apie menesi. Zyrtec siek tiek naujesnis vaistas yra. Dar patarciau, jei turi tokia galimybe is kur nors pasiskolint BIOPTRON lempa (Zepter firmos), ji zymiai greiciau gydo zaizdas.
Papildyta:
QUOTE(leleka @ 2009 03 31, 18:02)
labutis
jei galit, papasakokit kokios tai procedūrus? Kaip mažulis reaguoja?

Kadangi mano mazius yra ibaugintas daktaru, tai jau praverus kabineto duris, buna asaru pakalne. Neuzmirsta vaikas, kaip ji kankino schmoll.gif Tai siandien nesimes saldainiu, knyguciu i proceduras, gal sedes ramiau. O ta procedura atrodo taip: kazkoks maiselis drobinis, ten viduje gal smelis ar kas tiksliai nezinau, ir ten ideda tokius elektrodus, ir sildo. Sake vaikui tikrai neskaudes, trumpai tariant sildymai, o kokia nauda ziuresim. Jau tiek tos literaturos isvarciau ir tiek interi isknisinejau, kad nezinau ka dar butu imanoma padaryt, kad tie randai but mazesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 04 01, 12:58)
Jungiamės ir mes į 'klubą' sad.gif

Nelaimė įvyko prieš 3 savaitėles, tai dar mažiukė nėra visai sugijusi. Nudegė 10proc odelės sad.gif Ačiū Dievui jau perrišimus pati darysiu, nebereiks klykinti vaiko. Sugijusias vietas, tuos raudonus plėmus tepam excipial lipolotio. Po mėnesio važiuosim pas savo gyd. į Santariškes konsultacijai dėl randų.

Norėjau paklaust - ar duodat vaikam konors nuo niežėjimo? Ligoninėj duodavo tavegilio po 1/4 tabletės 2k paroj. Aš dar duodu priš naktį, bet jie stiprūs vaistai, nesinori įprasti.

Labutis
Tikrai labai užjaučiu. Žinau ką reiškia. Dar vaikutis toks mažutis...
Maniškis dabar jau šešių metukų, bet nelaimė įvyko, kai jam buvo 11 mėnesiukų, pirmąjį gimtadienį sutikom ligoninėj, tada jau buvom po plastinių operacijų, darė odelės persodinimą. Oi kaip buvo baisu, dar ir dabar prisimenu kaip košmarą verysad.gif
Tavegilio ir aš duodavau prieš mažiuko miegutį, kol nukrito šašiukai. Drėkindavau odelę su exsipialiu. Contratubex vaikutis alergiškas, bet mamytės parašė, kad yra kitas tepaliukas nuo randų, dermatix.
Būkit stiprios mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Bluko @ 2009 04 01, 14:00)
Kadangi mano mazius yra ibaugintas daktaru, tai jau praverus kabineto duris, buna asaru pakalne. Neuzmirsta vaikas, kaip ji kankino  schmoll.gif  Tai siandien nesimes saldainiu, knyguciu i proceduras, gal sedes ramiau. O ta procedura atrodo taip: kazkoks maiselis drobinis, ten viduje gal smelis ar kas tiksliai nezinau, ir ten ideda tokius elektrodus, ir sildo. Sake vaikui tikrai neskaudes, trumpai tariant sildymai, o kokia nauda ziuresim. Jau tiek tos literaturos isvarciau ir tiek interi isknisinejau, kad nezinau ka dar butu imanoma padaryt, kad tie randai but mazesni  doh.gif

Laba
Aš šiandien einu pas pediatrą, žiūrėsiu ką mum pasakys dėl tokio gydymo. Gal jau pavėlavom doh.gif
Su maniškiu tai po nelaimės negalėdavau niekur nueiti kur būdavo balti rūbai. Šitos baimės jau praeity...
Atsakyti
Sveikos
mes naudojam bioptron lempa jau keturis menesius svieciu ja du kart dienoj, po 6 min ir dermatix ultra kremuka, randas po mazu traukias ir oda lygeja, sugijimo vietose matos toks kaip siuliukio dydzio randelis, bandziau sviesti vien tik bioptron lempa , ir netept kremuku tada randas sausedavo ir buvo siurkstus, dabar vel po proceduros patepu dermatixu , matosi geresnis rezultatas .
seip dermatik perku su camelia nuol kortele tada gaunas apie 13o lt ax.gif nes mes jau 4 tutele tepam 4u.gif
kantrybes , stiprybes mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UREJA: 12 balandžio 2009 - 11:29
O koks skirtumas tarp dermatix ir contrktubex?
Aprašymas panašus, o kaina skiriasi gerokai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 21 balandžio 2009 - 09:36
gal kuri mamyte turi neišnaudota ir jau nebereiklainga tepaliuka nuo randu - priglaustume verysad.gif
o mums liko pleistro gydancio nudegimus....gal kam reikia....
Atsakyti
Mano drauges mergyte pries kelias dienas nusidegino rankute, prisiskaiciau kad negalima niekuo risti, bet ar tai jau taip blogai. Raday va tokius pleistrus http://www.urgo.lt/archives/226, gal vaikuciui kaip tik padetu lengviau isgyventi, nes jie spartina gijima ir odelei leidzia kvepuoti.. zinoma ir aliejuku minkstinti odele butina. Bet kai nudegimas neypac baisus ir neypac didelis.. uzklijavus pleistra gal nesikasys, nes niezti mazylei.. ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Anjė @ 2009 06 29, 17:09)
Mano drauges mergyte pries kelias dienas nusidegino rankute, prisiskaiciau kad negalima niekuo risti, bet ar tai jau taip blogai. Raday va tokius pleistrus http://www.urgo.lt/archives/226, gal vaikuciui kaip tik padetu lengviau isgyventi, nes jie spartina gijima ir odelei leidzia kvepuoti.. zinoma ir aliejuku minkstinti odele butina. Bet kai nudegimas neypac baisus ir neypac didelis.. uzklijavus pleistra gal nesikasys, nes niezti mazylei.. ka manot?

Iš tikrųjų nežinau kokie jie yra. Vistiek manau, kad geriausia tai pirmiausiai kreiptis pas daktarą (aišku su atsakymu jau pavėlavau verysad.gif ) Mes po visko naudojom exipial ir verždavomės elastiniu bintu

Labai užjaučių jūsų draugę dėl nelaimės.
Atsakyti
o kaip vadinasi tos geltonos purskiamos putos? jos ne tik nudegimams, bet ir sunkiai gyjancioms zaizdoms tinka, plius labai gerai nuima skausma....dantis dygsta kruminis, pamirsau pavadinima. tik jos man padejo - dantiste pamokino kaip daryti, o jau pro langa sokau....negi vel...
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2009 07 21, 11:25)
o kaip vadinasi tos geltonos purskiamos putos? jos ne tik nudegimams, bet ir sunkiai gyjancioms zaizdoms tinka, plius labai gerai nuima skausma....dantis dygsta kruminis, pamirsau pavadinima. tik jos man padejo - dantiste pamokino kaip daryti, o jau pro langa sokau....negi vel...

Gal Pantenoli turi omeny? Nezinau kaip del dantu, bet nudegimams tikrai pravercia 4u.gif
Atsakyti
Ar kam nors darė tokį dalyką:
guldo į ligoninę pusdieniui ir į randus leidžia kažkokius vaistukus, kurie juos tirpdo?
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 09 14, 00:06)
Ar kam nors darė tokį dalyką:
guldo į ligoninę pusdieniui ir į randus leidžia kažkokius vaistukus, kurie juos tirpdo?

Atvaziuojat ryte pries 8 val.nevalge,bendroje nejautroje i randa suleidziamas kenalogas[kad randas taptu mazesnis,blyskesnis,nebedidetu],issiblaivot ir vaziuojat namo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 09 15, 20:40)
Atvaziuojat ryte pries 8 val.nevalge,bendroje nejautroje i randa suleidziamas kenalogas[kad randas taptu mazesnis,blyskesnis,nebedidetu],issiblaivot ir vaziuojat namo. 4u.gif

Ačiū už info 4u.gif
Idomu koks efektas.
Atsakyti