[quote=Bluko,2009 01 31, 20:14]
Mes tokie patys likimo draugai, ir mes toki drabuzi jau turim, tik su viena ilgesne rankove. Tik mano berniukas labai nenoriai juos nesioja. Tikiuos, kaip daktarai sake, kad uzteks 6 menesiu ir galesim su juo atsisveikint.
Papildyta:
[quote=ausramor,2008 12 01, 15:07]
.
Siaip man tada sake tik "Excipial" naudot, bet man pasirode, kad mazoka toko gydymo, tei pasiskaitinejau internete ir nusipirkau "Dermatix Ultra". Dabar tepu 2kartus per diena.
Mes tai gulejom V. Tumenienes vaiku reabilitacijoj, arba kitaip vadina dar Panemunes sanatorija. Tai mes ten irgi naudojom lygiai tas pacias priemones. O dabar tepu dermatix ir dar tebesildau bioptron lempa, sunku pasakyti kaip bus toliau su tais randais. Pvz. ant smakriuko jau nebesimato, bet ten buvo negilus nudegimas. Laikas parodys, ar liks, ar ne tie randai
[/quote]
Laba diena, matau kad sūnelis po nudegimo, paskaičiusi ką rašėt anksčiau, supratau , kad darė persodinimo operaciją. Ar jūsų mažiukas su vandenuku nudegė? ar daug? Kas operavo? Kas dabar prižiūri? mano vyresnėlis apsipylė verdančiu vandeniu iš virdulio, kai jam buvo metukai. Dabar jam jau šeši metukai. Randeliai yra. Baisiausia ant rankytės. Gydžiau tik excipial hidrolotio ir lipolotijo, tepalui nuo randų elergiškas, skaičiau kad mamytės tepa kažkokį kitokį tepaliuką. Ar jis skirtas tik pradžioje ar ir poto? Jei galit pasidalinkit patirtimi, iš karto dėkoju