Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla

! 
Skelbimams skirta skelbimų lenta
Atsakyti
Sveikos, ar yra čia būsimų pirmokėlių mamyčių? Kokią mokytoją renktatės? 4u.gif
Atsakyti
[quote=rinann,2014 12 10, 15:26]
[/quote

Sveiki, užsirašem į pirma klase, pas mokytoja Virginija.

Gal turit atsiliepimu apie ja? g.gif
Atsakyti
[quote=Lašialis,2015 01 05, 13:01]
[quote=rinann,2014 12 10, 15:26]
[/quote

Sveiki, užsirašem į pirma klase, pas mokytoja Virginija.

Gal turit atsiliepimu apie ja? g.gif
[/quote]
Aš irgi galvoju rinktis Virginiją. Kiek girdėjau atsiliepimų tai ji griežtoka,bet kiek mamų,tiek nuomonių.

Beje,jūs kartais ne Emilijos mama? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2015 01 06, 17:39)
Aš irgi galvoju rinktis Virginiją. Kiek girdėjau atsiliepimų tai ji griežtoka,bet kiek mamų,tiek nuomonių.

Beje,jūs kartais ne Emilijos mama? 4u.gif

Aš girdėjau apie mokytoją Indrą, sako ir gi griežtoka. Manau, kad labai gerai, o tai tie tutsi putsi ciuciuciu man nepatinka. Kalba, kad ji ir lepšelius žmonėmis padaro g.gif Manau, rinksiuos ją.
Atsakyti
QUOTE(sandrax @ 2015 01 12, 21:40)
Aš girdėjau apie mokytoją Indrą, sako ir gi griežtoka. Manau, kad labai gerai, o tai tie tutsi putsi ciuciuciu man nepatinka. Kalba, kad ji ir lepšelius žmonėmis padaro  g.gif Manau, rinksiuos ją.

Jei jūs kalbate apie Indrą Sudeikienę,tai jau praeitą savaitę į jos klasę vietų nebebuvo verysad.gif Aš irgi norėjau pas ją,deja nebespėjau.
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2015 01 12, 19:54)
Jei jūs kalbate apie Indrą Sudeikienę,tai jau praeitą savaitę į jos klasę vietų nebebuvo verysad.gif Aš irgi norėjau pas ją,deja nebespėjau.

Taip turiu galvoje Sudeikienę. Kaip čia taip greitai vietų neliko g.gif
SIAUBAS verysad.gif Ką dabar reikės daryti????? Pražiopsojau gerą mokytoją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrax @ 2015 01 14, 21:30)
Taip turiu galvoje  Sudeikienę. Kaip čia taip greitai vietų neliko  g.gif
SIAUBAS  verysad.gif Ką dabar reikės daryti????? Pražiopsojau gerą mokytoją  doh.gif

Vakar paskambino iš mokyklos,buvo atsiradusios dvi vietos pas Sudeikienę,tai persirašiau. O šiandien bendradarbė pasakojo,kad sausio 2-ąją nuėjusi į mokyklą (čia rusų mokykla) prieš aštuonias jau buvo ketvirta eilėje doh.gif Taip kad greitai ne tik į darželius,bet ir į mokyklas nuo gimimo
reikės užrašyti.
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2015 01 14, 21:36)
Vakar paskambino iš mokyklos,buvo atsiradusios dvi vietos pas Sudeikienę,tai persirašiau. O šiandien bendradarbė pasakojo,kad sausio 2-ąją nuėjusi į mokyklą (čia rusų mokykla) prieš aštuonias jau buvo ketvirta eilėje doh.gif Taip kad greitai ne tik į darželius,bet ir į mokyklas nuo gimimo
reikės užrašyti.

Ačiū už patarimą smile.gif Reikės ir man paprašyti, jei kas pajudės, kad duotų žinoti gossip.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas girdėjot, ar bus mokyklinių uniformų mugė mokykloje? O gal kas parduodat uniformą berniukui? Nes turim senąjį švarką, o naujos kažkaip neužsisakėm, pražiopsojom....
Atsakyti
Labas mamytes.Pas kuria mokytoja planuojate vesti siais metais savo busimus pirmokelius.Gal yra kokiu atsiliepimu apie mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2017 01 04, 11:26)
Labas mamytes.Pas kuria mokytoja planuojate vesti siais metais savo busimus pirmokelius.Gal yra kokiu atsiliepimu apie mokytojas.

Sveiki,
aš taip pat vis galvoju pas kurią pasiprašyti. Rekomendacijos kolkas tik pas vieną. Tik dvi naujos turi ateiti.
Atsakyti