Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla

QUOTE(BonBons @ 2013 08 13, 16:21)
Švarkelių po 70 Lt yra Vingio g, priešais IKI, parduotuvėje "Pas Stanislavą" antrame aukšte.

nu va salia gyvenu ir nezinojau,jau is pajurio muges nupirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 08 13, 17:54)
nu va salia gyvenu ir nezinojau,jau is pajurio muges nupirkau  ax.gif

Aš irgi nustebau ten pamačiusi. O kiek mugėj kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2013 08 13, 17:33)
Aš irgi nustebau ten pamačiusi. O kiek mugėj kainuoja?

85,bet padare nuolaida 5 ,nes buvau uzsakius ne ta dydi,atveze didesni,bet nikeo bus 2 metams manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2013 08 13, 17:21)
Švarkelių po 70 Lt yra Vingio g, priešais IKI, parduotuvėje "Pas Stanislavą" antrame aukšte.

Oi,aciu uz info, reiks rytoj pat varyt nusipirkt, o medziaga kazi tokia kokia ir turi buti ar tik panasi? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 08 13, 19:33)
85,bet padare nuolaida 5 ,nes buvau uzsakius ne ta dydi,atveze didesni,bet nikeo bus 2 metams manau  smile.gif

Man tas pats turguj buvo - 85 Lt kainuoja, bet neturėjo dydžio, tai po dviejų savaičių mieste susitikom, už 80 Lt atidavė, namie pamatavau dukrai - per didelis, ne tas dydis doh.gif Ar ne tie patys pardavėjai bus g.gif

QUOTE(sraigiux/r @ 2013 08 13, 20:12)
Oi,aciu uz info, reiks rytoj pat varyt nusipirkt, o medziaga kazi tokia kokia ir turi buti ar tik panasi?  blush2.gif  ax.gif

Regis tokia pati mirksiukas.gif jokio skirtumo nepastebėjau ir yra nuo 116 cm ūgio, turguj buvo tik nuo 128 cm.
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2013 08 14, 19:29)
Man tas pats turguj buvo - 85 Lt kainuoja, bet neturėjo dydžio, tai po dviejų savaičių mieste susitikom, už 80 Lt atidavė, namie pamatavau dukrai - per didelis, ne tas dydis  doh.gif Ar ne tie patys pardavėjai bus  g.gif
Regis tokia pati  mirksiukas.gif jokio skirtumo nepastebėjau ir yra nuo 116 cm ūgio, turguj buvo tik nuo 128 cm.

gali but ,kad tas pats,pardavejas lyg kinas,ar bent bruozu tokiu :-)
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 08 14, 21:49)
gali but ,kad tas pats,pardavejas lyg kinas,ar bent bruozu tokiu :-)

tada ne, turguj vyras su žmona, vyresnio amžiaus
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 08 13, 17:54)
nu va salia gyvenu ir nezinojau,jau is pajurio muges nupirkau  ax.gif

sveiki, gal galetumet patikslinti kur yra ta pajurio muge? blush2.gif nes parduotuveje "pas stanislova" tai mums visi svarkai {berniukui) dideli, mums reik 134cm/ugis. ax.gif gal pastebejot ar tokiu buvo? jei ne tai reiks sestadieni i turgu eiti dairytis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiux/r @ 2013 08 22, 19:48)
sveiki, gal galetumet patikslinti kur yra ta pajurio muge?  blush2.gif  nes parduotuveje "pas stanislova" tai mums visi svarkai {berniukui) dideli, mums reik 134cm/ugis.  ax.gif  gal pastebejot ar tokiu buvo? jei ne tai reiks sestadieni i turgu eiti dairytis.  g.gif

Aš šiandien pirkau ten 122 ūgiui, mums buvo tik tik...Pardavėja apskambino visas parduotves kurios tokiais švarkais prekiauja, ant musų 128 niekr nėra...Pajūrio mugė tai kur buvo Pajūrio univermagas...Tiltų gatvėje
Atsakyti
QUOTE(sraigiux/r @ 2013 08 22, 19:48)
sveiki, gal galetumet patikslinti kur yra ta pajurio muge?  blush2.gif  nes parduotuveje "pas stanislova" tai mums visi svarkai {berniukui) dideli, mums reik 134cm/ugis.  ax.gif  gal pastebejot ar tokiu buvo? jei ne tai reiks sestadieni i turgu eiti dairytis.  g.gif

jau Ramsius parase kur pajuris,o del dydziu ten mazu isvis nebuvo,reikejo uzsisakyt,nors melynu buvo ,tai mes pasimatavom ir uzsisakem 140, atveze per 1.5 sav.lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2013 08 23, 18:07)
jau Ramsius parase kur pajuris,o del dydziu ten mazu isvis nebuvo,reikejo uzsisakyt,nors melynu buvo ,tai mes pasimatavom ir uzsisakem 140, atveze per 1.5 sav.lyg  g.gif

Aciu, uz info, 4u.gif jau siandien buvom, bet musu ismieros taip pat neturejo, padare uzsakyma ir pazadejo kitai savitei gauti, nu tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Vakar praėjau pro mokyklą, tai net ant durų neradau kokios info apie šventę, gal kas sužinojot kokią dieną, valandą, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti