Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla

QUOTE(audrrrone @ 2013 05 02, 20:22)
Ne,tada mes neuzsirasem pas jokia mokytoja.Kazkaip nemaniau,kad taip greit visi uzsirasys jau.Na dar tada gal i A klase bus vietos,tegul pasoka,pasijudina.O tai C klases kokia pakraipa?I D klase nenoriu,nepatinka kad pagal ta metodika mokys,na pries pacia metodika as nieko pries,bet kazin kaip bus paskui kai iseis i vyresnes klases.

1a kl. Kryptingo meninio ugdymo (šokio) klasė - vyr. mokytoja Adelė Gedrimienė, šokio mokytojas ekspertas Saulius Rudelis

1b kl. – vyr. mokytoja Jūratė Jankutė

1c kl. – vyr. mokytoja Danutė Makšimienė

1d kl. –mokytoja metodininkė Roberta Sirusienė ( Valdorfo pedagogikos elementai)

cia ne anksti,kitose mokyklose jau sausio pradzioj vietu nebuvo,pas norimu mokytoju smile.gif
cia visa info http://www.gedminai.lt/
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 05 02, 21:22)
Ne,tada mes neuzsirasem pas jokia mokytoja.Kazkaip nemaniau,kad taip greit visi uzsirasys jau.Na dar tada gal i A klase bus vietos,tegul pasoka,pasijudina.O tai C klases kokia pakraipa?I D klase nenoriu,nepatinka kad pagal ta metodika mokys,na pries pacia metodika as nieko pries,bet kazin kaip bus paskui kai iseis i vyresnes klases.

pas norimas,rekomenduojamas mokytojas nuo sausio men uzsirasinejo.
kol jus cia rasinejat gali ir likt i jusu nenorima klase .jus bent paskambinkite
ir užsirasykite.sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 04 30, 19:23)
Jus ziuriu jau uzsirasete i mokykla,o as vis dar nenuejau.man buvo sake,kad paskambins kai prades dokumentus priimeti,bet dar skambucio nesulaukiau.manau ir nebelauksiu,o teks nueiti paciai.As mastau pas Jurate Jankute uzrasyti.Kaip suprantu 1A bus sokejeliai,o tai tada 1B kas tokie bus? ax.gif

Aš nuėjau į mokyklą sausio mėnesį ir mus užrašė, bet dokumentus liepė atnešti balandžio mėn., t.y. nuotraukas, sveikatos pažymėjimą, parašyti prašymą. Jei jums nepaskambino, gal tiesiog pamiršo, praleido...
Atsakyti
As vasario menesi buvau nuejusi i mokykla uzsirasyti i eile,bet dar nebuvau nusprendusi pas kuria mokytoja.Man ten pasake,kad paskambins kai priimines dokumentus tai as ir laukiau to skambucio.Bet nesulauke skambucio nuejome i mokykla jau su dokumentais i B klaseje nebebuvo vietu,tai uzsiraseme i A klase.Nors maniske paskui pareiske,kad nenori sokti,bet sakau teks.Tegul pasijudina smile.gif Dabar laukiam kai reiks eiti uniformas uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 05 14, 06:20)
As vasario menesi buvau nuejusi i mokykla uzsirasyti i eile,bet dar nebuvau nusprendusi pas kuria mokytoja.Man ten pasake,kad paskambins kai priimines dokumentus tai as ir laukiau to skambucio.Bet nesulauke skambucio nuejome i mokykla jau su dokumentais i B klaseje nebebuvo vietu,tai uzsiraseme i A klase.Nors maniske paskui pareiske,kad nenori sokti,bet sakau teks.Tegul pasijudina smile.gif Dabar laukiam kai reiks eiti uniformas uzsisakyti.

Nu va, gaus šokti mergaitė 4u.gif . Dabar visi kažkaip anksti užrašinėja į tas mokyklas, mes iš pradžių galvojome į Zudermano mokyklą užrašyti, tai sausio mėn. bebuvo 2 vietos,o kai didžioji ėjo į pirmą klasę prieš 8 metus, tai tik vasarą užrašėm, visur dar buvo vietų.
Atsakyti
Kas dar iš 1A? biggrin.gif

Gal šiandien uniformų mugėje buvote? Labai įdomu, kaip ten viskas vyksta ax.gif Gaila, negalėjau gyvai pamatyti... Ar uniformas siūsitės?
Atsakyti
Buvau nuejusi i ta uniformu muge,bet ten buvo dauguma berniukams svarkeliai,o sarafanu nebuvo.tai mes ejom kai reikejo matuotis ir is karto nusipirkom ta sarafana,o svarkelio neemem kolkas.
o kada tas sutartis reiks pasirasyti?nieko nezinau.vyras kai buvo ta prasyma pasirase ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 06 25, 17:45)
Buvau nuejusi i ta uniformu muge,bet ten buvo dauguma berniukams svarkeliai,o sarafanu nebuvo.tai mes ejom kai reikejo matuotis ir is karto nusipirkom ta sarafana,o svarkelio neemem kolkas.
o kada tas sutartis reiks pasirasyti?nieko nezinau.vyras kai buvo ta prasyma pasirase ir viskas.

O tai kam jus švarkelis? Jeigu yra sarafanas, tai švarko nereikia, manoji visus 4 metus su sarafanu vaikščiojo tik, be jokio švarko. Švarkas reikalingas nuo 5 klasės smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kada bus švetė mokykloje, nes rugsėjo 1 yra sekmadienis, kitos mokyklos atkelia į rugsėjo 2, pirmadienį, o kaip Gedminų mokykloje?
Atsakyti
Nežinau tiksliai, bet visada atkeldavo į pirmadienį 4u.gif
Atsakyti
As manau,kad bus pirmadieni.Per zinias girdejau,kad visos mokyklos sves rugsejo 2d manau pas mus irgi taip pat bus smile.gif
Atsakyti
Švarkelių po 70 Lt yra Vingio g, priešais IKI, parduotuvėje "Pas Stanislavą" antrame aukšte.
Atsakyti