Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla

QUOTE(Million @ 2013 04 17, 16:42)
Mes užsirašėme pas Jūratę Jankutę, nes žinom, kad labai gera mokytoja- sesutė mokėsi biggrin.gif .

mes irgi pas sia mokytoja uzsirase bigsmile.gif

QUOTE(ada21lt @ 2013 04 17, 17:10)
GAl kas buvot atviru duru dienoj? KAzin kiek realu, kad tradicinej mokykloj vienoj klasej bus dirbama pagal VAldorfo pedagogika?

buvom 4u.gif mokyklos direktorius sake kuri butent mokytoja dirbs pagal šia programa.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 04 17, 16:10)
GAl kas buvot atviru duru dienoj? KAzin kiek realu, kad tradicinej mokykloj vienoj klasej bus dirbama pagal VAldorfo pedagogika?

QUOTE(viltesmama @ 2013 04 17, 21:55)
mes irgi pas sia mokytoja uzsirase  bigsmile.gif
buvom 4u.gif mokyklos direktorius sake kuri butent mokytoja dirbs pagal šia programa.

Pagal Valdorfa dirbs Roberta Sirusienė 4u.gif
Atsakyti
Dekui, as maciau ju psl , kas dirbs su sia programa, bet man idomu ,kaip tai realiai vyks, ne smokykla viskgi tradicine. Valdorfo vienas is svarbesniu akcentu rysys su gamta, o mokykla vidury miesto g.gif Siaip man labai patinka VALdorfo pedagogika, tik kyla abejoniu del igyvendinimo...
O kaip ta mokytoja pati, kokie atsiliepimai?
DAR nelabai patinka ,ak dmokykla 8mete, nesuprantu,kam tokia tvarka is vis padare... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 30, 11:57)
Na va, naujausiom žiniom, kas šiam rudeniu nori pirmokėlius užrašinėti, tai rekomenduoja pas Jūratę Jurkutę arba Adelę Gedrimienę 4u.gif
m

Mes pas Adelę užsirašėme, į šokėjų klasę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2013 04 25, 20:45)
Mes pas Adelę užsirašėme, į šokėjų klasę  ax.gif

O kas čia per šokėjų klasė ? Mano mergytė laabai mėgsta šokti. Šiaip pati mokykla tikrai nebloga, tvarkinga, vyksta daug renginių, užsiėmimų, būrelių thumbup.gif .

Atsakyti
QUOTE(Million @ 2013 04 26, 09:05)
O kas čia per šokėjų klasė ? Mano mergytė laabai mėgsta šokti. Šiaip pati mokykla tikrai nebloga, tvarkinga, vyksta daug renginių, užsiėmimų, būrelių  thumbup.gif .

Šiaip yra keli šokių mokytojai, keli stiliai, tačiau į A klasę regis renkami liaudiškų šokių šokėjai. Vos ne kasdien po dvi šokių pamokas prisideda, po to pasirodymai, net ir už Lietuvos ribų, kiek girdėjau. Kadangi vos ne kasdien repetuoja, kartu visur važinėja, koncertuoja, tai labiausiai susigyvenusi klasė būna. Atbaido, kad būtent liaudiški šokiai, nors kai pagalvoji - visai smagu poroje duot garo po salę biggrin.gif Nelabai man šiuolaikiški šokiai tongue.gif Gaunasi, kaip papildomai būrelį lankys, bet mokėti nereikės ax.gif ir taip iki 8 klasės biggrin.gif

Ar Jūsų irgi pirmokė bus?
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2013 04 27, 12:05)
Šiaip yra keli šokių mokytojai, keli stiliai, tačiau į A klasę regis renkami liaudiškų šokių šokėjai. Vos ne kasdien po dvi šokių pamokas prisideda, po to pasirodymai, net ir už Lietuvos ribų, kiek girdėjau. Kadangi vos ne kasdien repetuoja, kartu visur važinėja, koncertuoja, tai labiausiai susigyvenusi klasė būna. Atbaido, kad būtent liaudiški šokiai, nors kai pagalvoji - visai smagu poroje duot garo po salę  biggrin.gif Nelabai man šiuolaikiški šokiai  tongue.gif Gaunasi, kaip papildomai būrelį lankys, bet mokėti nereikės  ax.gif ir taip iki 8 klasės  biggrin.gif

Ar Jūsų irgi pirmokė bus?

Mano bus pirmokė, bet mes apie šokėjų klasę nieko nežinojome, labai noriu leisti į kažkokį šokių būrelį. O jums fainiai, ir veikla, ir pasirodymai, kūno lankstumas dar niekam nepamaišė thumbup.gif .
Atsakyti
Jus ziuriu jau uzsirasete i mokykla,o as vis dar nenuejau.man buvo sake,kad paskambins kai prades dokumentus priimeti,bet dar skambucio nesulaukiau.manau ir nebelauksiu,o teks nueiti paciai.As mastau pas Jurate Jankute uzrasyti.Kaip suprantu 1A bus sokejeliai,o tai tada 1B kas tokie bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 04 30, 20:23)
Jus ziuriu jau uzsirasete i mokykla,o as vis dar nenuejau.man buvo sake,kad paskambins kai prades dokumentus priimeti,bet dar skambucio nesulaukiau.manau ir nebelauksiu,o teks nueiti paciai.As mastau pas Jurate Jankute uzrasyti.Kaip suprantu 1A bus sokejeliai,o tai tada 1B kas tokie bus? ax.gif

Zadejo,bet nepaskambino ir mums.po mokyklos atviru duru dienos daug kas prasymus pasi
rase. Nes per susirinkima paminejo,kad 1B klase jau pilna.
1A kiekvienais metais buna šokejai.
1B bus mokinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltesmama @ 2013 04 30, 20:37)
Zadejo,bet nepaskambino ir mums.po mokyklos atviru duru dienos daug kas prasymus pasi
rase. Nes per susirinkima paminejo,kad 1B klase jau pilna.
1A kiekvienais metais buna šokejai.
1B bus mokinukai 4u.gif

Vajei,tai negerai jei ten nebepakliusim g.gif nu ir susivelinau.Dar man viena mama sako neskubek,vasara nueisi ir pasirasysi.Nu reiks kuo skubiau nulekti
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2013 05 01, 20:52)
Vajei,tai negerai jei ten nebepakliusim  g.gif  nu ir susivelinau.Dar man viena mama sako neskubek,vasara nueisi ir pasirasysi.Nu reiks kuo skubiau nulekti

Jei buvot bent uzsirase pas sekretore pas sia mokytoja,tai tada vieta ir bus.jei
Ne,tai kitose vietu dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne,tada mes neuzsirasem pas jokia mokytoja.Kazkaip nemaniau,kad taip greit visi uzsirasys jau.Na dar tada gal i A klase bus vietos,tegul pasoka,pasijudina.O tai C klases kokia pakraipa?I D klase nenoriu,nepatinka kad pagal ta metodika mokys,na pries pacia metodika as nieko pries,bet kazin kaip bus paskui kai iseis i vyresnes klases.
Atsakyti