Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Gedminų pagrindinė mokykla

QUOTE(audrrrone @ 2013 01 28, 16:05)
Labas.Kuriu vaikuciai lanko sia mokykla ar esate pantenkintos leisdamos ten savo atzalas?As planuoju si rudeni savo dukryte vesti i sia mokykla,bet radau nemazai blogu atsiliepimu apie pedagogus.
Beje jau nuo kada nesete dokumentus?Jau kiti teveliai savo vaikus uzrase i mokyklas,o as vis dar tebemastau doh.gif

Mano vyresnysis baigė šią mokyklą, dukra dabar 6 klasėje, mažąjį irgi planuoju ten leisti šį rudenį. Mokykla kaip mokykla, nei bloga nei gera, pedagogų tai manau visur yra ir gerų ir blogų...Tik nepatinka man kad ją padarė 8 mete doh.gif
Abu vaikus užrašinėjau vasarą, prieš mokslo metus smile.gif Dabar irgi nelabai dar skubu smile.gif
Atsakyti
na va kad 8-mete tai ir man nepatinka,bet kad ji mums arciausiai.As renkuosi pagal tai,kad vaikui butu kuo arciau namu.Labai jau pergyvenu,kaip ji vaikscios viena namo doh.gif tai vadinasi nepavelavau as jos uzrasyti,ne vienintele tokia neskubanti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Gedminu mokykla istikruju, nei gera, nei bloga. Bet, kad ji jau bus ti astuonmete, tai tik is jusu suzinojau. Tai dabartiniai astuntokai visi iseis ir devintos klases rudeni jau nebebus, oho kaip keista. verysad.gif
Atsakyti
Na va, naujausiom žiniom, kas šiam rudeniu nori pirmokėlius užrašinėti, tai rekomenduoja pas Jūratę Jurkutę arba Adelę Gedrimienę 4u.gif
Atsakyti
o kas cia rekomenduoja? na reiks tureti omenyje sitas mokytojas smile.gif
Atsakyti
sveikos o as domejaus irgi ,nes mano vaikai visi sia mokykla lanke ir lanko ,giminaites vaikiukas toks su tam tikrais sunkumais,tai rekomendavo Roberta Sirusiene,sake ji taiko Valdorfo metodika ,rami ,randanti priejima prie ivairiu tipu ,charakteriu vaiku
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2013 02 01, 00:54)
sveikos o as domejaus irgi ,nes mano vaikai visi sia mokykla lanke ir lanko ,giminaites vaikiukas toks su tam tikrais sunkumais,tai rekomendavo Roberta Sirusiene,sake ji taiko Valdorfo metodika ,rami ,randanti priejima prie ivairiu tipu ,charakteriu vaiku

Matai, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
Mano didysis mokėsi pas J, Katkuvienę (ji dabar nebedėsto jau), tai buvom super patenkinti thumbup.gif , o dukra pateko pas J. Lastauskienę, tai doh.gif Nerekomenduočiau niekam schmoll.gif
Kiek girdėjau pas J. Jankutę (anoj žinutėj suklydau, ne JURkutė o JANkutė turėtų būti) bus interaktyvi lenta klasėj, tai darau išvadas, kad ši klasė bus su IKT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 02 01, 09:44)
Matai, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
Mano didysis mokėsi pas J, Katkuvienę (ji dabar nebedėsto jau), tai buvom super patenkinti thumbup.gif , o dukra pateko pas J. Lastauskienę, tai  doh.gif Nerekomenduočiau niekam  schmoll.gif
Kiek girdėjau pas J. Jankutę (anoj žinutėj suklydau, ne JURkutė o JANkutė turėtų būti) bus interaktyvi lenta klasėj, tai darau išvadas, kad ši klasė bus su IKT smile.gif

taigis ,kad zmones skirtingi ir nuomones -skiriasi,visada galvojau ,kad J.Lastauskiene -superine,atrodo tokia mielamaloni,pasirodo isvaizdaapgaulinga,taciaudometis reikia,ir patirtim pasidalint irgireikia,nors vaikai irgiskirtingi,ir kartais kas tinka vienam,nebutinai tiks ir kitam
Atsakyti
Mes irgi šį rudenį norime į šią mokyklą į 5 klasę.
Ar sunku patekti, jei mums ji pagal gyvenamą vietą nepriklauso ? (priklauso Simonaitytės , bet ten nenorime). Paskambinau, užsirašė ir sakė ateiti su dokumentais, kai jau turėsime pradinės baigimo pažymėjimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2013 02 09, 19:28)
Mes irgi šį rudenį norime į šią mokyklą į 5 klasę.
Ar sunku patekti, jei mums ji pagal gyvenamą vietą nepriklauso ? (priklauso Simonaitytės , bet ten nenorime). Paskambinau, užsirašė ir sakė ateiti su dokumentais, kai jau turėsime pradinės baigimo pažymėjimą  g.gif

manau ,kad neturesit problemu,nes visi dabar nori surinkt kuo daugiau mokiniu,be to galit sakyt ,kad pvz kokia mociute gyvena prie mokyklos,tad vaikui pareit bus pas ka o nei tuscius namus ar dar kazka panasaus...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 01 30, 10:57)
Na va, naujausiom žiniom, kas šiam rudeniu nori pirmokėlius užrašinėti, tai rekomenduoja pas Jūratę Jurkutę arba Adelę Gedrimienę 4u.gif

Mes užsirašėme pas Jūratę Jankutę, nes žinom, kad labai gera mokytoja- sesutė mokėsi biggrin.gif .
Atsakyti
GAl kas buvot atviru duru dienoj? KAzin kiek realu, kad tradicinej mokykloj vienoj klasej bus dirbama pagal VAldorfo pedagogika?
Atsakyti