O kaip jum tas "susirinkimas"? Teko kalbėti su keliais tėvais, tai visi likom nesupratę - čia būrelių pakvietė pažiūrėt? O ir ką rodyt, jei visi vaikai išsivažinėję... Balaganas kažkoks
QUOTE(aura771 @ 2010 06 09, 21:45)
O kaip jum tas "susirinkimas"? Teko kalbėti su keliais tėvais, tai visi likom nesupratę - čia būrelių pakvietė pažiūrėt? O ir ką rodyt, jei visi vaikai išsivažinėję... Balaganas kažkoks
Išties balaganas...Man nepatiko...Nors, kokios yra mokytojos, buvo galimybė pamatyti... Kadangi man dar neaišku, pas ką paklius mano dukra, buvo įdomu...
Aš irgi nežinau pas ką sūnus eis, bet nemačiau jokio mokytojų pristatymo. Na, nebent tą grožio konkursą tokiu laikytumėm . Ką galima suprasti, jei visos toooookios išsilavinusios, tokos patyrusios ir tooookios puikios pedagogės, žinomos ne tik pilaitėje, bet ir visame Vilniuje... Ką aš žinau....
O šiaip - košmaras, sugaištas laikas ir gėda mokyklai, kad net prisistatyti nesugeba.
P.S. Ir kam tas projektorius kabojo? Tipo niekas nežino kaip mokykla atrodo , nes matote Pilaitėj dvi visiškai skirtingos architektūros mokyklos yra
O šiaip - košmaras, sugaištas laikas ir gėda mokyklai, kad net prisistatyti nesugeba.
P.S. Ir kam tas projektorius kabojo? Tipo niekas nežino kaip mokykla atrodo , nes matote Pilaitėj dvi visiškai skirtingos architektūros mokyklos yra
QUOTE(nelabai @ 2010 06 09, 22:31)
O tai kuri cia Pilaites mokytoja is dvieju bloga? Ragauskaite tai jau nuo pirmu dienu isgraibstyta, nes nuostabi mokytoja. Mes pas Rimseliene. Man ji pasirode gera, buvau klaseje, tai vaikai aiskino, kad labai ja myli
Aš nesakau, kad bloga...mano manymu gera. Tik nežinau dabar savo nuomonės ar vaiko norų paisyt...Na dar pagalvosiu
[quote=aura771,2010 06 09, 22:53]
Aš irgi nežinau pas ką sūnus eis, bet nemačiau jokio mokytojų pristatymo. Na, nebent tą grožio konkursą tokiu laikytumėm . Ką galima suprasti, jei visos toooookios išsilavinusios, tokos patyrusios ir tooookios puikios pedagogės, žinomos ne tik pilaitėje, bet ir visame Vilniuje... Ką aš žinau....
Kaip skirtingai..O man pilnai užteko tokio mokytojų pamatymo ir visai likau patenkinta savo dukros mokytoja,susipažinom jau su ja,pasisveikinom,dabar belieka laukti rugsėjo 1-osios ,smagu
O dėl balagano pilnai pritariu-baisokas "pristatymas",pries du metus taip pat teko būti su kita dukra ,tai buvau sužavėta ,o šiandien..gal dėl tos reorganizacijos viskas taip suvelta..
Kaip skirtingai..O man pilnai užteko tokio mokytojų pamatymo ir visai likau patenkinta savo dukros mokytoja,susipažinom jau su ja,pasisveikinom,dabar belieka laukti rugsėjo 1-osios ,smagu
O dėl balagano pilnai pritariu-baisokas "pristatymas",pries du metus taip pat teko būti su kita dukra ,tai buvau sužavėta ,o šiandien..gal dėl tos reorganizacijos viskas taip suvelta..
Kiek suprantu, klasių sąrašai atsiras tada, kai galutinai išaiškės, kiek bus mokytojų- šešios ar septynios...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 09, 23:16)
Kiek suprantu, klasių sąrašai atsiras tada, kai galutinai išaiškės, kiek bus mokytojų- šešios ar septynios...
Na kiek aš suprantu,yra jau tie sąrašai,bent jau Mažvydo mokytojų klasės sukomplektuotos,labai tikiuosi kad nebus jokių nesąmonių.
QUOTE(klaara @ 2010 06 09, 22:21)
Na kiek aš suprantu,yra jau tie sąrašai,bent jau Mažvydo mokytojų klasės sukomplektuotos,labai tikiuosi kad nebus jokių nesąmonių.
O Pilaitės klasės kol kas nėra sukomplektuotos.
QUOTE(Nega @ 2010 06 03, 08:28)
Susitikau šiandien su savo dukros mokytoja, kuri kitais metais turės pirmokus. Tai naujienos labai liūdnos. Pilaitės mokykloje formuos tik 2 pirmas klases (aišku, jos priklauso Mažvydui). Joms vaikų kaip ir pakanka. Dar buvo užsirašę 11 vaikų į Pilaitės mokyklą, bet jie eis į Mažvydą, nes ten atseit trūksta klasėse vaikų. Iš Pilaitės mokyklos 2 pradinukų mokytojai jau atleisti, gali būti, kad atleis ir 3-ią.... Į "pilaitiškius" Mažvyde žiūrima iš aukšto, daroma kas norima, ir niekam tai nerūpi.
Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję
Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.
Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję
Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.
na nežinau, man niekada taip nepasirodė. Tikrai nedaroma kas norima, tikrai atsižvelgiama į daugelio nuomonę, bet atsiminkit, kad norai ir pageidavimai visada yra ribojami iš aukščiau, t.y. švietimo skyriaus ir mnisterijos. Ši reorganizacija labai daug sumaišties įnešė į visų susiduriančių su šia situacija gyvenimus, tiek besimokančių, tiek dirbančių. Ir tikrai negirdėjau tokios iš aukšto žiūrinčios pozicijos
Pradinukų klasėse gali būti nuo 22 iki 24 mokinių, daugiau negali būti. Ir kiek žinau, bus labai stengiamasi, kad antros pamainos nebūtų.
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 09, 21:37)
Vienos mokytojos šiandien nebuvo, nes dėl jos iki šiol nėra apsispręsta. Kantriai laukiu, gal mano noras išsipildys ir jai visgi duos pirmokus...Atvirai pasakius, neleisčiau savo dukros nė pas vieną iš šiandien buvusių Pilaitės mokytojų (nesakau, kad jos blogos, bet teko jas pažinti ne itin maloniose situacijose). Kiek žinau, iš Mažvydo mokyklos mokytojų pati geriausia (mano akimis žiūrint) yra Edita (tokia tamsiaplaukė, lieknutė).
Kiekvienam vaikui reikia skirtingos mokytojos, bet jeigu vaikui nepatiko, aš rimtai pamąstyčiau...Nes jeigu kasdiena mokykloje nuo pirmųjų dienų bus stresas, bus nekas...
Kiekvienam vaikui reikia skirtingos mokytojos, bet jeigu vaikui nepatiko, aš rimtai pamąstyčiau...Nes jeigu kasdiena mokykloje nuo pirmųjų dienų bus stresas, bus nekas...
Tamsiaplaukė yra Eglė, Edita yra ilgais banguotais rusvais plaukais. Geros jos abi
Dar vienas dalykas- ir pats geriausias mokytojas savo gyvenime sutinka mokinių ir tėvelių su kuriais negali niekaip užmegzti ryšio, visiems pasitaiko. Tik mokytojai paprastai labiau stengiasi. Juk tai gyvenimas, kurio nuspėti neįmanoma.
Labai svarbu su kokia nuomone išleisime vaikus į mokyklą. Jei teigsime, kad mokykloje bus smagu, mokytoja gera, kontaktuosime su mokytojom mandagiai ir maloniai, dažniausiai ir atsakas bus toks pats smagus.
Mano būsimas pirmokas vieną dieną į mokyklą nori, kitą bijo, trečią jau sako, kad jis ten niekada neis . Tad kol kas man telieka susikaupt ir laukt rugsėjo
Grįžo šiandien mano būsimasis gimnazistas susirūpinęs- gi klases ardo, didesnę jo klasės dalį sudarys vaikai iš Mažvydo...Bus toks lengvas profiliavimas, jis pasirinko anglų ir lietuvių k.papildomai, tai, matyt, pagal tai tas klases ir sudarė...Tikiuosi, kad jo klasėje bus patys šauniausi mažvydiečiai
QUOTE(Neglaite @ 2010 06 09, 21:09)
na bet atsiminkit, kad norai ir pageidavimai visada yra ribojami iš aukščiau, t.y. švietimo skyriaus ir mnisterijos.
O aš atvirkščiai girdėjau- kad mokyklos valdžiai ta ministerija "iki vienos vietos", nes jie turi kažkokį stiprų užnugarį Ai, pagyvensim- pamatysim, nėra ko čia iš anksto nervuotis
QUOTE(Nega @ 2010 06 10, 12:04)
O aš atvirkščiai girdėjau- kad mokyklos valdžiai ta ministerija "iki vienos vietos", nes jie turi kažkokį stiprų užnugarį Ai, pagyvensim- pamatysim, nėra ko čia iš anksto nervuotis
čia kuri mokykla turi tą užnugarį? kaži ar tik ne ta, kurios vadovybė atėjus į kitą mokyklą vaikams pasakė, kad jie nieko pasirinkti negalės, ir viskas bus taip kaip jie pasakys, nors pradžioj žadėjo aukso kalnus? Gal vis gi ta kurios pavaduotoja vaikų pasirinkimo lapus jų akyse suplėšė, kai jie pasakė, kad išeis kažkur kitur?
Visi jie susiję
Žinot, trūko man kantrybė, gana varyt į vienus vartus. Nė vieni čia ne šventieji, bet ne visi ir kvaili. Abiems mokykloms ir jų kolektyvams šokas, reorganizacija nėra toks lengvas dalykas. Jeigu visais pletkais tikėt ir jų klausyt, tai greičiau iš Pilaitės maut reik, nes nė vienos mokyklos geros tada nėra . Kaip jūs nesuprantat, kad šitas mokyklų, tėvų ir mokinių kiršinimas tarpusavyje lengvesnio perėjimo prie naujos tvarkos neprives. Kiekvienoj organizacijoj yra savi pliusai, savi minusai, bet visur žmonės dirba.