Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(aura771 @ 2010 06 08, 20:12)
verysad.gif labai apmaudu, kad nežinojot apie susirinkimą. Kai savo mažių užrašinėjau mažvyde, o tas buvo kovo 1 d., iškart buvo pasakyta, kad tą ir tą dieną tą ir tą valandą bus susirinkimas.  unsure.gif nežinojau, kad čia tokia paslaptis, būčiau jau ištriūbijus ir jums. Dabar per darbus net užsukt į SM neturiu kad, tai galvoju, kaip čia ryt suspėt  g.gif

Man šiandien pasakė Pilaitės direktorius, kai buvau tėvų komiteto susirinkime.
Gali būti, kad iš Pilaitės ateisiantys pirmokai yra antrarūšiai smile.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif visi vaikai bus vienodi, gal tik dabar dyrikai patys nežino ką daro. Kažkaip manau, kad vis tiek klasėse bus ir mažvydukų, ir pilaitukų. Nežinau, man irgi nieks neskambino, kad pvz. primintų apie susirinkimą. Vakar pati skambinau klausti, ar niekas nepasikeitė. O šiaip, pagyvensim, pamatysim. Tegul pabando kas nors blogai būt gun_rifle.gif

Ir dar - tegul pabando į klases suvaryt po 30 pirmokiukų, tokį vėją pakelsiu, kad steponavičius su savo reformom pats eis mokytojaut bash.gif
Atsakyti
Jei priims E.Karvelienę, klasės nebus po 30... Dėl jos dar neaišku...
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 06 08, 18:58)
:Ir dar - tegul pabando į klases suvaryt po 30 pirmokiukų, tokį vėją pakelsiu, kad steponavičius su savo reformom pats eis mokytojaut  bash.gif

Kiek domėjausi, tai radau, kad pradinukų klasėse lyg ir negali būti daugiau, nei 24 mokiniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 09, 08:05)
Kiek domėjausi, tai radau, kad pradinukų klasėse lyg ir negali būti daugiau, nei 24 mokiniai... g.gif

Taip, negali.
Atsakyti
thumbup.gif pirma prisistatau po vadinamojo susirinkimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 06 09, 19:14)
thumbup.gif pirma prisistatau po vadinamojo susirinkimo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ir as buvau, maniske verkia , kad neis pas ta mokytoja pas kuria uzrasiau sad.gif
nezinau ka daryti. Eisiu rytoj kalbet i Pilaites mkla ka patars.
Atsakyti
doh.gif užjaučiu. Pabandyk gal papasakot, kokia ta mokytoja puiki ir t.t. Maniškiui visada suveikia, kai pasakau, kad jo kručiausia, ir jam labai pasisekė biggrin.gif . Pabandyk kaip nors nuteikt vaiką. Gal išsigando ko nors, ar negraži pasirodė ax.gif . Nes kiek teko kalbėtis, tai vaikai mokytojas renkasi pagal jauna-sena, graži-negraži. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, už užuojauta smile.gif
Bnadžiau šiandien gražiai aiškinti, ir pavyzdžiu duoti... O ji sako ,aš jaučiu, kad šita mokytoja bara vaikus...
Tiesa pati užrašiau tik pagal rekomendacijas, ka gera mokytoja - o ar griežta ar maloni vaikams taip ir nezinau smile.gif

Gal dar nevėlu perrašyti į Mažvydą? Ar ten jau visos klasės užpildytos?
I.
Atsakyti
O tai kuri cia Pilaites mokytoja is dvieju bloga? g.gif Ragauskaite tai jau nuo pirmu dienu isgraibstyta, nes nuostabi mokytoja. Mes pas Rimseliene. Man ji pasirode gera, buvau klaseje, tai vaikai aiskino, kad labai ja myli biggrin.gif
Atsakyti
Klasės dar išvis nė vienoj mokykloj neaiškios, sąrašų jokių dar nėra. Tai kad manau iki rugpjūčio (o tada ir žadėjo, kad bus aišku) galima daryt ką norit mirksiukas.gif .

Na, o dėl dukrytės tai susimąstyčiau - jei vaikui vien pažiūrėjus į mokytoją baisu darosi, tai gal geriau pagalvot apie kitą. Juk geriau, kai ji keliaus į mokykla su džiaugsmu, o ne su baime. Ypač pirmom dienom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura771: 09 birželio 2010 - 21:33
Vienos mokytojos šiandien nebuvo, nes dėl jos iki šiol nėra apsispręsta. Kantriai laukiu, gal mano noras išsipildys ir jai visgi duos pirmokus...Atvirai pasakius, neleisčiau savo dukros nė pas vieną iš šiandien buvusių Pilaitės mokytojų (nesakau, kad jos blogos, bet teko jas pažinti ne itin maloniose situacijose). Kiek žinau, iš Mažvydo mokyklos mokytojų pati geriausia (mano akimis žiūrint) yra Edita (tokia tamsiaplaukė, lieknutė).
Kiekvienam vaikui reikia skirtingos mokytojos, bet jeigu vaikui nepatiko, aš rimtai pamąstyčiau...Nes jeigu kasdiena mokykloje nuo pirmųjų dienų bus stresas, bus nekas...
Atsakyti