Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Nega @ 2010 06 03, 08:28)
Susitikau šiandien su savo dukros mokytoja, kuri kitais metais turės pirmokus. Tai naujienos labai liūdnos. Pilaitės mokykloje formuos tik 2 pirmas klases (aišku, jos priklauso Mažvydui). Joms vaikų kaip ir pakanka. Dar buvo užsirašę 11 vaikų į Pilaitės mokyklą, bet jie eis į Mažvydą, nes ten atseit trūksta klasėse vaikų. Iš Pilaitės mokyklos 2 pradinukų mokytojai jau atleisti, gali būti, kad atleis ir 3-ią.... verysad.gif Į "pilaitiškius" Mažvyde žiūrima iš aukšto, daroma kas norima, ir niekam tai nerūpi.
    Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję doh.gif
    Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... unsure.gif  verysad.gif Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.

Na va, vyksta tai, ko aš ir bijojau...
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 03, 08:28)
Iš Pilaitės mokyklos 2 pradinukų mokytojai jau atleisti, gali būti, kad atleis ir 3-ią.... verysad.gif Į "pilaitiškius" Mažvyde žiūrima iš aukšto, daroma kas norima, ir niekam tai nerūpi.

Virginija ir Deimantas atleisti. Deimantas yra trečiokų mokytojas. Taigi ta klasė gaus jau trečią mokytoją...Jei tos klasės tėvai tylės, jie visiški mulkiai...
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 02, 15:27)
Įdomu, o ką daugiau gali dainuoti POP choras? lotuliukas.gif

Aš ir neminėjau termino "pop choras"... schmoll.gif
Atsakyti
Mes mokysimes Pilaiteje. Tai treciadieni Mazvydo mokykloje 18 val.busimu pirmoku tevu susirinkimas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 06 07, 17:33)
Mes mokysimes Pilaiteje. Tai treciadieni Mazvydo mokykloje 18 val.busimu pirmoku tevu susirinkimas bus smile.gif

O kodėl aš apie tai nežinau?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 07, 19:35)

Man paskambino aukletoja praejusia savaite, pas kuria as uzrasiau busima pirmoka
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 06 08, 07:38)
Man paskambino aukletoja praejusia savaite, pas kuria as uzrasiau busima pirmoka

O man niekas neskambino. Ir kol kas mokytoja, pas kurią esu užsirašius, nežino, ar turės pirmokus, nes direktoriai vienas ant kito rėkia, moko vienas kitą, kaip greičiau mokytojus atleisti, ir kol kas niekas nejuda iš vietos...Balaganas...Matysiu šiandien direktorių posėdžio metu, reikės tiesiai paklausti, kada šitas balaganas, kurio patys norėjo, baigsis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 08, 10:13)
O man niekas neskambino. Ir kol kas mokytoja, pas kurią esu užsirašius, nežino, ar turės pirmokus, nes direktoriai vienas ant kito rėkia, moko vienas kitą, kaip greičiau mokytojus atleisti, ir kol kas niekas nejuda iš vietos...Balaganas...Matysiu šiandien direktorių posėdžio metu, reikės tiesiai paklausti, kada šitas balaganas, kurio patys norėjo, baigsis...

Oi, Vaižgante, manau, kad dar ilgai čia visi "balamūtinsis", o galutiniame variante labiausiai nuskriausti liks vaikai ir tie mokytojai, kuriems vietos nebeatsiras.. verysad.gif
Atsakyti
Nes atrodo, kad jūsų vaikui nori kitą mokytoją duoti, bent aš jau taip girdėjau, tai mažvydiečiai (administracija taip nusprendė), bet niekad nevėlu kovoti..., o nueiti reiks į mokyklą su vaikais, bet tokia info tik šiandien pasklido po pilaitę..., idomumai tęsiasi...
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 07, 19:35)

Papildyta:
Tiesą sakot, tikras balaganas, jau nebėra ką sakyti...

QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 08, 13:13)

Atsakyti
QUOTE(TATAIGIS @ 2010 06 08, 15:40)
Nes atrodo, kad jūsų vaikui nori kitą mokytoją duoti, bent aš jau taip girdėjau, tai mažvydiečiai (administracija taip nusprendė), bet niekad nevėlu kovoti..., o nueiti reiks į mokyklą su vaikais, bet tokia info tik šiandien pasklido po pilaitę..., idomumai tęsiasi...

Taip, ir jau žinau, kokią kitą mokytoją planuoja duoti, ir esu pikta be galo...Jeigu pati nesidomėčiau, matyt, taip ir likčiau durnelės vietoje, kai kiti tarpusavyje pešasi...
Atsakyti
Susirinkimas pirmokų tėvams rytoj, trečiadienį, 18 val.
Atsakyti
verysad.gif labai apmaudu, kad nežinojot apie susirinkimą. Kai savo mažių užrašinėjau mažvyde, o tas buvo kovo 1 d., iškart buvo pasakyta, kad tą ir tą dieną tą ir tą valandą bus susirinkimas. unsure.gif nežinojau, kad čia tokia paslaptis, būčiau jau ištriūbijus ir jums. Dabar per darbus net užsukt į SM neturiu kad, tai galvoju, kaip čia ryt suspėt g.gif
Atsakyti