QUOTE(Nega @ 2010 06 03, 08:28)
Susitikau šiandien su savo dukros mokytoja, kuri kitais metais turės pirmokus. Tai naujienos labai liūdnos. Pilaitės mokykloje formuos tik 2 pirmas klases (aišku, jos priklauso Mažvydui). Joms vaikų kaip ir pakanka. Dar buvo užsirašę 11 vaikų į Pilaitės mokyklą, bet jie eis į Mažvydą, nes ten atseit trūksta klasėse vaikų. Iš Pilaitės mokyklos 2 pradinukų mokytojai jau atleisti, gali būti, kad atleis ir 3-ią.... Į "pilaitiškius" Mažvyde žiūrima iš aukšto, daroma kas norima, ir niekam tai nerūpi.
Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję
Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.
Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję
Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.
Na va, vyksta tai, ko aš ir bijojau...