Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 30, 10:16)
Aš kalbėjau su Pilaitės direktoriumi, tai sake, kad Mažvyde bus 4 pirmokų klasės, o Pilaiteje bus 2, iš viso 6. Formaliai visos priklausys Mažvydui, tik tos dvi klasės netelpa tai kaip apendicitas "nuomos" klases Pilaitės gimnazijoje. Man nelabai patinka, bus tos klasės nepritapėlės kažkokios...
i.

Kai buvo abiejų mokyklų tarybų posėdis, abu direktoriai žadėjo, kad visi mokytojai išsaugos savo darbo vietas. Matom, kad, kaip ir tikėtasi, savo pažadus jie jau užmiršo...
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš blush2.gif : man atrodo žadėt galima ką tik nori tėvai girdėti, bet nuo pat pradžių buvo aišku, kad dalis mokytojai turės keliauti į darbo biržą. Logiškai galvojant, permainos daromos tam, kad būtų sutaupyta. Niekas niekada manęs neįtikins, kad, atsiprašau, toks bardakas daromas, kad vaikams ar mokytojams geriau būtų. Taigi pasirinkta taupyti per mokytojus. Vadinasi, nuo to kentės vaikai: klasės bus milžiniškos, mokytojai nervuoti, mokyklose chaosas, tėvai nepatenkinti, vaikai nelaimingi verysad.gif . Vat tokia superinė lietuviška švietimo reforma.

Aš va klausimą turiu. Gal kuri turit žinių: ar mokinio krepšelis vienodas, tarkim, pradinukui ir aukštesnių klasių moksleiviui?
Atsakyti
Tikriausiai ne. Juk gimnazijose ir algos truputį didesnės...
Atsakyti
Labas mamytės, aš turiu kelis klausimėlius: 1. Ar Mažvyde bus prailgintos pamokos ir kokios kainos, nes kiek girdėjau, tai kitose mokyklose kainos skirtingos, priklausomai nuo mikrorajono? 2. Ar mokykloje vyksta kažkokie papildomi užsiėmimai po pamokų: sportas, menai? Aktualu būtų sporto šakos įvairios, arba dainavimas (choras), ir norisi, kad nereiktų niekur iš pilaitės važinėti? Iš anksto ačiū už komentarus... 4u.gif
Atsakyti
jei mokinių nesurinks, tai iš kur tos algos didės? o girdėjau, kad nelabai... nors ką ten gali žinoti... g.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 30, 21:22)
Tikriausiai ne. Juk gimnazijose ir algos truputį didesnės...

Atsakyti
QUOTE(roocike @ 2010 06 01, 12:34)
Labas mamytės, aš turiu kelis klausimėlius: 1. Ar Mažvyde bus prailgintos pamokos ir kokios kainos, nes kiek girdėjau, tai kitose mokyklose kainos skirtingos, priklausomai nuo mikrorajono? 2. Ar mokykloje vyksta kažkokie papildomi užsiėmimai po pamokų: sportas, menai? Aktualu būtų sporto šakos įvairios, arba dainavimas (choras),  ir norisi, kad nereiktų niekur iš pilaitės važinėti? Iš anksto ačiū už komentarus... 4u.gif

Nemanau, kad tai jau aišku, nes tokius dalykus tvirtina posėdyje mokyklos taryba mokslo metų pabaigoje, paprastai birželio mėnesį. Mane tai irgi domina.
Atsakyti
QUOTE(roocike @ 2010 06 01, 10:34)
Labas mamytės, aš turiu kelis klausimėlius: 1. Ar Mažvyde bus prailgintos pamokos ir kokios kainos, nes kiek girdėjau, tai kitose mokyklose kainos skirtingos, priklausomai nuo mikrorajono? 2. Ar mokykloje vyksta kažkokie papildomi užsiėmimai po pamokų: sportas, menai? Aktualu būtų sporto šakos įvairios, arba dainavimas (choras),  ir norisi, kad nereiktų niekur iš pilaitės važinėti? Iš anksto ačiū už komentarus... 4u.gif

Labukas smile.gif
Prailginta dienos grupė Mažvyde būna, bet kiek kainuoja, tikrai nežinau. Dėl būrelių, tai direktorius sakė, kad yra choras, stalo teniso būrelis, gal dar kažkas su sportu, nebepamenu g.gif
Pilaitės mokykloje taip pat yra pop choras, labai geras keramikos būrelis, berniukams- karate būrelis, dar, atrodo, dailės būrelis yra. Bet šiaip tai visi būreliai dažniausiai būna mokami, nemokamų nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 06 02, 07:44)
Labukas smile.gif
    Prailginta dienos grupė Mažvyde būna, bet kiek kainuoja, tikrai nežinau. Dėl būrelių, tai direktorius sakė, kad yra choras, stalo teniso būrelis, gal dar kažkas su sportu, nebepamenu g.gif
  Pilaitės mokykloje taip pat yra pop choras, labai geras keramikos būrelis, berniukams- karate būrelis, dar, atrodo, dailės būrelis yra. Bet šiaip tai visi būreliai dažniausiai būna mokami, nemokamų nebėra...

Yra ir keli nemokami, juos tvirtina mokyklos taryba...
Atsakyti
QUOTE(roocike @ 2010 06 01, 13:34)

Labas,
Prailgintos grupės kaina yra 10 litų dienai(bet jau šiemet buvo).
Su būreliais silpnoki reikalai-iš nemokamų -liaudies šokių būrelis ir choras.Karate,pramoginių šokių ir stalo teniso būreliai mokami(pateikiu dukros info,tai gal ko dar ir nežinau,bet kad lygtai tais ir viskas..) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 02 birželio 2010 - 09:58
Ačiū už atsakymus. Apie nemokamus būrelius net ir nesitikėjau, kad tokių gali būti. Na ką, teks savo bachūriuka į kokį karate vest... g.gif . O gl rinks mažiukus į chorą? Tikiuosi jie ten ne kokį pops'ą dainuoja....
Atsakyti
QUOTE(roocike @ 2010 06 02, 11:55)
O gl rinks mažiukus į chorą? Tikiuosi jie ten ne kokį pops'ą dainuoja....

Įdomu, o ką daugiau gali dainuoti POP choras? lotuliukas.gif
Atsakyti
Susitikau šiandien su savo dukros mokytoja, kuri kitais metais turės pirmokus. Tai naujienos labai liūdnos. Pilaitės mokykloje formuos tik 2 pirmas klases (aišku, jos priklauso Mažvydui). Joms vaikų kaip ir pakanka. Dar buvo užsirašę 11 vaikų į Pilaitės mokyklą, bet jie eis į Mažvydą, nes ten atseit trūksta klasėse vaikų. Iš Pilaitės mokyklos 2 pradinukų mokytojai jau atleisti, gali būti, kad atleis ir 3-ią.... verysad.gif Į "pilaitiškius" Mažvyde žiūrima iš aukšto, daroma kas norima, ir niekam tai nerūpi.
Dėl būsimų penktokų, keliamų į Mažvydą, kai buvo kalbėta, kad klasės nebus ardomos, o jei ir bus- tai tariantis su buvusiais mokytojais...Deja buvę mokytojai apie tai nieko nėra girdėję doh.gif
Vienu žodžiu- supratau, kad Mažvyde daroma, kas tik norima, o vaikų ir tėvų interesai visiema paskutinėje vietoje... unsure.gif verysad.gif Duok Dieve, kad mano nuomonė būtų klaidinga.
Atsakyti