Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 12:43)
Mes bandysim, o tu žiūrėsi?

Kur žiūrėsiu?Lyg ir neminėjau kad žiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 11:49)
Kur žiūrėsiu?Lyg ir neminėjau kad žiūrėsiu mirksiukas.gif

Taip supratau, kad mes bandysim, o tu lyginsi biggrin.gif
Na, kadangi mano jau trečias vaikas eis į mokyklą, patirties esama biggrin.gif
Išties tėvai turėtų būti vieningesni...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 13:15)
Taip supratau, kad mes bandysim, o tu lyginsi biggrin.gif
Na, kadangi mano jau trečias vaikas eis į mokyklą, patirties esama biggrin.gif
Išties tėvai turėtų būti vieningesni...

Blogai supratot smile.gif
Nereikia kalbėti už visus tėvus-nors mano ir ne trečias vaikas eis į mokyklą,tačiau jau jaučiuosi pakankamai nuveikus dėl savo ir kitų vaikų gerovės ir jei bus būtina ir toliau nežadu tylėti. mirksiukas.gif
O kas link tėvų apskritai tai išvada viena-dauguma tėvelių paprasčiausiai bijo...
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 15:27)
Blogai supratot smile.gif
Nereikia kalbėti už visus tėvus-nors mano ir ne trečias vaikas eis į mokyklą,tačiau jau jaučiuosi pakankamai nuveikus dėl savo ir kitų vaikų gerovės ir jei bus būtina ir toliau nežadu tylėti. mirksiukas.gif
O kas link tėvų apskritai tai išvada viena-dauguma tėvelių paprasčiausiai bijo...

Bijo? Kai raginau tėvus stoti į LTF (Lietuvos tėvų forumą), tėvai pademonstravo akivaizdų abejingumą. Juk jie ir taip turi ką veikti smile.gif Lapelius su kvietimais gavo apie 300 tėvų ir iš jų neatsirado nė vieno norinčio. Jei ne TF aktyvistai, darželiuose būtų panaikintos virtuvės, o maistas būtų atvežamas termosuose.
Priklausau Pilaitės mokyklos tėvų komitetui. Tik į pirmą posėdį susirinko visi...
Atsakyti
Na, dėl anglų kalbos pamokų galiu pasakyti VALIOOO!!! thumbup.gif
Džiaugiuosi nerealiai, nes kaip ir vaižgantė noriu išlaikyti darželio įdirbį
clap_1.gif

O kad jau grupuojatės sukilimui, nepamirškit ir manęs friends.gif . Gal ir iš manęs naudos bus. Viešumas - tų veikėjų siaubas, tad pasižadu tą paviešinti. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 27, 18:35)
Na, dėl anglų kalbos pamokų galiu pasakyti VALIOOO!!!  thumbup.gif
Džiaugiuosi nerealiai, nes kaip ir vaižgantė noriu išlaikyti darželio įdirbį
clap_1.gif

O kad jau grupuojatės sukilimui, nepamirškit ir manęs friends.gif . Gal ir iš manęs naudos bus. Viešumas - tų veikėjų siaubas, tad pasižadu tą paviešinti.  protest.gif

Na ką, komanda didėja biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Tai vakar buvau tėvų susirinkime Mažvydo mokykloje.
Gera žinia - bent jau kol kas yra sakoma, kad antros pamainos nebus thumbup.gif Labai tikiuosi, kad taip ir bus ax.gif
Pilaitės penktokai (būsimi) tikrai keliasi į Mažvydą, o Mažvydo devintokai- į Pilaitę. Mažvyde formuojamos 3 pirmokų klasės, o Pilaitėje- bent jau kol kas- 2 pirmokų klasės, nors jie visi formaliai priklausys Mažvydui.
Bloga žinia ta, kad Mažvyde visos klasės labai didelės, vos ne po 30 vaikų. Tai penktokų klases iš Pilaitės kažkaip skaidys, jungs prie jau esančių, ar tarpusavy, kad pačių klasių sumažės, o vaikų jose- gerokai padaugės doh.gif
Direktorius siūlo jau nuo 5-os klasės taikyti diferencijuotą mokymą- skirti gabesnius ir nelabai vaikus, juos lietuvių k. ir matematikos mokyti atskirose grupėse, sudarytose iš visų klasių gabiausių ir nelabai... Kažkaip skeptiškai mes pažiūrėjom į šitą pasiūlymą- jau ir taip streso bus vaikams, kol apsipras su nauja mokykla, klasėm verysad.gif
Tai tokios naujienos- o šiaip- lauksim rudenio, ir viskas bus matyt...
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Na, kad perpildytos klases, tai dar dar. Bet kad atskirs gabesnius, tai jau nesamone. Tai jei jau vaikas papuola i "durneliu" klase, tai jau viskas? Tai koks mokytoju poziuris i juos bus? Kaip i durnelius, banditelius? Uij ne. Jei dar ir tokie dalykai bus pradeti daryti, tai jau tikrai reikes vejus kelti
Atsakyti
Tai supratau tada taip: ketvirtokus išleidžia 8 mokytojos, o pirmos bus tik 5 klasės
? Tai trys mokytojos liks bedarbėmis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 28, 10:47)
Tai supratau tada taip: ketvirtokus išleidžia 8 mokytojos, o pirmos bus tik 5 klasės
? Tai trys mokytojos liks bedarbėmis?  blink.gif

Kažkaip panašiai ir aš supratau verysad.gif Na, reik tikėtis, kad dar padaugės norinčių į pirmas klases, ir dar gal susidėlios klasės... Bet jei mažvyde klasėje, tarkim, po 30 vaikų, tai nuėmus po kokis 8, dar viena klasė ramiai susidarytų g.gif Bet tai niekam nerūpi.... verysad.gif Liūdna man kažkaip po to vizito Mažvyde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 05 28, 12:57)
Kažkaip panašiai ir aš supratau verysad.gif Na, reik tikėtis, kad dar padaugės norinčių į pirmas klases, ir dar gal susidėlios klasės... Bet jei mažvyde klasėje, tarkim, po 30 vaikų, tai nuėmus po kokis 8, dar viena klasė ramiai susidarytų g.gif  Bet tai niekam nerūpi.... verysad.gif  Liūdna man kažkaip po to vizito Mažvyde ax.gif

Pradinėse klasėse negali būti po 30 vaikų...
Jau pradėjau nervintis...Taip noriu, kad dukra papultų pas pasirinktą mokytoją...
Atsakyti
Aš kalbėjau su Pilaitės direktoriumi, tai sake, kad Mažvyde bus 4 pirmokų klasės, o Pilaiteje bus 2, iš viso 6. Formaliai visos priklausys Mažvydui, tik tos dvi klasės netelpa tai kaip apendicitas "nuomos" klases Pilaitės gimnazijoje. Man nelabai patinka, bus tos klasės nepritapėlės kažkokios...
i.
Atsakyti