Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Taip, maciau sarasus. Mus priskyre pagal gyvenamaja vieta :)
Kiek maciau, progimnazijoje bus 4 klases, gimnazijoje - 5.
Bet gimnazija dabar bus jau renovuota, gal Jums net labiau pasiseke? 4u.gif
Atsakyti
Kažką netaip nužiūrėjote, nes kiek aš matau, tai progimnazijoj 4, o gimnazijoj net 7 pirmos klasės:/
Man kažkaip dėl būrelių kažkaip neramu. Jei visi būreliai pradinukams Mažvyde, tai tokiems vaikučiams, kurie lankys prailgintas grupes, t.y. kurių niekas negali pasiimt po pamokų ir vestis namo, ar pavedžiot po būrelius, jau turbūt ir nebus galimybių lankyti:// Šešiametis vaikas kaži ar pats nueis vienas iš vienos mokyklos į kitą tam tikru laiku:///

QUOTE(Penelophe @ 2016 08 26, 21:32)
Taip, maciau sarasus. Mus priskyre pagal gyvenamaja vieta :)
Kiek maciau, progimnazijoje bus 4 klases, gimnazijoje - 5.
Bet gimnazija dabar bus jau renovuota, gal Jums net labiau pasiseke?  4u.gif

Atsakyti
O taip, del skaiciaus suklydau... "pameciau" dvi klases... blush2.gif
Bet kai sitiek vaikuciu, tai ir bureliai greiciausiai bus perpildyti blink.gif
Gal bus organizuojami abiejuose pastatuose?
Atsakyti
Noretusi tiketis, kad gimnazijoj mokomi pirmokeliai nebus nuskriausti bureliu atzvilgiu. Juo labiau, kad cia ju bus vos ne dvigubai daugiau, nei progimnazijoje:/ Meginsiu pirmadieni skambtelet i mokykla ir issiaiskint

QUOTE(Penelophe @ 2016 08 26, 22:15)
O taip, del skaiciaus suklydau... "pameciau" dvi klases...  blush2.gif
Bet kai sitiek vaikuciu, tai ir bureliai greiciausiai bus perpildyti  blink.gif
Gal bus organizuojami abiejuose pastatuose?

Atsakyti
Butu smagu, jei gauta info ir forume pasidalintumete ;)
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2016 08 26, 22:24)
Sveiki, jau Mažvydo progimnazijos puslapyje yra būsumų pirmokėlių sąrašai pagal klases. Ar visus priskyrė pagal adresą priklausančiai mokyklai? Mus priskyrė Pilaitės gimnazijai, nors priklausom pagal adresą Mažvydo progimnazijai. Įdomu, ar čia tiesiog klaida, ar vaikų daugiau, negu patalpų Mažvyde:/

Mano vaiką irgi priskyrė ne pagal adresą. Reiškia, ne klaida. Esu pikta, gyvenam Vydūno g. per vieną namą nuo Mažvydo. Jau seniai vaikas nusiteikęs, kad tai jo mokykla, išmokintas iki jos nueit pareit. Žodžiu, pirmadienį eisiu aiškintis. Ir dar kyla klausimas, kodėl vienose klasėse 22, 23 vaikai, kitose 26, o vienoj tik 18.
Atsakyti
Na,mums isvis toli gaunasi, nes gyvenam Naujojoj Pilaitej. Irgi mergicka buvo jau isijautus, kad progimnazija yra jos mokykla. Bet vel gi, svarbiausia turbut gera mokytoja:/ Pas ka pakliuvot?
Ta klase, kurioj 18 vaiku, gal kazkokiam labai mazam kabinete isikurusi, kad tiek mazai ten tu vaiku:/ skaiciau komentaru nemazai senesniu, tai i ta klase, kurioj 18 vaiku, as turbut ir nenoreciau. Aisku, gali būti subjektyvu tie komentarai, pasisakymai.

QUOTE(Tanika @ 2016 08 27, 07:40)
Mano vaiką irgi priskyrė ne pagal adresą. Reiškia, ne klaida. Esu pikta, gyvenam Vydūno g. per vieną namą nuo Mažvydo. Jau seniai vaikas nusiteikęs, kad tai jo mokykla, išmokintas iki jos nueit pareit. Žodžiu, pirmadienį eisiu aiškintis. Ir dar kyla klausimas, kodėl vienose klasėse 22, 23 vaikai, kitose 26, o vienoj tik 18.

Atsakyti
Mano vienas vaikas mokosi 4 kl gimnazijos patalpose, o kitas 2 kl progimnazijoje. Būrelių užtektinai gimnazijoje, ten dar geriau pradinukams, nes dičkiai gimnazistai nekreipia dėmesio į mažiausius, jų neskriaudžia, o vat progimnazijoje visko nutinka, ten jau kolūkis didesnis :-)
Atsakyti
O kokie bureliai tinkami gimnazijoje pirmokeliams? nes girdejau, kad tik keramika ten jiems tera:/

QUOTE(dzhina @ 2016 08 27, 08:37)
Mano vienas vaikas mokosi 4 kl gimnazijos patalpose, o kitas 2 kl progimnazijoje. Būrelių užtektinai gimnazijoje, ten dar geriau pradinukams, nes dičkiai gimnazistai nekreipia dėmesio į mažiausius, jų neskriaudžia, o vat progimnazijoje visko nutinka, ten jau kolūkis didesnis :-)

Atsakyti
Yra Retro burelis i kuri ateina vaikai ir progimnazijos.
ten pastoviai vaikai migruoja tarp mokyklu 4u.gif
Atsakyti
Aisku, vyresniems jokiu problemu. Tik pirmokeliai dar ziopliukai tokie

QUOTE(dzhina @ 2016 08 27, 12:43)
Yra Retro burelis i kuri ateina vaikai ir progimnazijos.
ten pastoviai vaikai migruoja tarp mokyklu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2016 08 27, 09:05)
Na,mums isvis toli gaunasi, nes gyvenam Naujojoj Pilaitej. Irgi mergicka buvo jau isijautus, kad progimnazija yra jos mokykla. Bet vel gi, svarbiausia turbut gera mokytoja:/ Pas ka pakliuvot?
Ta klase, kurioj 18 vaiku, gal kazkokiam labai mazam kabinete isikurusi, kad tiek mazai ten tu vaiku:/ skaiciau komentaru nemazai senesniu, tai i ta klase, kurioj 18 vaiku, as turbut ir nenoreciau. Aisku, gali būti subjektyvu tie komentarai, pasisakymai.

Pas Eglę Noreikienę.
Atsakyti