Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Kamėja @ 2016 03 11, 10:06)
Noreciau pasiteirauti, gal is dabartiniu antroku galite rekomenduoti svelnia, jautria mokytoja ? 🎈

Mano vaiko mokytoja Reda Riukaitė, esam labai patenkinti tiek aš, tiek vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2016 03 14, 11:16)
Mano vaiko mokytoja Reda Riukaitė, esam labai patenkinti tiek aš, tiek vaikas.
Aciu 🎈 o kiek klaseje vaiku pas jus? ar labai uzpildytos ?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2016 03 18, 17:07)
Aciu 🎈 o kiek klaseje vaiku pas jus? ar labai uzpildytos ?

Klasė pilna, 26 vaikai berods.
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2016 01 24, 19:28)
Nelabai suprantu, ko klausiat. Paprastai mokytojos moko vaikucius nuo pirmos iki ketvirtos klases tos pacios.

O gal jau mokinuku mamytes galetu pasidalinti info apie prailginta grupe? Kokios kainos bunant visa diena, po kiek vaiku. Ir apie maitinima mokykloje: kaip maistas?ar skanus? Kokia pietu kaina dienai? Ar tiems, kurie buna prailgintoj grupej, buna dar veliau valgymas kazkoks? Labai buciau dekinga, jei parasytu zinancios

Prailginta kainuoja 0,80, buna vaikai iki 17 gal ir ilgiau. Pietus 1,30 uz antra, 0,5 uz priespecius cia bandele ir arbata, sriuba 20 cnt, bet ten tik vanduo, kiek vaikai valge sake be jokio skonio... Man asmeniskai nelabai skanu, bet vaikai lyg antru nesiskundzia...
Atsakyti
o mano pirmokui tai kaip tik sriubos patinka, o antras patiekalas ne, nes dažniausiai būna šaltas blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal cia lankosi mamytes,kurios nuo rugsejo men leis savo vaikiukus i 0 klase sioje mokykloje? Mes praleidome pirmaji susirinkima, tai gal yra kas dalyvavo ir gali papasakoti apie ka kalbejo, kur bus klases formuojamos ar Progimnazijoje ar Pilaites gimtazijos patalpuose?
Atsakyti
Kiek girdėjau, priešmokyklinukų grupė bus progimnazijos patalpose.
Atsakyti
Mes labai norejom i Mazvyda, bet likom uz borto sad.gif Kaip suprantu, ten priesmokykline klase tik viena? Bet tai kaip nesamone... Darzelyje vietu nera, mokykloje vietu nera, o mokslas privalomas... sad.gif Veziot dabar kazkur i miesta sad.gif
Atsakyti
O mes kaip tik atsisakem Mazvydo (nors priklause pagal gyv.vieta). Labai norejau kad vaikas eitu i sia mokykla (mums ji pakeliui), bet kai suzinojau kad bus 10 pirmoku klasiu - issigandau kad gali buti chaosas doh.gif . Kadangi prasyma rasiau ne i viena mokykla, tai pakliuvom i kita, ja ir pasirinkom. Ten trys pirmoku klases, tikiuosi bus geriau blush2.gif
Atsakyti
O koks realiai skirtumas, kiek pirmu klasiu yra? Juk kiekviena klase yra atskira, su sava mokytoja. O dalis pirmoku bus senojoj mokykloj, tai realiai pasidalins mazdaug per puse, po penkias pirmas klases (na ar kazkokia kita proporcija, bet vis tiek nesutalpins visu i viena mokykla). Pirmokui svarbiausiai yra mokytoja;) o cia jau kaip pasiseks turbut

QUOTE(daiva8888 @ 2016 07 26, 08:41)
O mes kaip tik atsisakem Mazvydo (nors priklause pagal gyv.vieta). Labai norejau kad vaikas eitu i sia mokykla (mums ji pakeliui), bet kai suzinojau kad bus 10 pirmoku klasiu - issigandau kad gali buti chaosas  doh.gif . Kadangi prasyma rasiau ne i viena mokykla, tai pakliuvom i kita, ja ir pasirinkom. Ten trys pirmoku klases, tikiuosi bus geriau  blush2.gif

Atsakyti
Taip, vaikui svarbiausia mokytoja, bet tas mokyklu kaitaliojimas, kai visi netelpa i viena, man ne prie sirdies. Kazkoks kaip be vietos jautiesi, vienus metus ten, kitus sen...nepatiko man. Isisgandau kai pamaciau sarasus busimu pirmoku, priimta apie 260 vaiku, ir cia tik pirmokai . Man atrodo kur daug vaiku, zmoniu, ten didesne betvarke. Gal ir klystu?... bet kadangi vaikas vistiek pats iki mokyklos nenueis, teks vezioti (gyvenam ne mieste), tad pasirinkau mazesne, pagrindine mokykla. Suprantu ir tai, kad pilaitej tera vienintele mokykla kuri priima pirmokus, rajonas didelis, vaiku daug, o kur juos visus deti? Bet jei gali rinktis, tai ir renkiesi kur tau zmogau atrodo bus geriau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau Mažvydo progimnazijos puslapyje yra būsumų pirmokėlių sąrašai pagal klases. Ar visus priskyrė pagal adresą priklausančiai mokyklai? Mus priskyrė Pilaitės gimnazijai, nors priklausom pagal adresą Mažvydo progimnazijai. Įdomu, ar čia tiesiog klaida, ar vaikų daugiau, negu patalpų Mažvyde:/
Atsakyti