Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Manoji į mokyklą KASDIEN eina tik su džinsais , jokių sijonų ar suknelių nenešioja nuo antros klasės.Keičia tik viršutinę dalį ir tai ne kasdien. Jokų problemų dėl to nekilo ir patyčių nesigirdėjo...
Bus 6-ė 4u.gif
Atsakyti
Man uniformos gražu. Aišku, per finansus labai kirstų, nes reiktų trims vaikams. Dėl uniformų kokybės irgi yra įvairių nuomonių ir patirčių, bet būtų galima sutarti dėl kažkokios dalies- šviesūs marškinukai ir tamsios kelnės ar sijonai. Vis gi mūsų mokykloje esmė ne tai- diskusijų dėl uniformų buvo labai daug, bet kol kas nuspręsta jų neturėti, nes mokykloje daug socialiai remtinų ir mažiau pasiturinčių šeimų vaikučių, kuriems uniformas įsigyti būtų per brangu.
Buvo uniformos kažkada- megztiniai larba liemenės. Bet jei vaikas terlius- kiek tų megztinių jam galima nupirkti? Tie megztiniai buvo stori, per naktį neišdžiūtų. Žodžiu, daug pliusų, daug minusų.
Atsakyti
Mano šiemet irgi pirmokas bus šioje mokykloje. Nešiau dokumentus, apie jokį susirinkimą nieko nepasakė, pasirodo, visose mokyklose jie būna.. Ką pirkt vaikui? Ką neštis pirmomis dienomis? Uniformų jau paskaičiau Jūsų pokalbius, nėra, tas labai nuvylė ir mane ir vaiką... Skambinau į raštinę, klausiau ar ko reik, kaip elgtis, sako, nieko daryt nereik, ateit su pažyma rugsėjo pirmą.. Visa ta pradžia labai nuvilianti sad.gif Jokio aiškumo ir aktyvaus priėmimo.. Man, kaip pirmo pirmoko mamai, pernelyg daug klaustukų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2015 08 02, 11:47)
Mano šiemet irgi pirmokas bus šioje mokykloje. Nešiau dokumentus, apie jokį susirinkimą nieko nepasakė, pasirodo, visose mokyklose jie būna.. Ką pirkt vaikui? Ką neštis pirmomis dienomis? Uniformų jau paskaičiau Jūsų pokalbius, nėra, tas labai nuvylė ir mane ir vaiką... Skambinau į raštinę, klausiau ar ko reik, kaip elgtis, sako, nieko daryt nereik, ateit su pažyma rugsėjo pirmą.. Visa ta pradžia labai nuvilianti sad.gif Jokio aiškumo ir aktyvaus priėmimo.. Man, kaip pirmo pirmoko mamai, pernelyg daug klaustukų sad.gif

Taip jau čia yra su tais pirmokėliais šioje mokykloje. Jokių pamokėlių vasarą kaip kitose mokyklose. Kad galėtų vaikai suspažinti su mokytoja, draugais, apsiprast. Kadangi aš jau antrą pirmokę vesiu, tai tiek pasakysiu. Nupirkome pagal sąrašą priemones, kuris pateiktas mokyklos tinklapy. O po to mokytoja rugsėjo pirmąją viską pasakė ką atsinešti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakini: 02 rugpjūčio 2015 - 21:40
Trumpai grisiu prie "Uniformu" temos. Kaip ten bebutu lieku prie savo nuomones, kad uniformos mokyklose butinos! Neteisiu nei vienos mamytes, kuri pasisako "pries", jei jai unifomos yra prabanga. O tai jau parodo musu valstybes lygi, kuri turi suteikt galimybe kiekvienai seimai laisvai isigyti uniformas. Kaip buvome, tai ir esame atsilikusia salimi. Logikos nera niekur. Visi reikalai tvarkomi ne nuo to galo, zmogaus gyvenimas nuo pat pirmos klases yra apsunkinamas nereikalingais dalykais, bei kosminiais reikalavimais.
Grizus i LT po 10 metu praleistu uzsinyje to nepastebeti neimanoma. Ir su kiekviena diena praleista dabar jau cia Lietuvoje, as vis labiau dziaugiuosi,kad gyvenau kitoki gyvenima ir tas kitoks gyvenimas padejo suprasti kas kaip turi buti! Kas yra teisinga o kas ne!!! Patikekite, Lietuvai dar toli grazu iki to 'kitokio' gyvenimo! O liudna dar ir tai, kad dauguma cia uzsisedejusiu zmoniu masto taip pat kaip ir pries 20metu, nesistengdami nieko pakeisti.

O dar norejau paklausti jau "i tema". Progimnazija turi savo patalpas Pilaites gimnazijoje, nes pacioje progimnazijoje nera pakankamai vietos. Idomu butu suzinoti, ar kas vaiksto is jusu i gimnazijos patalpas? Kokios ten klases? Pirmos? Antros?
Palyginus pirma ir antra mokyklas, tai antroji atrodo visai prastai. Langai ne tai, kad ne plastikiniai, tai net nevalyti pora metu! O kaip yra viduje?
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2015 08 06, 09:28)

patalpas? Kokios ten klases? Pirmos? Antros?
Palyginus pirma ir antra mokyklas, tai antroji atrodo visai prastai. Langai ne tai, kad ne plastikiniai, tai net nevalyti pora metu! O kaip yra viduje?
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pagal gyvenąmąją vietą mums priklauso Pilaitės gimnazija. Kadangi neužteko Mažvyde, tai ėjom čia. Tai kiek atsimenu yra antros ir trečios klasės. Dėl pirmos nežinau g.gif Ketvirtos šiemet buvo tik Mažvyde. Aštuonios klasės išėjo. Tai, jei pirmokų bus tiek, manau ir liks Mažvyde. O, jei daugiau , neaišku tada kaip. Ta renovacija jau trunka keletą metų biggrin.gif Ir niekaip neprasideda. Gal kada nors... Bet nematau aš ten viduje nieko baisaus. Nėra kažkas tragiško. O be to daug ramiau. Nes dauguma dičkiai smile.gif Aš labai norėčiau pirmokę savo vesti irgi čia, bet jei nebus čia klasių pirmų, teks kulniuot į Mažvydą.
Atsakyti
QUOTE(Dakini @ 2015 08 06, 11:15)
Pagal gyvenąmąją vietą mums priklauso Pilaitės gimnazija. Kadangi neužteko Mažvyde, tai ėjom čia. Tai kiek atsimenu yra antros ir trečios  klasės. Dėl pirmos nežinau g.gif  Ketvirtos šiemet buvo tik Mažvyde. Aštuonios klasės išėjo. Tai, jei pirmokų bus tiek, manau ir liks Mažvyde. O, jei daugiau , neaišku tada kaip. Ta renovacija jau trunka keletą metų  biggrin.gif Ir niekaip neprasideda. Gal kada nors... Bet nematau aš ten viduje nieko baisaus. Nėra kažkas tragiško. O be to daug ramiau. Nes dauguma dičkiai smile.gif Aš labai norėčiau pirmokę savo vesti irgi čia, bet jei nebus čia klasių pirmų, teks kulniuot į Mažvydą.

Labai dekui uz atsakyma.Dabar daug ramiau! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakini @ 2015 08 06, 11:15)
Pagal gyvenąmąją vietą mums priklauso Pilaitės gimnazija. Kadangi neužteko Mažvyde, tai ėjom čia. Tai kiek atsimenu yra antros ir trečios  klasės. Dėl pirmos nežinau g.gif  Ketvirtos šiemet buvo tik Mažvyde. Aštuonios klasės išėjo. Tai, jei pirmokų bus tiek, manau ir liks Mažvyde. O, jei daugiau , neaišku tada kaip. Ta renovacija jau trunka keletą metų  biggrin.gif Ir niekaip neprasideda. Gal kada nors... Bet nematau aš ten viduje nieko baisaus. Nėra kažkas tragiško. O be to daug ramiau. Nes dauguma dičkiai smile.gif Aš labai norėčiau pirmokę savo vesti irgi čia, bet jei nebus čia klasių pirmų, teks kulniuot į Mažvydą.

Pradinukai suskirstyti pagal Vilniaus savivaldybės patvirtintą sąrašą pagal gatves vieni eina į gimnaziją kiti į Mažvydą čia jau priklauso nuo gyvenamos vietos, praeitais mokslo metais gimnazijoje buvo ir pirmos ir antros ir trečios dėl ketvirtų nesu tikra. Dėl renovacijos kiek teko skaityti tai savivaldybė skyrė vos pusę reikiamos sumos tai atsisakė turbūt direktorius, kad neapsimoka net pradėti lauks visos sumos kol skirs. Dėl langų tai šaltoka gimnazijoje žiemą, bet užsikamšom langus ir tada visai normaliai o dėl aplinkos me gavome visai "nuogą" klasę tai įsirengėm kaip norėjom ir galėjom tai visai jauku pas mus aplinka ne stebuklas bet visai gyventi galima. Aš bent kažkokių didelių problemų nematau o pliusų irgi yra kaip jau ir minėjote man irgi patinka, kad dauguma dičkiai tai ramiau kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 07 rugpjūčio 2015 - 07:34
QUOTE(Mumukas @ 2015 08 07, 08:28)
Pradinukai suskirstyti pagal Vilniaus savivaldybės patvirtintą sąrašą pagal gatves vieni eina į gimnaziją kiti į Mažvydą čia jau priklauso nuo gyvenamos vietos, praeitais mokslo metais gimnazijoje buvo ir pirmos ir antros ir trečios dėl ketvirtų nesu tikra. Dėl renovacijos kiek teko skaityti tai savivaldybė skyrė vos pusę reikiamos sumos tai atsisakė turbūt direktorius, kad neapsimoka net pradėti lauks visos sumos kol skirs. Dėl langų tai šaltoka gimnazijoje žiemą, bet užsikamšom langus ir tada visai normaliai o dėl aplinkos me gavome visai "nuogą" klasę tai įsirengėm kaip norėjom ir galėjom tai visai jauku pas mus aplinka ne stebuklas bet visai gyventi galima. Aš bent kažkokių didelių problemų nematau o pliusų irgi yra kaip jau ir minėjote man irgi patinka, kad dauguma dičkiai tai ramiau kažkaip.

šiemet turi visos pradinukų mkytojos savo klases Mažvydo progimnazijoje, neturėtų iškelti pirmokų į Pilaitės gimnaziją
Atsakyti
Gal kas matet sarasai neiskabinti pirmoku mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(Dakini @ 2015 08 25, 12:12)
Gal kas matet sarasai neiskabinti pirmoku mokykloje?

Śiaip internete būna kasmet. Aš irgi nuo ryto jų laukiu smile.gif
Atsakyti
skambinau ryte į raštinę, tai žadėjo, kad šiandien antroje dienos pusėje bus internete 4u.gif
Atsakyti