QUOTE(Dakini @ 2015 07 13, 17:01)
Aš, tai labai džiaugčiausi, jei būtų įvesta uniforma. Tikrai pigiau ir paprasčiau nupirkti tris uniformas, nei kas dieną keisti kitus rūbus. O kur dar vaikų patyčios? Jis šitaip apsirengė, ana jau savaitę nešioja tą patį sijoną ir t.t.
O vaikai sprendžia mokykloje nešioti ar ne uniformą? Ne tėvai?
O vaikai sprendžia mokykloje nešioti ar ne uniformą? Ne tėvai?
O aš už kad nėra uniformos. Puse bėdos būtų jei ta uniforma kainuotų padoriai o dabar iš aplinkinių kai paklausai kainos tai atleiskit bet atrodo jos ten auksinės būtų. Dėl kasdienio keitimo drabužių tai nežinau ar jau jūsų vaikas taip terliojasi, kad negali kelias dienas nueiti su tuo pačiu drabužiu? Mano dukrai problemų nėra, drabužių keletą komplektų nuperki sezonui ir užtenka ir mokyklai ir namams, o su uniforma tai jau būtų tik į mokyklą, man tai neatrodo praktiška, ypač kai vaikai auga dabar kaip ant mielių (bent mano). Dėl patyčių ačiū dievui pas mus klasėje to nėra kaip beja nėra ir labai išsipuošusių kažkaip visi labai tvarkingais paprastais rūbeliais vaikšto, nors gal tik mūsų klasėje taip nežinau, bet pasivaikščiojus koridoriais taip pat nepastebėjau labai jau išsipusčiusių vaikų.