Kaip gaila, kad nėr jokių atsiliepimų gal kas nors žinos, kaip rinktis mokytoją, jei pagal gyv.vietą priklausys kitose patalpose? Gal žinot, kurios mokytojos dirba Mažvydo gimnazijos, o kurios Pilaitės gimnazijos patalpose?
Siais metais visos klases bus Mazvydo progimnazijos patalpose
QUOTE(domena @ 2015 01 05, 16:35)
Siais metais visos klases bus Mazvydo progimnazijos patalpose
Skambinaus šiandien į mokyklą, tai sakė, dar jie nežino, priklausys nuo užsirašiusiųjų skaičiaus.
O kažin tą klasę kur prancūzų ir anglų kalbos bus priskirta konkrečiai mokytojai ar bet kuri gaus?
QUOTE(Sveicare @ 2015 01 03, 11:57)
Skambinau i progimnazija, man minejo, kad atviru duru diena bus tik rugpjucio menesi. Tad jei mamytes pasidalintu sava patirtim apie sias mokytojas tikrai labai pagelbetu :
Edita Žalienė
Sonata Juzėnienė
Elia Černiavskaja
Milda Vercinkevičienė
Enrika Karvelienė
Gitana Balsevičienė
Aušrelė Sorakienė
Elena Aleksandravičienė
QUOTE(vaižgantė @ 2014 11 11, 16:53)
Kioskuose cigaretės brangios. Yra mokiniai, kurie prekiauja kontrabandinėmis cigaretėmis, jos pigesnės. Tai man, neišmanėlei, sūnūs paaiškino. O rūko gal 80 proc vyresnių klasių mokinių, vajus prasideda šeštos klasės antroje pusėje. Ne ką mažiesnis procentas ir gėrę namo pareina, bet tėvai neturi laiko tokioms smulkmenoms...
rūko rūko, ir daaaar kaip ir penktokai ir penktokės. Pastarosios iš vis baisus reikalas... O tėvai, iš ties mažai mato/domisi vaikų elgesiu. Arba nenori matyti... juk jų vaikas tobulas
O dabar pačiai reik savo sūnų išleist į pirmą klasę ir norėčiau išgirsti atsiliepimus apie mokytojas (geriausiai apie dabar turinčias trečiokus). Taip pat apie bendrą tvarką, būrelius, atmosferą mokyklos, paruošimą mokslo atžvilgiu. Ir apskritai mokyklos lygį.
Taip pat, gal kažkas turite žinių apie tai, kur be darželio, galima būtų vaiką išleisti į paruošiamą grupę? Vaikas darželio nelanko, ir visai nenoriu jo išleisti į darželio tipo paruošiamą
QUOTE(mijune @ 2015 01 05, 20:09)
Skambinaus šiandien į mokyklą, tai sakė, dar jie nežino, priklausys nuo užsirašiusiųjų skaičiaus.
Ir man tą patį sakė... bet kad vaikų turėtų būti tikrai daug, tad greičiausiai liks sena tvarka. Kiek suprantu, Pilaitės gimnazijos patalpose dirba mokytojos Gitana, Aušrelė ir Elena. Kitos Mažvydo progimnazijos patalpose.
Kiek as zinau, tai siemet visos astuonios ketvirtos klases baigia progimnazijos patalpose
tikrai, visos šios mokytojos dirba Mažvydo patalpose. Ir visos fainos, kiek esu girdėjus ir kiek pati žinau.
Eina gandai, kad Milda nebedirbs, bet 100 proc. negaliu teigti.
Mano vaikas atsisveikins su Sonata, puiki mokytoja visais atžvilgiais, žaviuosi ja.
Papildyta:
oo kur jūs juos matot rūkančius? Gal dar ir iš kurios klasės žinot? Galit až parašyt. Pati turiu penktoką, rūpi
Eina gandai, kad Milda nebedirbs, bet 100 proc. negaliu teigti.
Mano vaikas atsisveikins su Sonata, puiki mokytoja visais atžvilgiais, žaviuosi ja.
Papildyta:
QUOTE(Mergyte <3 @ 2015 01 06, 14:11)
rūko rūko, ir daaaar kaip ir penktokai ir penktokės. Pastarosios iš vis baisus reikalas... O tėvai, iš ties mažai mato/domisi vaikų elgesiu. Arba nenori matyti... juk jų vaikas tobulas
oo kur jūs juos matot rūkančius? Gal dar ir iš kurios klasės žinot? Galit až parašyt. Pati turiu penktoką, rūpi
Paklausiau dukros, ji nėra mačius rūkančių penktokų
ir aš saviškį ištardžiau, sakė, nepažįsta rūkančių penktokų.
QUOTE(domena @ 2015 01 07, 17:20)
Kiek as zinau, tai siemet visos astuonios ketvirtos klases baigia progimnazijos patalpose
Aišku aš kažkaip maniau, kad jei pirmokų ir antrokų po tris klases Pilaitės gimnazijos patalpose mokosi, tai ir ketvirtokų taip pat... tai jeigu visos šios mokytojos turi savo klases Mažvydo progimnazijoje, gal jų iš ten niekas ir neišvarys
Ar jau priimineja prasymus 1kl? mes pagal gyvenama vieta priklausom senai mokyklai, bet gal ir geriau butu jei ten perkeltu, maziau mokiniu ir gal zinote iki keliu valandu veikia prailginta grupe mokykloje?