Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis doh.gif Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą bash.gif Gal man tik vaidenasi, bet pagal higienos normas antros pamainos būti negali.

Dabar kitas klausimas: pas kokias moytojas užrašėt savo vaikučius? Ką apie jas žinot?

Ir dar klausimėlis. Pernai lyg ir buvo kalba, kad nuo šių metų užsienio kalba bus jau pirmoje klasėje. Ką apie tai manot? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 27, 06:30)
Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis  doh.gif  Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą  bash.gif Gal man tik vaidenasi, bet pagal higienos normas antros pamainos būti negali.

Dabar kitas klausimas: pas kokias moytojas užrašėt savo vaikučius? Ką apie jas žinot?

Ir dar klausimėlis. Pernai lyg ir buvo kalba, kad nuo šių metų užsienio kalba bus jau pirmoje klasėje. Ką apie tai manot?  mastau.gif

Užrašiau pas Enriką Karvelienę.
Būčiau labai patenkinta, jeigu anglų kalbos mokytų nuo pirmosios klasės, nes manoji jau kalba angliškai sakiniais. Ji darželyje lankė anglų k pamokėles. Norėtųsi tęstinumo.

Vakar man skambino viena pažįstama, dejuodama, kad jau gavo pasirašyti sutikimą, kad jos būsimasis penktokas eis į M.Mažvydo mokyklą. Ji irgi labai pergyvena, kad vaikui gali tekti antra pamaina...
Dzin Maneliui tos higienos normos. Gi pats, vaikydamasis krepšelių, priėmė tiek mokinių. Galėjo Pilaitės mokyklai atiduoti dar pora gatvių ir nebūtų buvę tos antros pamainos.
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 05 27, 04:30)
Na va, tik neprisijunk porą dienelių, ir jau vos spėju vytis  doh.gif  Siūlau, jei padarys dar ir dvi pamainas kelti didelį škandalą  bash.gif

Aš irgi manau, kad reikės kelti klausimą dėl tų pamainų- jei jau mokyklos pertvarkos turi gerinti mokymosi kokybę, ir pan., tai tegu nuo to pradeda drinks_cheers.gif
Šiandien Pilaitės mokyklos 4-okų tėveliai kviečiami į susirinkimą Mažvydo mokykloje, tai reiks ten žvalgyba užsiimti mirksiukas.gif Nes kol kas tai esu labai karingai nusiteikusi visokių antrų pamainų atžvilgiu gun_bandana.gif
Atsakyti
Tėvai turėtų triukšmą pakelti dėl tos antros pamainos, nes jeigu ji liks ir mokyklas pertvarkius, tada koks tikslas to pertvarkymo?
Atsakyti
Galim kelti.Triukšmą turiu omeny,tik vargu ar padės tai..Mano vyresnioji trečiokė bus rudenį,šitoj mokykloj (bent iki šiol)visi trečiokai ir eidavo į antrą pamainą ir dzin mokyklos valdžiai visokios normos...

Aura771,taip,anglų kalba nuo pirmos klasės,antrokams-trys savaitinės anglų pamokos jau buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 27 gegužės 2010 - 08:45
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 08:42)

Aura771,taip,anglų kalba nuo pirmos klasės,antrokams-trys savaitinės anglų pamokos jau buvo smile.gif

Būtų puiku. Mano šeimoje anglomanija- visi vaikai tarpusavyje kalbasi angliškai. Manau, kad tai yra gerai, nes jei norės, galės studijuoti užsienyje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 06:05)
Tėvai turėtų triukšmą pakelti dėl tos antros pamainos, nes jeigu ji liks ir mokyklas pertvarkius, tada koks tikslas to pertvarkymo?

Aš asmeniškai tai tikrai nusiteikusi kelti vėją, eiti iki švietimo skyriaus, ministerijos it kt., nes pertvarka dėl pertvarkos, nei kiek negerinant vaikų mokymosi sąlygų manęs netenkina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 05 27, 08:49)
Aš asmeniškai tai tikrai nusiteikusi kelti vėją, eiti iki švietimo skyriaus, ministerijos it kt., nes pertvarka dėl pertvarkos, nei kiek negerinant vaikų mokymosi sąlygų manęs netenkina schmoll.gif

Gali mane į kompaniją pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 06:50)
Gali mane į kompaniją pasiimti.

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 05 27, 09:11)

Kam jau kam, bet tokiam darbui tinku. O dar kai Pilaitės MT apsitryniau, žinau, kaip galima ant blakstienų statyti... Kartais, deja, to reikia...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 10:14)
Kam jau kam, bet tokiam darbui tinku. O dar kai Pilaitės MT apsitryniau, žinau, kaip galima ant blakstienų statyti... Kartais, deja, to reikia...

Na visai įdomu būtų jei pabandytumėt,turėčiau su kuo palygint lotuliukas.gif
Mes pirmoj klasėj buvom nepatenkinti mokytoja(dalis klasės tėvelių),"kėlėm triukšmą" dėl to,bet sekėsi daug sunkiau nei buvo galima įsivaizduoti.Bet vistiek permainų į gerąja puse įvyko.
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2010 05 27, 09:54)
Na visai įdomu būtų jei pabandytumėt,turėčiau su kuo palygint lotuliukas.gif
Mes pirmoj klasėj buvom nepatenkinti mokytoja(dalis klasės tėvelių),"kėlėm triukšmą" dėl to,bet sekėsi daug sunkiau nei buvo galima įsivaizduoti.Bet vistiek permainų į gerąja puse įvyko.

Mes bandysim, o tu žiūrėsi?
Atsakyti