Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(enine @ 2013 02 12, 13:52)
Kaip įdomu bigsmile.gif  Jūs tai čia galite visas mokytojas aptarinėti, nurenginėti, prirašyti būtų ir nrbūtų dalykų, kaip kokie pletkų maišai, o mokytojos negali aptarinėti jūsų "nuostabiųjų", puikiai išauklėtų vaikučių verysad.gif  Kaži kodėl?

Aš asmeniškai neaptarinėjau nė vienos mokytojos. Jei kam turit pretenzijų, tai kreipkitės į tą asmenį. Atsirado komentatorė, nei jūs pažįstat kieno vaikus, nei ką, įlindo pliaukšt niekus.
Atsakyti
QUOTE(serija74 @ 2013 02 12, 15:28)
Aš asmeniškai neaptarinėjau nė vienos mokytojos. Jei  kam turit pretenzijų, tai kreipkitės į tą asmenį. Atsirado komentatorė, nei jūs pažįstat kieno vaikus, nei ką, įlindo pliaukšt niekus.

Būtent, kad ne į jus asmeniškai ir kreipiuosi, o rašau į bendrą forumą. mirksiukas.gif O įlindau tokiomis pat teisėmis kaip ir tamsta tongue.gif pati
Atsakyti
Sveiki, turiu toki klausima antroku teveliams, kiek mokiniu klasese mazdaug yra? Gal kas lankote mokykla ne pagal gyvenamaja vieta? Idomu ar yra mums sansu patekti nuo kitu metu g.gif
Aciu
Atsakyti
Labas vakaras,

gal yra žinančių, kada vyks busimų pirmokų tėvelių susirinkimas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kieno nors vaikai mokesi, ar dabar mokosi, pas Dalia Kundrotiene?
Buciau labai dekinga jeigu pasidalintumete savo ispudziais (galima i az), nes arba nemoku ieskot, arba apie sia mokytoja nera nei geru nei blogu komentaru g.gif
Kaip suprantu, ji siuo metu turi pirmokus ir dirba senos pilaites mokyklos patalpose. Kaip pati mokykla?

Info reikia labai skubiai
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske101 @ 2013 05 02, 22:31)
Labas vakaras,

gal yra žinančių, kada vyks busimų pirmokų tėvelių susirinkimas? Ačiū 4u.gif

Mane taip pat domina atsakymas I si klausima. Taip pat informacija apie lirmoku sarasus kada bus skelbiama g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2013 07 15, 22:58)
Mane taip pat domina atsakymas I si klausima. Taip pat informacija apie lirmoku sarasus kada bus skelbiama  g.gif

Pasiskaičius šią temą visą suprantu, kad sąrašai skelbiami šioje mokykloje po rugpjūčio 25 dienos ir susitikimų su mokytojais prieš mokslo metus nebūna. Bent taip suprantu. Gal atsiras kas paneigs ar patvirtins mano išvadas. g.gif
Atsakyti
Sveiki. Mes siemet pabaigem pirma klase. Pries mokslo metus su mokytoja buvo susitikimas bet rugpjucio gale kazkaiptai, apie 20 d kazkur.
Atsakyti
QUOTE(Suzana @ 2013 07 16, 12:59)
Sveiki. Mes siemet pabaigem pirma klase. Pries mokslo metus su mokytoja buvo susitikimas bet rugpjucio gale kazkaiptai, apie 20 d kazkur.

Ačiū už informaciją, lauksim gal ir mus pakvies į susitikimą.
Atsakyti
Rasta informacija ax.gif

http://www.mmazvydas.lt/

2013-2014 m. m. naujai priimtų mokinių sąrašai bus skelbiami

2013-08-08

Informuojame, kad į mokyklą naujai priimtų mokinių klasių sąrašai, klasių auklėtojai ir jų darbo kabinetai bus paskelbti 2013 m. rugpjūčio 27 d. mokyklos svetainėje ir prie mokyklos paradinių durų.

Pranešame, kad būsimųjų pirmokų tėveliai rugpjūčio 28 d. 11 val. galės susitikti su klasės mokytoja ir apžiūrėti kabinetą, kuriame vaikai mokysis.
Atsakyti
Mums ne uz kalnu mokyklele, kyla daug klausimu. Kiek skaiciau, nelabai supratau-mokytoja gali pairinkti ar paskiria? g.gif Ar kai rasai prasyma priemimui tada ir mokytoja parasai? Mazdaug kada jau zinomi pirmokus mokysiantys mokytojai? Mes pradesim mokykla 2014 m. Aciu.
Atsakyti
Mokytojai kaip ir žinomi - kas dabar moko ketvirtokus, kitąmet mokys pirmokus mirksiukas.gif Rašant prašymą paprastai pageidaujant įrašoma ir mokytoja. Aišku, jei pas ją dar vietų yra. Nenorint mokytojos galima ir nerašyt - tada jau pas ką papulsi pas tą ir bus smile.gif . Aš pvz., mokytojos nesirinkau jokios. Ir papuolėm labai sėkmingai. Bet kiek žinau kitas dabartines "ketvirtokes", nė apie vieną nieko blogo pasakyt negalėčiau. Man jos visos labai fainos atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti