Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Keliu temą į viršų. smile.gif
Gal kas parašys atsiliepimų apie Džiugintą Vaičiūninenę ir Skaistę Janickienę?
Atsakyti
QUOTE(timia @ 2012 09 05, 10:04)
Dabar galiu pasakyti tik tai, kad niekada nesiremsiu komentarais pries priimdama sprendima. Juos raso tevai, kuriems niekada nieks neitinka. Jei vaikas draugiskas, mandagus, jam tikrai gerai seksis bet kur. Todel, pirmiausia, auklekime savo vaikus!!!

O jus paskaitykit nesena straipsni apie tai, kaip Antakalnio progimnazijoje buvo sumustas vaikas, gal tada nesakysit, kad uztenka buti mandagiam ir draugiskam ir viskas seksis! doh.gif Tai jau gal atvirksciai - geriau buti agresyviam ir moketi apsiginti! Cia gi Lietuva, o ne kokia civilizuota salis mirksiukas.gif
Ir apskritai, visos mokyklos, kur priima beleka, t.y. nera stojamuju egzaminu, yra dideles rizikos smurto poziuriu ir nieko cia nepakeisi, taip jau yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazylis7: 11 sausio 2013 - 15:12
QUOTE(Eureka @ 2013 01 09, 15:46)
Keliu temą į viršų. smile.gif
Gal kas parašys atsiliepimų apie Džiugintą Vaičiūninenę ir Skaistę Janickienę?

Sveiki,
kur cia rasti tevu nuomone apie 2013 m pradiniu klasiu mokytojas? Mes pasirinkome mokytoja Gitana, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie ja?

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(RUSNEX @ 2012 09 06, 08:03)
O kur kreiptis dėl tautinių šokių būrelio?Gal galėtumėt kontaktus?

Pirmokai tautiniuose sokiuose jokiu tautiniu sokiu nemokomi. Soka kazkokius kaciuku sokius.
Atsakyti
Nepainiokit tautinių šokių būrelio ir choregrafijos pamokų. Choreografijos pamokose nei pirmokai, nei antrokai ar kiti nemokomi beveik tautinių (o ir kitokių) šokių, o tautinių šokių būrelis yra visai kas kita mirksiukas.gif Mano patarimas - eikit tiesiai pas sekretorę ir ji turėtų suteikti visą info arba bent jau pasidalinti būrelio vadovės kontaktais.
Atsakyti
Na negi niekas neleido savo vaikucio i mazvydo mokykla, pas pradiniu kl mokytoja Gitana? Siais metais ruosiuosi leisti pas ja savo berniuka. Labai man svarbus butu jusu pasidalinimas:)
Atsakyti
Mokytoja Gitana yra labai miela, švelni mokytoja, nepergyvenkit dėl savo pasirinkimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2013 01 14, 01:30)
Mokytoja Gitana yra labai miela, švelni mokytoja, nepergyvenkit dėl savo pasirinkimo wink.gif

Labai aciu uz nuomone:)) Gal Jusu pacios vaikas lbuvo jos mokomas?
Atsakyti
Aš irgi girdėjau tik gerus atsiliepimus apie Gitaną, ir pas ją užrašiau savo dukrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylis7 @ 2013 01 11, 15:10)
O jus paskaitykit nesena straipsni apie tai, kaip Antakalnio progimnazijoje buvo sumustas vaikas, gal tada nesakysit, kad uztenka buti mandagiam ir draugiskam ir viskas seksis! doh.gif  Tai jau gal atvirksciai - geriau buti agresyviam ir moketi apsiginti! Cia gi Lietuva, o ne kokia civilizuota salis mirksiukas.gif
Ir apskritai, visos mokyklos, kur priima beleka, t.y. nera stojamuju egzaminu, yra dideles rizikos smurto poziuriu ir nieko cia nepakeisi, taip jau yra.

Deja, tikrosios tiesos nežinant, man irgi atrodė baisu- bet kai tek pabendrauti su žmonėmis,kurie ten dirba- sužinojome visai kitokią tiesą ir supratome, kad tai tik ir žurnalistų išmonė. Mokėkim viską vertinti protingai. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali papasakoti apie mokytoją Džiugintą visgi? Na, skaičiau čia, SM, bet nuomonės išsiskyrė, mačiau. Darželyje viena mama sakė, kad jau dukros auklėtoja rekomendavo rinktis tik Skaistę.
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2013 01 13, 22:19)
Nepainiokit tautinių šokių būrelio ir choregrafijos pamokų. Choreografijos pamokose nei pirmokai, nei antrokai ar kiti nemokomi beveik tautinių (o ir kitokių) šokių, o tautinių šokių būrelis yra visai kas kita  mirksiukas.gif Mano patarimas - eikit tiesiai pas sekretorę ir ji turėtų suteikti visą info arba bent jau pasidalinti būrelio vadovės kontaktais.

Nepainioju, nes vaikai lanke ir viena, ir kita. Ir ne tik mano, bet ir klasiokai.
Atsakyti