Sveikos būsimų klasiokų mamos
O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..
Ingrida
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 19:50)
O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..
Ingrida
Ingrida
Perkels? O aš taip tikėjausi...
Mano pasirinktos mokytojos kabinetas suremontuotas, su naujais suolais...Nemanau, kad naujokams duos kabinetus su naujais suolais ir t.t.
Kaip įdomu dėl tų pertvarkų..
Na bet kokiu atveju tuomet gerai kad ieškojom mokytojos Mažvydo mokykloj,nes buvo minčių bandyti leisti ir į Pilaitės.
O dėl pirmokėlių mokytojų-kovo 1-ą nuėjau ir užrašiau saviškę,dabar laukiam birželio 9-os su nekantrumu
Na bet kokiu atveju tuomet gerai kad ieškojom mokytojos Mažvydo mokykloj,nes buvo minčių bandyti leisti ir į Pilaitės.
O dėl pirmokėlių mokytojų-kovo 1-ą nuėjau ir užrašiau saviškę,dabar laukiam birželio 9-os su nekantrumu
Kodėl būtent tos dienos?
Šitą dieną numatytas būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla
QUOTE(klaara @ 2010 05 25, 22:29)
Šitą dieną numatytas būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla
Nieko nežinau apie tai, nes dukrą užrašiau žiemą.
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 17:50)
Ingrida
Ingrida
Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų
QUOTE(Nega @ 2010 05 26, 07:35)
Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų
Pirmokai gal tilps?
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 26, 05:59)
Pirmokai gal tilps?
Oi, aš tai tikiuosi, kad ne tik pirmokai, bet ir 5-okai netilps Visiškai nenoriu 2-os pamainos O jei į ir taip perpildytą Mažvydą sukiš dar ir visus pirmokus, penktokus ir dar nežinia ką, tai visko gali būti
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.
I.
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 26, 10:45)
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.
I.
12-ų klasių nejudins.