Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Sveikos būsimų klasiokų mamos smile.gif

O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..smile.gif
Ingrida
Atsakyti
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 19:50)

O man Pilaitės m-loje sakė, kas pirmokus perkels kartu su mokytojom. Pas kai kurias mokytojas jau pilnos klasės susikomplektavo. Aš irgi ant pareiškimo parašiau paskurią mokytoją pageidautumėm..smile.gif
Ingrida

Perkels? O aš taip tikėjausi...
Mano pasirinktos mokytojos kabinetas suremontuotas, su naujais suolais...Nemanau, kad naujokams duos kabinetus su naujais suolais ir t.t.
Atsakyti
Kaip įdomu dėl tų pertvarkų.. blink.gif
Na bet kokiu atveju tuomet gerai kad ieškojom mokytojos Mažvydo mokykloj,nes buvo minčių bandyti leisti ir į Pilaitės.
O dėl pirmokėlių mokytojų-kovo 1-ą nuėjau ir užrašiau saviškę,dabar laukiam birželio 9-os su nekantrumu smile.gif
Atsakyti
Kodėl būtent tos dienos?
Atsakyti

Šitą dieną numatytas būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 25 gegužės 2010 - 22:30
QUOTE(klaara @ 2010 05 25, 22:29)
Šitą dieną numatytas  būsimų pirmokų(ir jų tėvelių) susipažinimas su mokytojomis ir apskritai mokykla smile.gif

Nieko nežinau apie tai, nes dukrą užrašiau žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 25, 17:50)

Ingrida

Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2010 05 26, 07:35)
Bet, kiek supratau, tas perkėlimas bus tik "popierinis". Mokiniai priklausys Mažvydo mokyklai, bet mokysis Pilaitės mokyklos patalpose, nes į Mažvydo mokyklą niekaip nesukiš visų doh.gif

Pirmokai gal tilps?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 26, 05:59)
Pirmokai gal tilps?

Oi, aš tai tikiuosi, kad ne tik pirmokai, bet ir 5-okai netilps doh.gif Visiškai nenoriu 2-os pamainos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O jei į ir taip perpildytą Mažvydą sukiš dar ir visus pirmokus, penktokus ir dar nežinia ką, tai visko gali būti verysad.gif
Atsakyti
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.
Atsakyti
Čia taip spėliojant kaip bus - galima ir pražilt unsure.gif Siūlyčiau palaukt birželio 9 ir tuomet gal daug kas paaiškės??? Tikiu kad II-os pamainos niekas nenori...
Atsakyti
QUOTE(Ingrida71 @ 2010 05 26, 10:45)
1okai ir 5okai fiziškai pereis į Mažvydą, 9 ir 12 klasės iš Mažvydo į Pilaitės...ar ne taip suprantu?
I.

12-ų klasių nejudins.
Atsakyti