Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

Man kolkas viskas labai gerai, gal todėl kad mokytoja thumbup.gif Muzikos mokytoja irgi, taigi teigiamų dalykų tikrai daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 02 05, 00:45)
Man kolkas viskas labai gerai, gal todėl kad mokytoja thumbup.gif Muzikos mokytoja irgi, taigi teigiamų dalykų tikrai daugiau biggrin.gif

As manau kad ir man patiks,tikrai is komentaru nesusidariau nuomones,bet gaila kad kazkam taip vyksta blink.gif
Atsakyti
O gal galit parasyti, ar visi mokykloje esantys bureliai yra mokami. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 02 09, 10:15)
O gal galit parasyti, ar visi mokykloje esantys bureliai yra mokami. Aciu smile.gif

Choras 5 Lt arba 10 Lt METAMS! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 09 vasario 2012 - 14:45
Ir tas mokestis paprastai išleidžiamas įvairiems skanumynams kad paskatinti vaikus smile.gif
Atsakyti
Choras 10 Lt, bet jau po kalėdinio koncerto gavo mini dovanėlę ir saldainių, ir šiaip mokytoja visada prabėgdama choristus savo pavaišina, vaikams tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
sunus pabaigs siemet pradine mokykla. Nuo kitu mokslo metu norime 5 klase pradeti lankyti M. Mazvydo progimnazijoje. Gal kas zinote pas kokias mokytojas pakliusime? Pas ka patartumete is savo patirties mirksiukas.gif .
Dar noreciau pervesti dukra, bet jau i 7 klase. Kiap ir kokios aukletojos, kaip klasiu draugiskumas, bendravimas. Noreciau aukletojos kuri paglobotu mano margaite, priimtu ja tokia kokia ji yra.
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2012 01 16, 16:22)
Idomiai cia g.gif
Jau siemet visi pirmokai buvo Mazvydo progimnazijos patalpose 4u.gif Negi kitais metais vel nuomosis patalpas?

Taip, įdomiai viskas klostosi, ir niekas negali suprasti, kodėl. Šiemet Pilaitės patalpose likusios 2 M. Mažvydo antrokų klasės, o kitias metais bus dar ir 2 pirmokų. Manau, kad nereikia to išsigąsti, vien jau todėl kad Pilaitės mokykloje tyliau ir ramiau. Žinau, nes mano bendradarbės vaikas ten mokosi. M. Mažvydo mokykloje, sako, per pertraukas didžiausia grūstis (ypač valgykloje), triukšmas...
Atsakyti
QUOTE(TATAIGIS @ 2012 02 24, 16:15)
Taip, įdomiai viskas klostosi, ir niekas negali suprasti, kodėl. Šiemet Pilaitės patalpose likusios 2 M. Mažvydo antrokų klasės, o kitias metais bus dar ir 2 pirmokų. Manau, kad nereikia to išsigąsti, vien jau todėl kad Pilaitės mokykloje tyliau ir ramiau. Žinau, nes mano bendradarbės vaikas ten mokosi. M. Mažvydo mokykloje, sako, per pertraukas didžiausia grūstis (ypač valgykloje), triukšmas...

Mano vaikai mokosi ir vienoje, ir kitoje mokykloje. Man naujiena, kad Pilaitės mokykloje triukšmas mažesnis... smile.gif
Atsakyti
Manau, kad tai natūralu: Pilaitės mokykloje mokosi apie 800 mokinių, o M. Mažvydo - 1100. smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau naujos mokyklos pristatyme. Jos steigėjas- Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla www.ttvam.lt Tai bus privati mokykla, kaina už mokslą priklausys nuo mokinių skaičiaus. Mokyklą kuria humanistinės pedagogikos entuziastai. Priimami norintys mokytis į parengiamąją bei 1-5 klases.
Norinčių dirbti šioje mokykloje mokytojų jau yra daug, bus nemažas konkursas. Kandidatai yra susibūrę į saviugdos klubą, jiems yra skaitomos paskaitos ir pan.
Kovo 17 d. 12 val mokyklą pristatys mokyklą kurianti komanda. Susidomėjusius kviečiu atvykti.
Pažįstu asmeniškai naujosios mokyklos vadovę, žinau, kaip ta mokykla yra kuriama, todėl čia ir įdedu šį pranešimą, siūlydama tėvams atvykti ir pasidomėti. Mane pačią labai sudomino, lauksiu, kol paaiškės kaina...
Atsakyti
Sisidomėjau... Kur reikia atvykti?
Atsakyti