Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 21, 21:56)
Klausiau vienos pradinių klasių mokytojos apie Laimą ir ji be galo nustebo, kad čia apie ją taip rašoma...Kartais tėvuose pačiuose būna kur kas didesnės problemos nei mokytojoje, tik tai sunkiau pamatyti ir pripažinti...O jei dar tie tėvai ir prie vaiko koneveikia mokytoją, tada bus blogai visada ir visur...

lotuliukas.gif thumbup.gif Čia tai topas,aišku.O ką kolegė apie kolegę gali pasakyti???!! doh.gif Negi sakys kad monstras biggrin.gif Ech,tas naivumas..

Šiaip nėra mano tikslas kažkam kažką įrodyti-jei žmonėms patinka tarybiniai ugdymo metodai-tai tik pirmyn-laisvoj šaly gyvenam,laisva valia rinktis -kur kam ir pas ką leisti savo vaikus smile.gif

Mano dukros pirmoji mokytoja ne Laima,o Zita..Kadangi,kaip jau minėjau,prieš leisdama vaiką į pirmą klasę nebuvau susirinkus išsamios info apie šios mokyklos pradinių klasių mokytojas(į darželį vežiojom kitam rajone) ir labai labai stipriai nusivylėm gauta mokytoja(dvi "deficitinės"-Erika ir Alma jau turėjo pilnas klases,kai nuėjom užsirašyti į mokyklą) tad tiesiog norisi perspėti kitus ,kad netektų patirti to,su kuo susidūrėm mes ir tiek smile.gif

Na tai kad jau pradėjau,tai pabandysiu apžvelgti glaustai su kuo gi mes susidūrėm:

Nuo pat pirmų pirmos klasės dienų mokytoja buvo nepatenkinta-argumentavo tuo,kad "gavo prastą klasę"-tai reiškia,kad jai nepatiko tiek vaikai,tiek tėvai...Tai..ar įmanoma kalbėti apie kažokius gerus mokymosi pasiekimus,kai toks mokytojos nusistatymas g.gif Klasėje atmosfera buvo atitinkama-niūriai nyki-vaikai grįždavo iš mokyklos be nuotaikos,skųsdavosi ,kad mokytoja rėkia,prasivardžiuoja...Iš pradžių rečiau,o paskui visai "užsivedė"..Visko žodžiu buvo..Amžinas skirstymas vaikų į "gerus" ir "blogus"(durniukus kitaip tariant)..Labai norėjom antroj klasėj kitos mokytojos,ėmėmės priemonių(nesiplėsiu apie jas)...Deja..buvo pasiūlyta keliauti iš mokyklos,jei esam nepatenkinti mokytoja..Na čia trumpai-neįmanoma visko nupasakot(ir nesinori viešinti kai kurių dalykų-visgi čia vieša erdvė),tačiau jei galėčiau atsukti laiką atgal-niekad nebesirinkčiau savo vaikui tokios pirmos mokytojos-visgi pirmoji mokytoja vaikui daro labai stiprią įtaką visom prasmėm..

Tarp kitko-mano dukra visad buvo prie tų "gerųjų" vaikų,tad kad kaip ir lyg turėčiau būti patenkinta mokytoja,tačiau..man atrodo,kad labai svarbu ne vien mokslai,tačiau ir bendra atmosfera klasėje,kurią visgi pirmose klasėse formuoja būtent mokytoja,ne kas kitas..

Galbūt kas nors pareikš kad esu iš tų pretenzingųjų mamų,kurioms viskas negerai(panašiai kaip Supervyrui biggrin.gif ),tačiau galiu pasakyti tik tiek-jokių aukso kalnų nenoriu ir nenorėjau-tiesiog norėjosi NORMALIOS mokytojos ,deja deja..
p.s.į tą pačią mokyklą leidžiam ir jaunesnę dukrą ir jos mokytoja esu ABSOLIUČIAI patenkinta wub.gif

Reziume-manau,kad yra žmonių,kuriems skirta dirbti su vaikais,yra,kuriems geriau to nedaryti..Juolabiau kad visgi lyg jau ir ne gūdžiam sovietmety
gyvenam..Norėtųs kažkiokio elementaraus žmogiško progreso ,tik tiek..Argi tai labai daug? g.gif

Ir dar-galėčiau nieko nerašyti ir tylėti,tačiau..na,gal nors kažkam padėsiu savo rašliava priimti teisingą sprendimą-esu iš tų žmonių,kuriems rūpi ne tik savas kiemas ir savi vaikai ,bet norisi kad kuo daugiau vaikų turėtų laimingą vaikystę 4u.gif

Šiaip nekokia labai ši mokykla..Na yra kaip yra-gerų mokytojų tikrai galima rasti,tik reikia pasidomėti iš anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 21 sausio 2012 - 23:00
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 21, 20:56)
Klausiau vienos pradinių klasių mokytojos apie Laimą ir ji be galo nustebo, kad čia apie ją taip rašoma...
Kartais tėvuose pačiuose būna kur kas didesnės problemos nei mokytojoje, tik tai sunkiau pamatyti ir pripažinti...O jei dar tie tėvai ir prie vaiko koneveikia mokytoją, tada bus blogai visada ir visur...

Taip, su kitais mokytojais ar suaugusiais kalbėdama Laima primena Ireną (Robertėlio mamą) iš serialo.
Teisybę galite sužinoti tik slapta už klasės durų pasiklausę.
Apie Erika Albertynienę 4a ir Alma Jurkšienę 4c yra geri atsiliepimai.
Siūlau šias mokytojas arba iš Pilaitės mokyklos kurią nors pasirinkti.
Lankėm labai gerą darželį Strazdelį, kur išmokė gero elgesio, pasitikėjimo savimi, išmokė gerbti auklėtojas ir draugus.
Vaikas labai laukė 1-os klasės, mokyklos.
Karoliniškių mokyklos arba Genio pradinė yra tolokai.
Po darželio atėjom į Mažvydo pragarą.
devil.gif
Atsakyti
Eina sau kaip liūdna tai skaityti sad.gif, niekad nemaniau, kad tai prasta mokykla, nes tikrai yra puikių mokytojų ir šaunių klasių. Ir tikrai gaila, kad jūsų tokia liūdna patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2012 01 21, 23:49)
Eina sau kaip liūdna tai skaityti sad.gif, niekad nemaniau, kad tai prasta mokykla, nes tikrai yra puikių mokytojų ir šaunių klasių. Ir tikrai gaila, kad jūsų tokia liūdna patirtis.

Taip, ir dėl to labai gaila verysad.gif
Pvz.: choro vadovė Audronė Lašinskienė wub.gif
Vien dėl tokios nuostabios choro vadovės galima kentėti kančias šioje mokykloje.
Tikrai bus skaudu išsiskirti su tokiu nuostabiu žmogumi.
Atsakyti
Mano sunus eis ir siemet i 1 klase. Pasiklausius jusu komentaru apie likusias mokytojas labai neramu pasidare verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 01 21, 22:20)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Čia tai topas,aišku.O ką kolegė apie kolegę gali pasakyti???!! doh.gif Negi sakys kad monstras biggrin.gif Ech,tas  naivumas..

Šiaip nėra mano tikslas kažkam kažką įrodyti-jei žmonėms patinka tarybiniai ugdymo metodai-tai tik pirmyn-laisvoj šaly gyvenam,laisva valia rinktis -kur kam ir pas ką leisti savo vaikus smile.gif

Mano dukros pirmoji mokytoja ne Laima,o Zita..adangi,kaip jau minėjau,prieš

Ką gali pasakyti? Ogi savo asmeninę nuomonę. Va būtent apie Zitą nebuvo teigiamai atsiliepta.
Logiškai galvojant, jei mokytoja užaugus tarybinių laikų dvasioje, ar jai paprasta taip staiga imti ir pasikeisti? Tol, kol tokie žmonės neišmirs, ir bus mokyklose sočiai tarybinių laikų dvasios.
Atsakyti
Perskaičiusi jūsų laiškelius, supratau, kad čia rašinėja dvi labai geros draugės super vyras ir klaara, kurios pagaliau įvykdė seniai numatytą keršto planą.
Kreipiuosi į super vyrą, toks jausmas, kad jūs pagaliau sprogote, kaip tas pritvinkęs pūlinys, ir ne tik save aptaškėte, bet dar apdergėte ir visus aplinkui.
Liūdna, kad vaikus auklėja tokie tėvai, kurie gyvena principu „ne aš kaltas, aplinka kalta“: visi blogi, pakalikai, sąjungininkai, vaikai chuliganai, tame tarpe ir mano, kur ta mokykla su mokytojais žiūri, mano pareiga tik pagimdyti, o kitų – išauklėti.“
Kai paskaitai, plaukai šiaušiasi:
klausausi už durų, stebiu, kaip visi geria, leidžiu vaikui per feesbuka, turbūt, dar ir per naktis filmukus apie klasiokų muštynes žiūrėti, kaltinu mokytoją, kad vaikas iš pamokų bėga. O dar klaaros pasiūlymas: į kuprinę diktofoną įdėti... Siaubas.......Kokiais reikia būti tėvais, kad ryžtumėtės į tokią veiklą įtraukti vaikus?
Aš pati ruošiuosi į šią mokyklą (beje, manau, kad puikią), leisti mokytis savo sūnų ir žinau, kad čia yra tikrai nuostabių žmonių, ir kai pagalvoju, tai neduok, Dieve, jam teks mokytis su vaikais, kurių tėvai yra tokie neatsakingi, neveiksnūs (net nesugeba perkelti savo asmeninio vaiko į kitą klasę, mokyklą), pasyvūs, kurie apskritai yra nelaimingi, viskuo nepatenkinti.
Vienas klausimas supervyrui:
Kada jūs paskutinį kartą kam nors pasakėte „ačiū“? Sugavau? Neatsimenat? Pradėkite nuo savęs. Savaitės pradžia yra puikus metas viską pradėti iš naujo. Ir jeigu jūs toks nelaimingas, tai nebūtina gyvenimą nuodyti ir visiems aplinkui.

Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2012 01 28, 19:31)
Perskaičiusi jūsų laiškelius, supratau, kad čia rašinėja dvi labai geros draugės super vyras ir klaara, kurios pagaliau įvykdė seniai numatytą keršto planą.
Kreipiuosi į super vyrą, toks jausmas, kad jūs pagaliau sprogote, kaip tas pritvinkęs pūlinys, ir ne tik save aptaškėte, bet dar apdergėte  ir visus aplinkui.
Liūdna, kad vaikus auklėja tokie tėvai, kurie gyvena principu „ne aš kaltas, aplinka kalta“: visi blogi, pakalikai, sąjungininkai, vaikai chuliganai, tame tarpe ir mano, kur ta mokykla su mokytojais žiūri, mano pareiga tik pagimdyti, o kitų – išauklėti.“
klausausi už durų, stebiu, kaip visi geria, leidžiu vaikui per feesbuka, turbūt, dar ir per naktis filmukus  apie klasiokų muštynes žiūrėti, kaltinu mokytoją, kad vaikas iš pamokų bėga. O dar klaaros pasiūlymas: į kuprinę diktofoną įdėti... Siaubas.......Kokiais reikia būti tėvais, kad ryžtumėtės į tokią veiklą įtraukti vaikus?
Aš pati ruošiuosi į šią mokyklą (beje, manau, kad puikią), leisti mokytis savo sūnų ir žinau, kad čia yra tikrai nuostabių žmonių, ir kai pagalvoju, tai neduok, Dieve, jam teks mokytis su vaikais, kurių tėvai yra tokie neatsakingi, neveiksnūs (net nesugeba perkelti savo asmeninio vaiko į kitą klasę, mokyklą), pasyvūs, kurie apskritai yra nelaimingi, viskuo nepatenkinti.
Kada jūs paskutinį kartą kam nors pasakėte „ačiū“? Sugavau? Neatsimenat? Pradėkite nuo savęs. Savaitės pradžia yra puikus metas viską pradėti iš naujo. Ir jeigu jūs toks nelaimingas, tai nebūtina gyvenimą nuodyti ir visiems aplinkui.

Hm,apie ką čia jūs? g.gif Forumas lyg viešas-visi turi teisę išsakyti savo nuomonę ir kadangi mano vaikui(ir ne tik mano) pas mano paminėtą mokytoją buvo blogai-pasidalinau tuo.Beja-ne man blogai,o mano vaikui ir ne tik jam .Tad kad pasiūlymas(tiksliau sumanymas) įdėti diktofoną į kuprinę buvo tam,kad būtų įrodymai,kaip mokytoja bendrauja su vaikais-kas čia tokio baisaus ? g.gif Ar pagal jus tiesiog reikia susitaikyti ir leisti kad mokytoja rėktų ant vaikų,žemintų,tyčiotųsi?-tai jau nieko tokio,ar ne?O diktofonas-jau labai baisu..Įdomi pozicija smile.gif
O kad šioj mokykloj yra puikių,nuostabių mokytojų tai tikra tiesa-tai irgi jau minėjau.Tačiau,deja,ne visi mokytojai tokie ir nematau prasmės to slėpti-kuo daugiau žmonių sužinos apie tai,tuo tik geriau 4u.gif

Tiesa,o kas per keršto planas? g.gif Gal vertėtų rinktis atsargiau žodžius ir prisiimti atsakomybę už juos?Kaip ten sakoma-žodis,ne žvirblis..Ypač rašytinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 28 sausio 2012 - 22:18
QUOTE(FenG @ 2012 01 28, 18:31)
Kreipiuosi į super vyrą, toks jausmas, kad jūs pagaliau sprogote, kaip tas pritvinkęs pūlinys, ir ne tik save aptaškėte, bet dar apdergėte  ir visus aplinkui.
klausausi už durų, stebiu, kaip visi geria, leidžiu vaikui per feesbuka, turbūt, dar ir per naktis filmukus  apie klasiokų muštynes žiūrėti, kaltinu mokytoją, kad vaikas iš pamokų bėga. O dar klaaros pasiūlymas: į kuprinę diktofoną įdėti... Siaubas.......Kokiais reikia būti tėvais, kad ryžtumėtės į tokią veiklą įtraukti vaikus?

Keršto planas? Čia tikrai neatsargiai renkate žodžius, nes už juos gali tekti atsakyti.
Be to, forumo dalyvių įžeidinėjimas nieko gero neduoda.
Mamos prašė info apie Laimą Mikėnienę ir Zitą Markevičienę.
Aš pateikiau tik faktus, nes manau, kad žmonės turi žinoti teisybę.
FenG iškraipo faktus: "leidžiu vaikui per feesbuka".
Supervyras 2012-01-19: "klasiokai vienas kitą muša ir nufilmuota medžiaga dalinasi per facebook'ą (tiesa po šio įvykio mokytoja uždraudė į mokyklą atsinešti telefonus)".
Aš rašiau, kad yra gerų mokytojų dėl kurių gaila palikti šią mokyklą.
Yra nuostabi choro vadovė Audronė Lašinskienė, direktorius fainas, jiems nuolat sakau: AČIŪ !!!
Jau rašiau: norėjome, kad mokykla būtų arti namų, Pilaitėje kitos pradinės nėra.
Mokytoja Laima jau 1-oje klasėje pagrasino: "Galit eiti į kitą klasę, bet pažiūrėsim, ar bus geriau".
Mokykla didelė, reikia atsirinkti.
Čia panašiai kaip USA, CCCP ar EU - yra gerų ir blogų dalykų. smile.gif
Atsakyti
Nuostabi mokykla. Mokiausia čia kol neperkėlė į Pilaitės mokyklą. Šoką gavom perėję ir visi tik šnekam kokia nuostabi buvo Mažvydo mokykla ir kaip norim grįžt ten. Tikrai sakau, man tai buvo svajonių mokykla. Gerbiu E. Manelį ir visus dirbančius šioje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(feidi @ 2012 02 04, 15:08)
Nuostabi mokykla. Mokiausia čia kol neperkėlė į Pilaitės mokyklą. Šoką gavom perėję ir visi tik šnekam kokia nuostabi buvo Mažvydo mokykla ir kaip norim grįžt ten. Tikrai sakau, man tai buvo svajonių mokykla. Gerbiu E. Manelį ir visus dirbančius šioje mokykloje.

Mokykla atrodo graziai,tvarkinga,bet deja deja ne sienos mokina,o mokytojai,ne apie sienas ir kalbam mes cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, ne tik sienos gražios, dirba daug puikių mokytojų ir mokosi daug šaunių mokinių. Nėra tobula, bet rasti kažką tobulo yra gana sudėtinga ir turbūt visose srityse wink.gif. Tiesiog, jei jau apie kažką susidarėte neigiamą nuomonę, matyt sunku ją kada nors pakeisti. Ir dažnai blogi dalykai užtemdo visus geruosius. O norint, kad būtų gerai, reikia darbuotis visiems kartu, kalbėtis, bendrauti, ieškoti sprendimų. Vėlgi, reikia abiejų pusių geranoriškumo.
Atsakyti