Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Neglaite @ 2012 01 19, 15:41)
O tai ką siūlote? Ir tėvus auklėti? Jie jau turėtų būti tokio amžiaus, kad suvoktų ką daro ir kur. Labai jau keistas jūsų postas ir piktinimasis, lyg būtumėt viską stebėjęs iš šono ir tyliai piktinęsis.
O kas liečia darbą klasėje, tai be tėvų pagalbos ir auklėjimo namuose ypatingai stebuklingų rezultatų nieks nepasiekia wink.gif

Taip ir buvo: viską stebėjau iš šono ir išgertuvėse nedalyvavau.
Toks auklėjimas prasideda Pilaitės darželiuose ir viskas tęsiasi mokykloje.
smile.gif
Atsakyti
Na nežinau, mano vaikai lankė ir Pilaitės darželį, ir mokyklą, ir tokiose baisingose išgertuvėse nesu dalyvavusi g.gif. Tai vis gi, tuos 20 šampano butelių atsinešė tėvai ar mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2012 01 19, 15:56)
Na nežinau, mano vaikai lankė ir Pilaitės darželį, ir mokyklą, ir tokiose baisingose išgertuvėse nesu dalyvavusi g.gif. Tai vis gi, tuos 20 šampano butelių atsinešė tėvai ar mokytoja?

Manau, kad pedagogas turėtų įspėti tėvus, kad jie į mokyklą nesineštų alkoholinių gėrimų (ypač tokiais kiekiais, kai visi prisigėrę nebemato, kad ir vaikai vartoja alkoholį).
Mokytoja savo neveiklumu, nepasakymų toleruoja tokius tėvų veiksmus.
Ir visi laimingi, visiems linksma, puikus pavyzdys vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 16:40)
Manau, kad pedagogas turėtų įspėti tėvus, kad jie į mokyklą nesineštų alkoholinių gėrimų (ypač tokiais kiekiais, kai visi prisigėrę nebemato, kad ir vaikai vartoja alkoholį).
Mokytoja savo neveiklumu, nepasakymų toleruoja tokius tėvų veiksmus.
Ir visi laimingi, visiems linksma, puikus pavyzdys vaikams.

Kartais tėvai turi didesnių problemų nei mokytojai, o kuo problematiškesni tėvai, tuo problematiškesni jų vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 14:19)
Juk rašiau:
Kai kuriems tėvams tokie darbo metodai netgi patinka.
Buvau pas direktorių ir su pradinukų pavaduotoja kalbėjau, tačiau nieko nepavyko.
Laima Mikėnienė gyliai šioje mokykloje šaknis įleidusi.
Info buvo perduota mokytojai ir vaikas patyrė dar didesnes patyčias.
Kiti tėvai bijo dėl savo kailio ir džiaugiasi savo mažaisiais chuliganais.
smile.gif

Laba diena,perskaicius jusu pasisakymus apie mokytoja labai butu idomu suzinoti kokiais ji metodais dirba,kokias patycias patyre jusu vaikas,ir jei patyre tai kodel neperkelet jo i kita klase? man labai aktuali si tema nes nuo rudens leisiu savo vaika i pirma klase,ir jei jau taip raso tevai noretusi konkreciu pasakymu kas kaip kur ir kada jei nenorite viesai gal i az,bet manau viesai jau daug pasaket tai gal ir kitoms mamoms tai rupi?
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2012 01 20, 17:23)
Laba diena,perskaicius jusu pasisakymus apie mokytoja labai butu idomu suzinoti kokiais ji metodais dirba,kokias patycias patyre jusu vaikas,ir jei patyre tai kodel neperkelet jo i kita klase? man labai aktuali si tema nes nuo rudens leisiu savo vaika i pirma klase,ir jei jau taip raso tevai noretusi konkreciu pasakymu kas kaip kur ir kada jei nenorite viesai gal i az,bet manau viesai jau daug pasaket tai gal ir kitoms mamoms tai rupi?

Iš pirmo žvilgsnio, rugsėjo 1 d. mokytoja Laima gali pasirodyti gera ir švelni.
Kaip Irena (Robertėlio mama) iš MOTERYS MELUOJA...
Visai kitokie dalykai prasideda įsibėgėjus mokslo metams.
Ji pasirenka keles aukas ir ant jų "užsisėda", tos aukos bėgant laikui gali keistis.
Pvz. pirmoje klasėje visi vaikai namuose privalėjo skaityti komercinę knygą "Kiškis Morkus Didysis" ir namuose atlikti užduotis iš tos knygos perskaitytų skyrių (tikriausiai daugelis žinote, kad namuose 1-os klasės mokiniai turėtų tik pabaigti klasėje nebigtas užduotis).
Nemokantis skaityti vaikas ir į 1-mą klasę patekęs pas Laimą Mikėnienę, turės tikrai didelių problemų.
Jeigu nepadaro namų darbų, mokytoja klasės akivaizdoje pradeda šaukti ant to mokinio (jautresni vaikai tuoj pat apsipila ašaromis).
Tokia pati akistata vyksta, jei ko nors neatsineša į pamoką: pratybų, liniuotės ir t.t.
Idealiu atveju, jei visi sėdėtų klasėje ausis suglaudę, visada padarytų namų darbus, viską atsineštų, problemų nebūtų.
Kitas pvz.: mokinys, ant kurio mokytoja "užsisėdus" 2 sav. serga, tuo metu klasė ruošia Kalėdinį vaidinimą.
Mokinys grįžta po ligos ir patenka į repeticiją ir kai ateina eilė to mokinio žodžiams, atsiranda pauzė.
Tada mokytoja su pagieža pasako: "Na štai šis vaikas ir vėl nieko nemoka".
Kaip jis gali mokėti, jei 2 sav. sirgo?
Dar dažni mokytojos žodžiai: "Na va, kaip tik penktadienis, taip Antano vėl nėra mokykloje", tokiu būdu mokytoja nuteikinėja visą klasę prieš pasirinktą auką.

Mums jau 4-oje klasėje nebe daug liko, iškentėsim.
Norėjome, kad mokykla būtų arti namų, Pilaitėje kitos pradinės nėra.
Mokytoja jau 1-oje klasėje pagrasino: "Galit eiti į kitą klasę, bet pažiūrėsim, ar bus geriau".
Ten visi tarpusavyje susiję, toks truputi klanas.
Yra ir gerų pradinių klasių mokytojų, ypač tos, kur iš Pilaitės vidurinės, bet mums nepasisekė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 21 sausio 2012 - 19:25
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 21, 19:15)

Mums jau 4-oje klasėje nebe daug liko, iškentėsim.
Norėjome, kad mokykla būtų arti namų, Pilaitėje kitos pradinės nėra.
Mokytoja jau 1-oje klasėje pagrasino: "Galit eiti į kitą klasę, bet pažiūrėsim, ar bus geriau".
Ten visi tarpusavyje susiję, toks truputi klanas.
Yra ir gerų pradinių klasių mokytojų, ypač tos, kur iš Pilaitės vidurinės, bet mums nepasisekė.
[/color]

Jaučiu, kai jūsų vaikas bus penktokas, jūs ir toliau būsit nepatenkintas...
Kai mano vienam vaikui netiko mokytoja, mes pakeitėm tris mokyklas. Ir penktoje klasėje vėl grįžome į Pilaitės mokyklą. Jei tėvams netinka mokytoja, dar nereiškia, kad ji netinka vaikui...Mano vaikas buvo problematiškas, turėjo psichologinių problemų, todėl teko pasibastyti ir dėl to visiškai nesigailiu. Ir neturiu jokių pretenzijų mokytojai, kuri netiko mano sūnui, nes pati mokytoja puiki. Tik vaikai yra skirtingi...
Man tik keista, kad tėvas vaiką palieka toje pačioje mokykloje, nors yra nepatenkintas, vien todėl, kad mokykla arti. Čia man kažkas ne taip biggrin.gif
Atsakyti
Tik vaikai yra skirtingi...
Man tik keista, kad tėvas vaiką palieka toje pačioje mokykloje, nors yra nepatenkintas, vien todėl, kad mokykla arti. Čia man kažkas ne taip biggrin.gif
[/quote]

Na as irgi sutinku kodel palikot jei jau nuo pirmos klases taip blogai, g.gif na as neesu is tu mamu kurios nutyles jei matysiu kad mano vaikui blogai,na bet man kazkaip nesitiki kad taip buvo,gal tiesiog mes visi vienokia ar kitokia situacija suprantam skirtingai ir aisku reaguojam skirtingai g.gif sakot klanas doh.gif na baisiai skamba tas klanas,mano sunenas eina i pirma klase siemet,tai nezinau nieko blogo negirdejau apie mokytoja,bet girdejau tai kad is gal 20 vaiku tik 6 stiprus pasiruose o kiti ne,todel tie stipresni kencia per tuos kitus vaikus,tai tada cia irgi problema galima kaltinti ir tuo mokytoja kad ji dirba su silpnais daleiskim nemokanciais dar skaityti ar skaiciuoti ar rasyti ar dar kazko,o neskiria demesio stipresniem ir su jais nekeliauja i prieki,na asiku darosi baisu kai isgirsti tokius pasisakymus kad sauke rekia nuteikineja,bet kaip pats jusu vaikas ar noriai eina i mokykla ir kiek jusu klasej yra nepatenkintu tevu butent ta mokytoja,netikiu kad jeigu taip daresi nieko nebuvo galima pakeisti? Nebent is visos klases tik dviems ar trim tevams ji neityko,idomu kaip ten is tikruju ?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 21, 19:41)
Jaučiu, kai jūsų vaikas bus penktokas, jūs ir toliau būsit nepatenkintas...
Kai mano vienam vaikui netiko mokytoja, mes pakeitėm tris mokyklas. Ir penktoje klasėje vėl grįžome į Pilaitės mokyklą. Jei tėvams netinka mokytoja, dar nereiškia, kad ji netinka vaikui...Mano vaikas buvo problematiškas, turėjo psichologinių problemų, todėl teko pasibastyti ir dėl to visiškai nesigailiu. Ir neturiu jokių pretenzijų mokytojai, kuri netiko mano sūnui, nes pati mokytoja puiki. Tik vaikai yra skirtingi...
Man tik keista, kad tėvas vaiką palieka toje pačioje mokykloje, nors yra nepatenkintas, vien todėl, kad mokykla arti. Čia man kažkas ne taip  biggrin.gif

Į 5-tą klasę šioje mokykloje mes tikrai nebeeisime. schmoll.gif
Vaikui jau 10 metų, gali jau ir toliau pavažinėti.
Dar daug info gali duoti klaara, ji dar daugiau apie Mažvydo mokytojas papasakoti gali.

Papildyta:
QUOTE(Lasta @ 2012 01 21, 20:03)
Na as irgi sutinku kodel palikot jei jau nuo pirmos klases taip blogai, g.gif na as neesu is tu mamu kurios nutyles jei matysiu kad mano vaikui blogai,na bet man kazkaip nesitiki kad taip buvo,gal tiesiog mes visi vienokia ar kitokia situacija suprantam skirtingai ir aisku reaguojam skirtingai g.gif sakot klanas  doh.gif na baisiai skamba tas klanas,mano sunenas eina i pirma klase siemet,tai nezinau nieko blogo negirdejau apie mokytoja,bet girdejau tai kad is gal 20 vaiku tik 6 stiprus pasiruose o kiti ne,todel tie stipresni kencia per tuos kitus vaikus,tai tada cia irgi problema galima kaltinti ir tuo mokytoja kad ji dirba su silpnais daleiskim nemokanciais dar skaityti ar skaiciuoti ar rasyti ar dar kazko,o neskiria demesio stipresniem ir su jais nekeliauja i prieki,na asiku darosi baisu kai isgirsti tokius pasisakymus kad sauke rekia nuteikineja,bet kaip pats jusu vaikas ar noriai eina i mokykla ir kiek jusu klasej yra nepatenkintu tevu butent ta mokytoja,netikiu kad jeigu taip daresi nieko nebuvo galima pakeisti? Nebent is visos klases tik dviems ar trim tevams ji neityko,idomu kaip ten is tikruju ?

Taip pataikėte, tik dviems ar trim tevams ji netinka.
Kiti mielai kartu geria dideliais kiekiais alkoholį vaikų švenčių metu, linksminasi.
Ir skatina mokytoją vaikus bausti, net mušti leistų, nes tikisi, kad taip jų vaikai į protą ateis
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 21, 20:14)

Dar daug info gali duoti klaara, ji dar daugiau apie Mažvydo mokytojas papasakoti gali.[/color]

Klausiau vienos pradinių klasių mokytojos apie Laimą ir ji be galo nustebo, kad čia apie ją taip rašoma...
Kartais tėvuose pačiuose būna kur kas didesnės problemos nei mokytojoje, tik tai sunkiau pamatyti ir pripažinti...O jei dar tie tėvai ir prie vaiko koneveikia mokytoją, tada bus blogai visada ir visur...
Atsakyti

Taip pataikėte, tik dviems ar trim tevams ji netinka.
Kiti mielai kartu geria dideliais kiekiais alkoholį vaikų švenčių metu, linksminasi.
Ir skatina mokytoją vaikus bausti, net mušti leistų, nes tikisi, kad taip jų vaikai į protą ateis
smile.gif
[/quote]

g.gif g.gif g.gif baisu sunku patiketi,na reiks pasidometi kazkas cia man neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 21, 20:56)

Kartais tėvuose pačiuose būna kur kas didesnės problemos nei mokytojoje, tik tai sunkiau pamatyti ir pripažinti...O jei dar tie tėvai ir prie vaiko koneveikia mokytoją, tada bus blogai visada ir visur...

šimtu procentų sutinku drinks_cheers.gif

Kitas dalykas- dažnai to ko neturim atrodo daug geriau nei turbūt būtų, kai jau turėtumėm. Prikibti galima ir prie idealaus žmogaus.
Atsakyti