Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 02:36)
Tikrai užuojauta pirmokams, kurie pateks pas Laimą Mikėnienę  devil.gif
Gaila, kad prieš 4 metus šio forumo nebuvo ir nežinodami pas ją pakliuvome.
Galvojau, kad dabar jau ji į pensiją išeis bet pasirodo dar ir kiti pradinukai nuo jos kentės.
Tai tarybiniais metodais dirbanti moteris. pioneers.gif
Mušti šiais laikais nebegalima, bet už psichologinę prievartą niekas nebaudžia smile.gif
Vis pagalvoju, kas būtų, jei kas įrašytų jos šaukimą ant mokinių ir patyčias.
Pirmoje klasėje vaikas beveik kiekvieną dieną klasėje verkdavo.
Kai kuriems tėvams tokie darbo metodai netgi patinka. doh.gifDažniausias garsas už klasės durų - triukšmaujantys mokiniai ir šaukianti mokytoja.
Užaugino chuliganų klasę: dužta mokyklos durų langai, išmušami dantys, vaikai bėga iš pamokų, klasiokai vienas kitą muša ir nufilmuota medžiaga dalinasi per facebook'ą (tiesa po šio įvykio mokytoja uždraudė į mokyklą atsinešti telefonus) smile.gif
Ta pati Laima Mikėnienė dar ir etiką dėsto.

Ką domina, per  až galiu daugiau info suteikti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Su paryškintomis vietomis sutinku 100proc.
Aš irgi tikėjaus kad jos abi(Laima ir Zita) dirba paskutinius metus ,bet pasirodo,kad dar ir sekančius ketverius metus skriaus vaikus..Liūdna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 19 sausio 2012 - 09:28
Man keistas vienas dalykas: jei jūs esate taip nepatenkinti mokytoja, kodėl rašote čia, o ne raštą direktoriui? Juk yra tokia galimybė, kad pirmokų susirinks mažai, gali padaryti didesnes klases ir atleisti vieną mokytoją, kuri nesugeba dirbti. O tai bus taip, kaip buvo mano dukros klasei- išvažiavo į užsienį 10 pirmokų ir vieną klasę išardė. Išbarstė vaikus po klases, bet vis vien jos mažokos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 19, 11:56)
Man keistas vienas dalykas: jei jūs esate taip nepatenkinti mokytoja, kodėl rašote čia, o ne raštą direktoriui? Juk yra tokia galimybė, kad pirmokų susirinks mažai, gali padaryti didesnes klases ir atleisti vieną mokytoją, kuri nesugeba dirbti. O tai bus taip, kaip buvo mano dukros klasei- išvažiavo į užsienį 10 pirmokų ir vieną klasę išardė. Išbarstė vaikus po klases, bet vis vien jos mažokos.

Juk rašiau:
Kai kuriems tėvams tokie darbo metodai netgi patinka.
Buvau pas direktorių ir su pradinukų pavaduotoja kalbėjau, tačiau nieko nepavyko.
Laima Mikėnienė gyliai šioje mokykloje šaknis įleidusi.
Info buvo perduota mokytojai ir vaikas patyrė dar didesnes patyčias.
Kiti tėvai bijo dėl savo kailio ir džiaugiasi savo mažaisiais chuliganais.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 13:19)
Juk rašiau:
Kai kuriems tėvams tokie darbo metodai netgi patinka.
Buvau pas direktorių ir su pradinukų pavaduotoja kalbėjau, tačiau nieko nepavyko.
Laima Mikėnienė gyliai šioje mokykloje šaknis įleidusi.
Info buvo perduota mokytojai ir vaikas patyrė dar didesnes patyčias.
Kiti tėvai bijo dėl savo kailio ir džiaugiasi savo mažaisiais chuliganais.
smile.gif

Tai visgi dėl tų chuliganų ne vien mokytoja kalta? mirksiukas.gif
Žinau, kad yra klasių, kurių mokytojos laukia nesulaukia kada jie baigs. O paparastai kaltinamos mokytojos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 19, 13:23)
Tai visgi dėl tų chuliganų ne vien mokytoja kalta?  mirksiukas.gif
Žinau, kad yra klasių, kurių mokytojos laukia nesulaukia kada jie baigs. O paparastai kaltinamos mokytojos.  ax.gif

Manau, kad profesionalus pedagogas su bet kokia klase gali susitvarkyti.
Laimą Mikėnienę veikia senatvinis nervingumas.
Ji nuolatos mokiniams ir tėvams skundžiasi, kaip sunku jai dirbti.
Nei aš, nei mano žmona negalime su šia mokytoja normaliai pasikalbėti.
Uždavus klausimą nesustodama pradeda kalbėti apie kitus dalykus ir kitus klasės mokinius arba pakeltu tonu ir plonu balsu pradeda gintis.
Kai pavaduotoja stebi mokytojos darbą su klase, ji dirbtinai vaidina gerą mokytoją:
"Mieli vaikučiai, šiandien mokysimės...", mokiniai vos laikosi nesijuokdami.
Klasėse kamerų nėra, kai niekas nemato, Laima pavirsta slibinu.
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 13:58)
Uždavus klausimą nesustodama pradeda kalbėti apie kitus dalykus ir kitus klasės mokinius arba pakeltu tonu ir plonu balsu pradeda gintis.
Kai pavaduotoja stebi mokytojos darbą su klase, ji dirbtinai vaidina gerą mokytoją:

Jūs gal tik vieną vaiką turit?
Dėl paraudoninto sakinio nesutinku. Kadangi dukros klasėje yra rimtų problemų, mokytojai pasiūliau samdyti profesionalią psichologę ir organizuoti kursus tėvams, nemokantiems auginti savo vaikų. Mokytojos tėvų auklėjimo klaidų ištaisyti negali...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 19, 14:02)
Jūs gal tik vieną vaiką turit?
Dėl paraudoninto sakinio nesutinku. Kadangi dukros klasėje yra rimtų problemų, mokytojai pasiūliau samdyti profesionalią psichologę ir organizuoti kursus tėvams, nemokantiems auginti savo vaikų. Mokytojos tėvų auklėjimo klaidų ištaisyti negali...

Neatspėjote, mūsų daugiavaikė šeima.
Sutinku, kad visokių atvejų būna ir klasė tikrai spalvinga, bet šį kartą daugiau mokytojos problema.
Žinau, kad jūs buvote mokytoja ir gerbiu jūsų žinias ir nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 19, 12:56)

Rašėm raštus ir pavaduotojai,ir direktoriui biggrin.gif Iš esmės tai nieko nekeičia,todėl tik lieka perspėti visais įmanomais būdais,kad kiti taip neprašautų pro šalį kaip mes.Viskas iš nežinojimo,nepasidomėjimo,leidžiant pirmą vaiką .Tad norisi tiesiog perspėti būsimų pirmokėlių tėvelius ir tiek
Dėl mokytojų atleidimo-beviltiška ...Turi užnugarį stiprų-tiek mokykla,tiek jos-jau kažkas tai ir čia minėjo,Deja,taip ir yra verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 14:58)

Viskas tinka ir Zitai drinks_cheers.gif Visokius variantus galvojom-ir diktofoną vaikams į kuprinę įdėti ir pan..Bet kuprinėj nelabai girdėtųsi,o pasuolėj-baisoka kad mokytoja neužmatytų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 19 sausio 2012 - 14:24
Dar Mažvydo progimnazijoje mane stebina alkoholizmas vaikų švenčių metu. alc.gif
Per Kalėdų šventę buvo apie 20 tėvų ir 20 vaikų.
Su vaišėmis atsinešė apie 20 butelių šampano.
Šampanas liejosi laisvai, kartu gėrė mokytoja ir 4-okai (atseit netyčia).
Spalvinga ta mūsų mokykla ir klasė.
Daugumai tėvų visa tai patinka ir priimtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 19 sausio 2012 - 15:32
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 15:02)
Dar Mažvydo progimnazijoje mane stebina alkoholizmas vaikų švenčių metu.  alc.gif
Per Kalėdų šventę buvo apie 20 tėvų ir 20 vaikų.
Su vaišėmis atsinešė apie 20 butelių šampano.
Šampanas liejosi laisvai, kartu gėrė mokytoja ir 4-okai (atseit netyčia).
Spalvinga ta mūsų mokykla ir klasė.

o tai kur žiūrėjo tų vaikų tėvai????? Ir kas atnešė šampaną??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 19 sausio 2012 - 15:31
QUOTE(Neglaite @ 2012 01 19, 15:31)
o tai kur žiūrėjo tų vaikų tėvai????? Ir kas atnešė šampaną??

Šampano prinešė tėvai ir visi kartu su Laima Mikėniene gėrė, buvo labai linksma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 19 sausio 2012 - 15:36
O tai ką siūlote? Ir tėvus auklėti? Jie jau turėtų būti tokio amžiaus, kad suvoktų ką daro ir kur. Labai jau keistas jūsų postas ir piktinimasis, lyg būtumėt viską stebėjęs iš šono ir tyliai piktinęsis.
O kas liečia darbą klasėje, tai be tėvų pagalbos ir auklėjimo namuose ypatingai stebuklingų rezultatų nieks nepasiekia wink.gif
Atsakyti