Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(Neglaite @ 2012 01 13, 18:19)
Erika - puiki mokytoja. Labai lengvai bendraujanti su vaikais, aktyvi, sportiška, visada besišypsanti, bet kartu ir reikli, griežta bei teisinga. Mano vaikui ji labai patinka smile.gif man taip pat.

na mes šian užsirašėm jau pas Eriką Albertynienę, jei ji iš ties tokia kaip parašyta, tai man patinka thumbup.gif pas Almą vietų jau nėra schmoll.gif pas Erika, vien berniukai, tai dabar dar užrašo mergaites, mums pasisekėsmile.gif na aš tikiuosi, kad viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Bet vat jau yra taip, kad vietų pas konkrečią nebėra, jo taigi reikia eiti kai tik prasideda užrašymas, jei nori kažkur konkrečiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingoša: 13 sausio 2012 - 20:45
Mes irgi šiemet eisim į pirmą klasę. Buvau mokykloje tai pasake kad likusios yra šios mokytojos Laima Mikėnienė ir Zita Markevičienė mokys vaikus kur adresai priklauso Mažvydo progimnazijai o Terese Augustovska ir Eglė Noreikienė mokys vaikus kur priklauso Pilaites mokyklai. (Pilaites mokykloje jie nuomojasi klases). Gal galite parekomenduoti kuria nors iš šių mokytojų?
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2012 01 16, 12:20)
Mes irgi šiemet eisim į pirmą klasę. Buvau mokykloje tai pasake kad likusios yra šios mokytojos Laima Mikėnienė ir Zita Markevičienė mokys vaikus kur adresai priklauso Mažvydo progimnazijai o Terese Augustovska ir Eglė Noreikienė mokys vaikus kur priklauso Pilaites mokyklai. (Pilaites mokykloje jie nuomojasi klases). Gal galite parekomenduoti kuria nors iš šių mokytojų?

Idomiai cia g.gif
Jau siemet visi pirmokai buvo Mazvydo progimnazijos patalpose 4u.gif Negi kitais metais vel nuomosis patalpas?
Atsakyti
Dalyvaujam ES pieno tiekimo mokykloms programoje „Pienas vaikams“ thumbup.gif
Šiandien pradinukai gavo po vanilinį varškės sūrelį.
Rytdienai jau išdalinti jogurtai MAGIJA.
Jogurtai bus 24h valandas laikomi klasėse kambario temperatūroje.
Ryt mokiniai tuos jogurtus valgys. tongue.gif
GERO JUMS APETITO !!!
essen.gif
Atsakyti
Mano pradinukas ir sureli ir jogurta gavo siandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domena: 18 sausio 2012 - 14:33
QUOTE(domena @ 2012 01 18, 14:32)
Mano pradinukas ir sureli ir jogurta gavo siandien 4u.gif

Jums pasisekė. mirksiukas.gif
Ne visos pradinių klasių mokytojos turi smegenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 18 sausio 2012 - 16:11
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 18, 18:08)
Jums pasisekė.  mirksiukas.gif

Kartais ir tėveliai perteklium nepasižymi hihihi.gif Na rimtai, negražu tokiais epitetais mėtytis, juk jei mokytoja taip labai neįtinka, galima pereiti į kitą klasę, galiausiai - mokyklą. O kas dėl sugedusio jogurto, kurį jūsų vaikas neva turės rytoj valgyti, tai patariu nustoti nerimauti. Kiek žinau, vienos mokytojos kitos dienos davinius namo nešasi ir šaldytuve laiko, o ryte su jais grįžta į mokyklą. Kitos - deda ant palangės. O ten (patikėkit) šalčiau nei pas mane namie šaldytuve mirksiukas.gif Taigi per naktį jam tikrai nieko nenutiks. Tad pagalvokit, ar vietoj mokytojų smegenų tūrio matavimų neturėtumėt paprasčiausiai pasakyti "ačiū". Vaikų nuodyti tikrai niekas nesikėsina.
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 18, 16:08)
Jums pasisekė.  mirksiukas.gif

Mokytojoms kliuvo papildomas darbas, už kurį joms niekas nemoka. + jau ne vienas suolas pienu buvo aplietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2012 01 16, 13:20)

Užuojauta tiems vaikučiams(ir tėveliams) ,kurie papuls pas Zitą Markevičienę ir Laimą Mikėnienę-galiu tik palinkėti ,kad jūsų vaikai nepatektų pas šias dvi mokytojas.Nesiplėsiu ,jei ką domina išsamiau-rašykit į až.o šiaip..neturėtų dirbti mokykloje(na,bent jau su pradinukais) tokie žmonės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2012 01 18, 23:28)
Užuojauta tiems vaikučiams(ir tėveliams) ,kurie papuls pas Zitą Markevičienę ir Laimą Mikėnienę-galiu tik palinkėti ,kad jūsų vaikai nepatektų pas šias dvi mokytojas.Nesiplėsiu ,jei ką domina išsamiau-rašykit į až.o šiaip..neturėtų dirbti mokykloje(na,bent jau su pradinukais) tokie žmonės schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tikrai užuojauta pirmokams, kurie pateks pas Laimą Mikėnienę devil.gif
Gaila, kad prieš 4 metus šio forumo nebuvo ir nežinodami pas ją pakliuvome.
Galvojau, kad dabar jau ji į pensiją išeis bet pasirodo dar ir kiti pradinukai nuo jos kentės.
Tai tarybiniais metodais dirbanti moteris. pioneers.gif
Mušti šiais laikais nebegalima, bet už psichologinę prievartą niekas nebaudžia smile.gif
Vis pagalvoju, kas būtų, jei kas įrašytų jos šaukimą ant mokinių ir patyčias.
Pirmoje klasėje vaikas beveik kiekvieną dieną klasėje verkdavo.
Kai kuriems tėvams tokie darbo metodai netgi patinka. doh.gif
Dažniausias garsas už klasės durų - triukšmaujantys mokiniai ir šaukianti mokytoja.
Užaugino chuliganų klasę: dužta mokyklos durų langai, išmušami dantys, vaikai bėga iš pamokų, klasiokai vienas kitą muša ir nufilmuota medžiaga dalinasi per facebook'ą (tiesa po šio įvykio mokytoja uždraudė į mokyklą atsinešti telefonus) smile.gif
Ta pati Laima Mikėnienė dar ir etiką dėsto.

Ką domina, per až galiu daugiau info suteikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 19 sausio 2012 - 01:39
QUOTE(Supervyras @ 2012 01 19, 01:36)

Dažniausias garsas už klasės durų - triukšmaujantys mokiniai ir šaukianti mokytoja.
Užaugino chuliganų klasę: dužta mokyklos durų langai, išmušami dantys, vaikai bėga iš pamokų, klasiokai vienas kitą muša ir nufilmuota medžiaga dalinasi per facebook'ą (tiesa po šio įvykio mokytoja uždraudė į mokyklą atsinešti telefonus) smile.gif

Tai šiais laikais mokytojos dėl visko kaltinamos, o ne chuliganus vaikaus auginantys tėvai? blink.gif
Atsakyti