Įkraunama...
Įkraunama...

Martyno Mažvydo mokykla

QUOTE(domena @ 2011 09 27, 10:21)
Užuojauta  verysad.gif

Prisijungiu prie užuojautos..Taip pat antrokė,kaip ir maniškė,iš gretimos klasės.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 09 27, 12:19)
Prisijungiu prie užuojautos..Taip pat antrokė,kaip ir maniškė,iš gretimos klasės.. verysad.gif  verysad.gif

Prisidedu ir aš- mano dukra taip pat antrokė...
Atsakyti
didžiausia užuojauta šeimai...
o kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2011 09 27, 16:07)
didžiausia užuojauta šeimai...
o kas nutiko?

http://www.delfi.lt/...e.d?id=50052254
Kiek žinau, už vairo buvo Pilaitės mokyklos informatikos mokytojas...
Atsakyti
kaip supratau nuo sausio 9d. bus pradedami priimti būsimieji pirmokai wink.gif
http://www.mmazvydas.lt/priemimas
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif mane irgi domina pirmokų priėmimas į mokyklą. eis manoji mergužėlė jau. tai labai įdomu, kokios bus pirmokų mokytojos? o gal kas nors galėtų gerą mokytoją ir rekomenduot ? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, galeciau parekomenduoti Alma Jurkšienę(mokiausi pas ją) labai gera mokytoja, išmoko, tikrai negriežta, dabar musu klase mokosi geriausiai tarp 8-u klasių. Na zinoma ir vaikai surinkti normalus, dar galiu pasakyti kad Sonata, pavardes nezinau, irgi gera mokytoja. tai va
Atsakyti
įdomu, kokios bus pirmokų mokytojos 2012? o gal kas nors galėtų gerą mokytoją ir rekomenduot ?
Atsakyti
Kolkas aš gerus atsiliepimus Girdėjau apie mokytoją Eriką Albertynienę ir Almą Jurkšienę... renkamės dar ir mes.
Atsakyti
QUOTE(labasaskrabas @ 2012 01 11, 00:13)
Sveiki, galeciau parekomenduoti Alma Jurkšienę(mokiausi pas ją) labai gera mokytoja, išmoko, tikrai negriežta, dabar musu klase mokosi geriausiai tarp 8-u klasių. Na zinoma ir vaikai surinkti normalus, dar galiu pasakyti kad Sonata, pavardes nezinau, irgi gera mokytoja. tai va

Teisingai sakai, svarbu ir kokie vaikai bus surinkti į klasę smile.gif o gal kas rekomenduotų tokią, kuri ir tinkamai paruoštų ir būtų griežtesnė? nes maniškis tai toks aktyvus sakyčiau ir šiek tiek baiminuosi dėl to biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kurios nors iš jūsų vaiaki mokosi (mokėsi) pas eriką Albertynienę. Būtų įdomi jūsų nuomonė apie šią mokytoją.

Atsakyti
Erika - puiki mokytoja. Labai lengvai bendraujanti su vaikais, aktyvi, sportiška, visada besišypsanti, bet kartu ir reikli, griežta bei teisinga. Mano vaikui ji labai patinka smile.gif man taip pat.
Atsakyti