Pernai sudalyvavome tokiame susipazinime, bet manau, kad jis nelabai ko vertas, na gal vaikams tai ir idomu, bet visos pirmos klases - tiek Pilaites tiek Mazvydo, tiek vaikai, tiek tevai - buvo sutrombuotos i viena aktu sale.... triuksmas nerealus, oro truksta... mikrofonai tai veike tai neveike... nezinau, man tai gero ispudzio nepaliko.
Tu susipazinimo pamokeliu nera, nors kitose mokyklose buna, Antakalnyje pvz yra. Bet ar ju reikia?... ateis i mokykla rugsejo menesi ir apsipras nematau cia tragedijos, vis tiek 12 meteliu tures i mokykla eiti
Beje, kai mes norejome pernai pavasari pamatyti mokytojas, kad galetume nutarti, pas ka vaikus leisti - pavaduotoja pradiniam ugdymui neleido taigi, rinkomes tik pagal nuogirdas manau, sitas dalykas visai nesamoningas yra... aisku, gautusi taip, kad pas viena nori visi, o pas kita niekas, bet zinokit, net ir be leidimo artimiau susipazinti su mokytojomis, situacija buvo tokia pati... pas viena mokytoja klase uzsipilde per 2 dienas nuo registracijos pradzios, pas kita - per kokias 4-5...
Tikrai pernai buvo totalus bardakas per tą susirinkimą,bet man(ir mokinukei,kas be ko) buvo labai aktualu susipažinti su mokytoja,o tai pavyko padaryti ir tam chaose.Užtat su kokiu džiaugsmu abi laukėm rugsėjo 1-osios .Taip kad verta nueit į tą susirinkimą kad ir koks jis bebūtų
QUOTE(klaara @ 2011 06 05, 22:19)
Tikrai pernai buvo totalus bardakas per tą susirinkimą,bet man(ir mokinukei,kas be ko) buvo labai aktualu susipažinti su mokytoja,o tai pavyko padaryti ir tam chaose.Užtat su kokiu džiaugsmu abi laukėm rugsėjo 1-osios .Taip kad verta nueit į tą susirinkimą kad ir koks jis bebūtų
O aš dukros tada net nesivedžiau, nes jos mokytoja dar nebuvo paskirta...
Kaip bebūtų gerai toks susirinkimas, jo šiemet visai nėra
Sveikos koleges supermamos
noriu paklausti gal kas zinot ar sioje mokykloje yra koks nors sokiu ir /ar dainu burelis maziukams (5-6 metu)?
jei kas ka zinot brukstelkit i az
aciu
Būsimų pirmokėlių tėvelių dėmesiui: šiandien skambinau į raštinę ir pasakė, kad pirmadienį 10-12 val.bus galimybė pabendrauti su būsimom mokytojom. Nelabai įsivaizduoju tos bendravimo tvarkos, bet į mokyklą tai užsuksiu Jei kas žinot ką nors daugiau, pasidalinkit
Tiesiog ateiti į mokyklą?
O ar ne šiandien turėjo būti paskelbti pirmokų sąrašai? nes jų svetainėj nieko nerandu, skambinau, sekretorės nėra...
O ar ne šiandien turėjo būti paskelbti pirmokų sąrašai? nes jų svetainėj nieko nerandu, skambinau, sekretorės nėra...
QUOTE(Saulyčiukas @ 2011 08 26, 14:28)
Tiesiog ateiti į mokyklą?
Tai va ir nežinau, kaip ten vyks tas susitikimas, aš eisiu į mokyklą O dėl sąrašų, tai jie yra, bet svetainėj bus įkelti tik šiandien "į pavakarę" (bent man taip paskambinus pasakė), todėl dar vis laukiu
Sąrašai buvo įkelti tik šiandien 21 val.
QUOTE(Ingoša @ 2011 08 28, 22:34)
Sąrašai buvo įkelti tik šiandien 21 val.
Įdomu, po kiek mokinių klasėse?
Pernai, matyt, norint įdarbinti visas pradinių klasių mokytojas, buvo padarytos 8 pirmos klasės, ir pasekmės skaudžios- buvo išbarstyta aštuntoji klasė ir rugsėjo pirmosios laukiam su nerimu, nes vėl nauja mokytoja, nauja klasė...
Mes patekom į paskutiniąją H klasę, 22 vaikai, kitose daugiau, bet visur iki 25.
Sąrašai yra internete, galit pažiūrėti. Aišku, dabar svarbiausia, kaip gi toji mokytoja, kuri mums teko, E. Aleksandravičienė
Sąrašai yra internete, galit pažiūrėti. Aišku, dabar svarbiausia, kaip gi toji mokytoja, kuri mums teko, E. Aleksandravičienė
QUOTE(Saulyčiukas @ 2011 08 29, 08:50)
Mes patekom į paskutiniąją H klasę, 22 vaikai, kitose daugiau, bet visur iki 25.
Mano dukra irgi buvo 1h klasėje, joje mokėsi tik 16 mokinių, ir pasibaigus mokslo metams mums buvo pranešta, kad šios klasės nebebus. Linkiu, kad jums taip neatsitiktų